Sphynx cat

Απάντηση: SPHYNX στο "Παρά τρίχα"

Προγραμμάτισα ήδη το video να γράψει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το είδατε? πως σας φάνηκαν???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυχτυχως σημερα σαββατο δεν ειναι και το καλυτερο μου να ξυπνησω τα χαραματα , αλλα εχω λιωσει στο refresh τη σελιδα του σκαι για να το δω , αλλα ακομη δεν το εχουν ανεβασει.
Κατα τα αλλα νομιζω σε ειδα σε ενα αλλο βιντεακι παλιοτερο του παρατριχα αν αναγνωρισα σωστα τη σφυγγα σου...

Θελω πολυ να το δω και ...ειναι η μονη φυλη που θα εδινα λεφτα για να αποκτησω μιας και ειναι η πλεον ξεχωριστη.
Αμα δεν εμενες πετρουπολη , ανετα σου επιφυλασα ενα ντου για να την δω απο κοντα παντως:hehe::hehe:.

Το έχουν ανεβάσει τώρα δες το.Από ποιά περιοχή είσαι?Η φίλη μου μένει Π.Φάληρο και έχουμε και μικράκια που θα μπορείς να δεις εκεί.

Το ειδα 2-3 φορες να το χορτασω που λενε.
Κεντρο μενω , αλλα εχωντας ηδη δυο γατες μαλλον αδυνατω και στα οικονομικα και σε ωρα για φροντιδα μιας τριτης.
Θεληση βεβαια εχω , αλλα ετσι οπως χαλια πανε τα πραγματα γενικα , δεν θα εκανα μια τετοια κινηση αυτη την εποχη ωντας μισθοσυντηρητος.Οποτε για την ωρα τις βλεπω ως αποθημενο και φατε ματια ψαρια που λενε:D

Δεν ειχα παρει γραμμη παντως οτι εισαι εκτροφεας , και αν η γατα του αβαταρ σου ειναι εκεινη που καθοτανε διπλα απο τη δημοσιογραφο , ητανε η πιο συμπαθητικη απο ολες οσες ειδα στο βιντεο.Μου αρεσε που μισοκλεινε τα ματια οταν την χαιδολογουσε:inlove:.

Ενα κοινο παντως με κατι που ανεφερε η φιλη σου ειναι οτι και τα 2 μου γατια ειναι εκπαιδευμενα στην ανθρωπινη τουαλετα..
, και ειναι φοβος μου αν καποια στιγμη παρω και τριτη γατα να ξαναμπω παλι σε αυτη τη διαδικασια.

Εντυπωσιαστικα παντως και μονο στη σκεψη οτι καπου στη αθηνα υπαρχουν τοσες πολλες "σφυγγες" μαζεμενες ενω και οι δυο μοιαζατε το λιγοτερο περηφανοι καθε φορα που μιλουσατε για εκεινες.

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια.Ναι τους τελευταίους 6 μήνες δημιουργήσαμε το εκτροφείο μας και είμαστε ακόμα πρωτάρηδες που λένε .Θεώρω πως και έτσι θα μείνουμε "πρωτάρηδες" στην διάθεση στο κέφι και στην περιφάνεια που εκτρέφουμε μια τέτοια φυλή χωρίς να υπολειπόμαστε σε εμπειρία και επιστημονική κατάρτηση της φυλής μας .Δεν θα ψωνιστούμε και σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε επιλεκτκή εκτροφή για βιοποριστικούς λόγους .Εκεί πιστεύω χάνεις το παιχνίδι και γίνετε το όλο θέμα απρόσωπο .
Ναι η Έρση μου είναι πολύ ντίβα με όλη την σημασία και πραγματικά η Λουίζα από το παρατρίχα ήταν από τις λίγες γυναίκες που συμπάθησε με την πρώτη.
Όσο αφορά την τουαλέτα ε οκ δεν είναι προνόμιο μόνο των sphynx μην τρελαθούμε .

Nα μια ράτσα που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη!!!! :)
Θεωρώ τα σφιγγάκια την πιο,πιο,πιο ιδιαίτερη και παρεξηγημένη ράτσα...

Έτσι όπως τα λες είναι . Σε ευχαριστούμε !!!

Καλησπέρα !!

Πιστεύω και εγώ ότι είναι μία πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερα όμορφη φυλή :):)

Το "όμορφη" ξέρω ότι είναι υποκειμενικό , αλλά εμένα μου αρέσει πολύ !!
Έχει .....τύπο .... πώς το λένε :P:P:P

Παρακαλώ ,είναι εύκολο το λινκ της εκπομπής , γιατί θέλω να το δώ .

Ευχαριστώ !!

Καλημερα.
Ριξε μια ματια εδω:https://www.skai.gr/player/TV/?MMID=212693

Ευχαριστώ πολύ !!:thumbsup::thumbsup:

δείτε τα μωράκια μας , έχω ανεβάσει φωτογραφίες τους

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back