SOS!!! H sushi κάνει εμετό αίμα....τι κάνω;

Ευχαριστούμε για τα νέα.Άμα βγουν τα αποτελέσματα περιμένουμε ανακοινωθέν!Και καλή ξεκούραση απο το πήξιμο σε σενα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θυρεοειδίτιδα ε;:hmm: Η ιδια γνωμάτευση που έγινε και από τη γιατρο της Νεκταρίας για το CD πριν 10 ημέρες περίπου.
Ελπίζω να πανε ολα καλά για τη γατουλα..και να ειναι περαστικα οτι και να ειναι..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλα πολλά περαστικα!!!!:)

θυρεοειδίτιδα ε;:hmm: Η ιδια γνωμάτευση που έγινε και από τη γιατρο της Νεκταρίας για το CD πριν 10 ημέρες περίπου.
Ελπίζω να πανε ολα καλά για τη γατουλα..και να ειναι περαστικα οτι και να ειναι..:)

Τί να πω... σύμπτωση?? :hmm::hmm: Επιδημία??:blink:

Μακάρι να είναι περαστικά γρήγορα.....:):)

Dxl εύχομαι περαστικά στη γατούλα σου:).
Επειδή και η δική μου έχει πρόβλημα με τον θυρεοειδή της, (το CDακι όπως σου έγραψε και η Νότα πιο πάνω) κάνει τώρα θεραπεία στην οποία ανταποκρίνεται πολύ καλά προς το παρόν, αν τελικά έχει και η δική σου και έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, αν μπορώ να σε βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο ενημέρωσέ με.
Μπορώ να σου στείλω και το τηλέφωνό μου με πμ. Απλά πες μου:).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back