moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
25-06-08
17:49
Ευχαριστούμε για τα νέα.Άμα βγουν τα αποτελέσματα περιμένουμε ανακοινωθέν!Και καλή ξεκούραση απο το πήξιμο σε σενα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
25-06-08
23:48
θυρεοειδίτιδα ε;
Η ιδια γνωμάτευση που έγινε και από τη γιατρο της Νεκταρίας για το CD πριν 10 ημέρες περίπου.
Ελπίζω να πανε ολα καλά για τη γατουλα..και να ειναι περαστικα οτι και να ειναι..
Η ιδια γνωμάτευση που έγινε και από τη γιατρο της Νεκταρίας για το CD πριν 10 ημέρες περίπου. Ελπίζω να πανε ολα καλά για τη γατουλα..και να ειναι περαστικα οτι και να ειναι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα.
26-06-08
10:16
Πολλα πολλά περαστικα!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
26-06-08
10:37
θυρεοειδίτιδα ε;Η ιδια γνωμάτευση που έγινε και από τη γιατρο της Νεκταρίας για το CD πριν 10 ημέρες περίπου.
Ελπίζω να πανε ολα καλά για τη γατουλα..και να ειναι περαστικα οτι και να ειναι..![]()
Τί να πω... σύμπτωση??

Επιδημία??
Μακάρι να είναι περαστικά γρήγορα.....

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα.
26-06-08
11:40
Dxl εύχομαι περαστικά στη γατούλα σου
.
Επειδή και η δική μου έχει πρόβλημα με τον θυρεοειδή της, (το CDακι όπως σου έγραψε και η Νότα πιο πάνω) κάνει τώρα θεραπεία στην οποία ανταποκρίνεται πολύ καλά προς το παρόν, αν τελικά έχει και η δική σου και έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, αν μπορώ να σε βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο ενημέρωσέ με.
Μπορώ να σου στείλω και το τηλέφωνό μου με πμ. Απλά πες μου
.
.Επειδή και η δική μου έχει πρόβλημα με τον θυρεοειδή της, (το CDακι όπως σου έγραψε και η Νότα πιο πάνω) κάνει τώρα θεραπεία στην οποία ανταποκρίνεται πολύ καλά προς το παρόν, αν τελικά έχει και η δική σου και έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, αν μπορώ να σε βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο ενημέρωσέ με.
Μπορώ να σου στείλω και το τηλέφωνό μου με πμ. Απλά πες μου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum