SOS!!! H sushi κάνει εμετό αίμα....τι κάνω;

• Thread starter Thread starter DxL
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DxL

Νεοφερμένο μέλος

Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Μενω ΠΑΤΗΣΙΑ....

Ας απαντήσει κάποιος γργήγορα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι ακριβώς αίμα, αλλά σαν σάλιο κόκκινο με αίμα και αφρό....

Κάνει συχνά εμετό, ανα περιόδους, αλλά πρώτη φορά κόκκινο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα κανείς???

Παίρνω τον Αίλουρο και μου λένε οτι έχει κλείσει και να πάω αύριο...

Παίρνω το κέντρο γάτας εδώ στα Πατήσια, και δεν απαντάει......

Γρήγορα κάποιος να με βοηθήσει....

Γιατί δεν παίρνεις τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί;
Ξαναδοκίμασε πάντως και στο Κέντρο Γάτας μήπως απαντήσουν. Επίσης, ο τηλεφωνητής του Αίλουρου απ' όσο θυμάμαι δίνει έναν αριθμό κινητού για έκτακτα περιστατικά...

Δες επίσης εδώ για εφημερεύοντα κτηνιατρεία και δοκίμασε και στην κλινική, στο Πικέρμι (τηλ. 210 6038023 / 210 6038024 / 210 6038028).

παιδια, να βοηθησουμε εδω!!!! Εστειλα στο φιλο μας σε πμ το τηλ απο το κτηνιατρικο κεντρο γατας και το κινητο της αλικης( δενε ω της αλλης κοπελας), τα τηλ απο την κλινικη ζωων και απο την κτηνιατρικη και απ την αγια παρασκευη ενα.

Τα εχω αυτα απο το τοτε με το λευκο γατακι εαν θυμαστε. Δεν εχω ομως αλλα και πολλα κινητα.

Καποιος;

Εδώ βρίσκεται η λίστα με τους προτεινόμενους από τα μέλη του mycat κτηνιάτρους. Σε αρκετούς, υπάρχει και κινητό (γιατί τέτοια ώρα τα ιατρεία έχουν πια κλείσει).

τι γινετε βρε παιδια;

Παντος πολυ σοβαρο ακουγεται:hmm:Υπαρχει περιπτωση για καμια γαστροραγια?:hmm:

του δωσατε και αλλα τηλ;:hmm::(

του εδωσα το κινητο του αιλουρου. το βρηκα καπου γραμμενο. Εφυγε; τΙ ΕΓΙΝΕ;

μιλησα με την κτηνιατρο στο κεντρο και τον περιμενε εκεί, μετα τον ενημερωσα με ΠΜ οποτε μαλλον πήγε.
Περιμένουμε νέα της γατουλας..ας μην τρομαζει παρα πολυ μπορει να ειναι και απλα ενας ερεθισμος απο τους πολλους εμετους, με καταλληλο φαρμακακι και διαιτα θα ειναι μια χαρα η γατουλα, το ειχε παθει και η Φαλντι μου πριν ενα μηνα..

Πες μας νέα, ανησυχήσαμε!

ναι βρε παιδια τι έγινε με την γατούλα????

μαλλον δεν θα εχει επιστρεψει ακομη..ελπιζουμε να μας πει νεα συντομα:(

Ευχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό:)

Κανένα νέο από το γατουλάκι;

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς. Ευτυχώς δεν πρέπει να έχει κάτι σοβαρό η γατούλα (ελπίζουμε).

Μόλις είχα μπεί σπίτι (20.30) από το πρωί που έτρεχα στην δουλειά, και μετά σε άλλες δουλειές, και ήμουν κομμάτια.

Μόλις είδα τον ρόζ εμμετό στο πάτωμα τρελάθηκα, ήμουν και μόνος, και δεν ήξερα τι να κάνω... Αμέσως θυμήθηκα την ανταπόκριση που είχε από όλους εμάς το περιστατικό με το άσπρο γατάκι, και μπήκα στο forum, ενώ ταυτόχρονα έπαιρνα στο ένα τηλέφωνο τον παλιό μας γιατρό, και στο άλλο τον Αίλουρο και το Κέντρο Γάτας. Ευτυχώς δηλαδή που το προηγούμενο περιστατικό με έκανε να κρατήσω αυτά τα τηλέφωνα και να τα γράψω στο βιβλιάριο της Σούσι...

Όμως ο Αίλουρος δεν ήταν στο ιατρείο, και μου είπε οτι ενδεχόμενη γαστροραγία θα ήθελε άμεση νοσηλεία. Επίσης στο κέντρο Γάτας που είναι και δίπλα μου, δεν απάνταγε κανείς, και το κινητό ήταν κλειστό (η Αλίκη λείπει στο εξωτερικό).
Το PM που μου έστειλε η Nota ήταν σωτήριο, καθώς είχε μιλήσει ήδη με την Τζίνα, και μου είπε οτι με περιμένει... Τελικά ήταν εκεί η Τζίνα, απλά δεν το είχε προλάβει να το σηκώσει, και όταν με έπαιρνε πίσω φυσικά δεν με έβρισκε γιατί μιλούσα...

1. Η κλινική εξέταση ήταν καλή.
2. Κάναμε εξετάσεις αίματος οι οποίες ήταν πολύ καλές - το ζάχαρο ήταν οριακά πάνω από το όριο.
3. Πυρετό δεν είχε.
4. Κάναμε προληπτικά ορό, και κάποιες ενεσούλες που μου πρότεινε η Τζίνα, και την πήρα σπίτι. Μάλλον είναι από ερεθισμό, επειδή έκανε πολλούς εμμετούς. Μου είπε οτι αν ήταν γαστροραγία, θα ήταν καφέ το χρώμα και όχι ρόζ.
5. Το μόνο που μένει είναι να κάνουμε και έναν υπέρηχο κάποια στιγμή για να δούμε την κοιλίτσα της και να αποκλείσουμε και τον καρκίνο.
6. Μου έδωσε πολύτιμες συμβουλές για την διατροφή της, γιατί εμείς π.χ. της δίναμε και ψάρι ενώ απαγορεύεται.

Μου φέρθηκαν πραγματικά πολύ καλά, μέχρι και φιλάκια του έδινε του μωρού η Τζίνα, και μου έδωσε και το κινητό της άμα χρειαστεί κάτι την νύχτα! Η τιμή για όλα αυτά μόνο 40? μου είπε - άσε που δεν είχα τπτ μαζί μου και θα της τα πάω αύριο. Εννοείται οτι θα δώσω κάτι παραπάνω!!!

Τώρα το Σουσάκι είναι ζαβλακωμένο, και κάθεται στο κρεβάτι μου. Της παρηγγειλα κοτόπουλο, αλλά δεν έφαγε....

Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση παιδιά... Να στε καλά... Θα σας ενημερώσω αύριο πάλι.
Καλό βράδυ...!

Μπραβο για το γατουλακι..Περαστικά σας!:)

Γιατί απαγορευεται το ψαρακι που της εδινες?

Αντε, ολα καλά προς το παρον λοιπον, χάρηκα πολυ που το διαβασα ολο μαζι! :)

Ωραία,πάλι καλά!Θα περιμένουμε νέα σας αυριο!:)

Αντε περαστικά να είναι...λεγε μας τα νέα σας. Κοτοπουλακι βραστο καλυτερα απο αυριο τωρα λογικο να μη φαει δεν ταλαιπωρηθηκε και λίγο...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back