chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Το βρήκα σε καλύτερη τιμή εδώ:
https://www.lamp-post.co.uk/proddetail.php?prod=CH13625&cat=100
Δυστυχώς δεν το έχω βρει στην ελληνική αγορά. Έχω παραγγείλει 6 μπουκάλια, διότι με έσωσε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στο τελος θα ψεκασεις ολο το σπιτι και θα του μεινει μονο η αμμος για να πηγαινει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαζι με τα μεταφορικα ποσο βγαινει?
Στο τελος θα ψεκασεις ολο το σπιτι και θα του μεινει μονο η αμμος για να πηγαινει!![]()
Τα 6 μπουκάλια βγήκαν περίπου 19,5 λίρες και άλλα τόσα τα μεταφορικά... Συμφέρει να πάρει κάποιος πολλά διότι νομίζω τα μεταφορικά είναι fix.
Ismini
Διάσημο μέλος
Πάντως ο Σιβα εκλεισε 2 γεμάτους μήνες που δεν το ξαναέκανε.
Του τα έκοψε όλα η Αργυρώ!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Τον έχει στρώσει σε όλα η Αργυρώ βλέπωΠολύ καλό! Ευχομαι να λυθει σύντομα το προβλημα Βικτώρια!
Πάντως ο Σιβα εκλεισε 2 γεμάτους μήνες που δεν το ξαναέκανε.
Του τα έκοψε όλα η Αργυρώ!

Ismini
Διάσημο μέλος
Αξιοσημείωτο είναι ότι το έκανε μόνο όταν είμαστε σπίτι και αφού άφηνε ένα χαρακτηριστικό νιαούρισμα πήγαινε στην εξώπορτα και τα...άφηνε...Ηθελε να μας τραβήξει την προσοχή..
Τωρα έχει άπειρη προσοχή από την Αργυρώ. Δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί! Μέχρι και στην τουαλέτα τον ακολουθεί....

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ισως έτσι να διαμαρτύρεται κι αυτός, για το ότι του λείπειςΕμείς από την άλλη έχουμε παρατηρήσει ότι ο Χουζούρης το κάνει όταν λείπουμε αρκετές ώρες από το σπίτι...
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool