Summer is here...

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Το ξερω ειμαι απαραδεκτη,χαθηκα τοσο καιρο,αλλα ουτε ο βεγγος τετειο τρεξιμο...καταρχην μου λειψατε ολες αφανταστα..
και οσο ανοιγει ο καιρος τοσο πλησιαζει η μετακομιση μου..ηδη εχουμε παει 6 φορες με το ρορυ και τη λυνα στο νεο μας σπιτακι...και πραγματικα τους αρεσει..οσο σκεφτομαι τη μετακομιση με πιανει τρελα αλλα τα ξεχναω ολα οταν σκεφτομαι οτι θα μαι ολο το καλοκαιρακι στη αυλη μου ακουγοντας τη θαλασσα ....ενοητε οτι μολις μπορεσω θα κανουμε γατομπαρμπεκιου παρτυ και ειστε ολες καλεσμενες...χαχαχα...
καλο καλοκαιρακι λοιπον με πολλα μπανακια ....:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό καλοκαίρι και απο μενα!!! Ετοιμάζομαι και για το πρώτο μπάνιο.. ο καιρός είναι έτοιμος.:up::up: Καλαμαράκια κλπ....

Ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά ΒΙβή, ή να έρθω εγώ, ή εσύ!! :D
https://www.youtube.com/watch?v=ApmMe9syBAc

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό καλοκαίρι!:)
Δεν το πιστεύω ότι σε κανα
2΄βδομάδες θα έρθει!:up:

βιβηηηηη :D:D

στο σπιτι που μετακομιζεις, με τη θεα στη θαλασσα, αυτοκαλεστηκα μολις :lol::lol::lol: λοιπον, ποτε ερχομαι ??? :lol::lol::P:P:up:

το καλοκαιρι σε μενα θα ερθει σε 18 μερες που θα βρισκομαι ελλαδα... το προβλημα ομως ειναι οτι με εχει πιασει μελαγχολια που θα αφησω τον γατουλη μου στον αδερφο μου για 3 μηνες...πως θα αντεξω να μεινω μακρια του για τοοοοοοοοοσο πολυ; Μπαινω στον πειρασμο να αλλαξω το εισητηριο μου και να επιστρεψω νωριτερα.

το καλοκαιρι σε μενα θα ερθει σε 18 μερες που θα βρισκομαι ελλαδα... το προβλημα ομως ειναι οτι με εχει πιασει μελαγχολια που θα αφησω τον γατουλη μου στον αδερφο μου για 3 μηνες...πως θα αντεξω να μεινω μακρια του για τοοοοοοοοοσο πολυ; Μπαινω στον πειρασμο να αλλαξω το εισητηριο μου και να επιστρεψω νωριτερα.

Γιατί δεν το παίρνετε μαζί σας;

καλημερα...να σας πω τι σκεφτομουν πρωι πρωι????καρπουζακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..χιχιχιχι..
Ιβανα μου οποτε θες εμεις εκει θα ειμαστε ..ελα να παρουμε χρωμα...
να σας πω και το βασανο μου....αχ ...
εγω λοιπον μαυριζω πολυ..οσο κατσω στον ηλιο τοσο ουγκαντα γινομαι...περσι λοιπον το καλοκαιρι δεν εκανα ουτε ενα μπανιο μιν μαυρισω και ειμαι μια μαυρη νυφη....
οπωτε φετος θα λιωσω στον ηλιο(ευτυχως με πιανει αμεσως και δεν θα ζαυλακωθω)και θα γινω οσο πιο ουγκαντα μπορω....χαχαχα
μετα θα μαι σετακι με τη λουνα μου ποια ειναι πιο μαυροτσουκαλο...

Γιατί δεν το παίρνετε μαζί σας;

Δεν μπορω να τον παρω καλο μου γιατι ναι μεν το ταξιδι ειναι μεγαλο (γυρω στις 20 ωρες, 30+ η επιστροφη) αλλα και επειδη μενω σε γειτονια με γειτονα που εχει δηλητηριασει παρα πολλες γατες μου, δεν γινεται να μπει περιφραξη στο μπαλκονι μονο και μονο για 3 μηνες και συνεπως φοβαμαι μη πεσει κατω και γινει αλοιφη (μιλαμε για πανω απο 60τμ περιφραξη αφου το μπαλκονι παει γυρω γυρω απο το διαμερισμα), αν το σκασει (ειναι πολυ ευκολο να γινει γιατι στην κεντρικη εισοδο δεν υπαρχει πορτα ωστε να κλειστει το γατι στις σκαλες) ειναι πολυ ευκολο να το χτυπησει αυτοκινητο, ή ακομα και απο τον φοβο του να πεσει μεσα στο ποταμι που ειναι ακριβως διπλα. Χωρια που φοβαμαι μη μου τον κλεψουν επειδη ειναι μακρυτριχος και φαινεται ρατσας. Ειναι και αστειρωτος και αυξανονται οι πιθανοτητες να το σκασει αφου υπαρχουν αδεσποτα θηλυκα τα οποια θα τα ακουει και θα τα μυριζει και θα χειροτερευει η κατασταση.

Ευτυχως εχω αρχισει να θυμαμαι την γατα μου στην ελλαδα που πολλες φορες ελειπα τα καλοκαιρια για 2-3 μηνες και δεν με ξεχνουσε :P Θα τον βλεπω και μεσω καμερας καθημερινα, οποτε εχω αρχισει να παιρνω πιο μαλακα τον αποχωρισμο :)

Εκανα το 1 μου μπανακιιιιιιιιιιιιιιιιιι......
Πηρα και χρωματακι....
Η θαλασσα ειναι τελεια...τωρα ειμαι με το λαπτοπ στη βεραντα το ηλιοβασιλεμα μπροστα μου και ρεγγε μουσικουλα με καφεδακι.........αχχ καλοκαιρακι επιτελους............:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα ίδια ακριβώς... (εγώ κάηκα λίγο...)μόνο που έχω και την Λου, τώρα να μου γλύφει τα πόδια!!!! Τα άλλα παιδιά παίζουν κυνηγητό...:D

Περιμένω να βγεί το φεγγάρι, και με τρώνε τα κουνούπια...:mad:

Τα ίδια ακριβώς... (εγώ κάηκα λίγο...)μόνο που έχω και την Λου, τώρα να μου γλύφει τα πόδια!!!! Τα άλλα παιδιά παίζουν κυνηγητό...:D

Περιμένω να βγεί το φεγγάρι, και με τρώνε τα κουνούπια...:mad:
εγω παλι τζουλια μου για να καω πρεπει να παω στον ηλιο...χαχαχα ουγκαντα ενα πραγμα..οσο καθομαι μαυριζω..και φετος εχω σκοπο να γινω οσο μαυρουλη παει(ασορτη με τη λυνα,σετακι θα μαστε)....σας χαριζω αυτο που ακουω..Bob marley -iron lion zion....για ολους και ολες...αντε καλο καλοκαιρακι να χουμε...

και δεν προλαβα το ηλιοβασιλεμα...αλλα οχι δειτε θεα....

Απο την Πανσέληνο.. by Kostas Tranas ( φιλαράκι μου καλο):)
2794_154212235014_637515014_6345550.jpg

2794_154212245014_637515014_6345552.jpg

Και ανατολή!!!
4392_175361210014_637515014_6757660.jpg

Επόμενη αγορά μου, είναι μια ψηφιακή... το έχω πεί..:redface:
Με την δανεική που έχω μόνο γατιά, σκυλιά και κανα λελούδι βγάζω...

και μιας και ολοι καπου θα παμε για μπανακι θαλασσιτσα...θελω φωτο ....εμεις κανονιζουμε party στη παραλια σε 2 βδομαδες οποτε θα ανεβασω φωτο και φυσικα και αυριο ακομα περισοτερες...

Τζουλια ελα να καουμε μπανακι....χαχαχαχα..τελειες φωτο φιλεναδα...αλλα σαν αχορταγο πλασμα που ειμαι θελω και αλλες...:redface:

Πάρε την μηχανούλα σου τα παιδιά.. και κατέβαινε....:D
Και εδώ ανοίγει το beach bar... θα με χάσετε...:P

πάρε αλλη μία.... χτεσινή είναι και αυτή...:up:
4392_175883440014_637515014_6767414.jpg

σου ρχομαι τζουλια σου ρχομαι.............
αλλα θελω πολυ ηλιοθεραπια..χαχαχαχα....τη κυριακη παο σε παρτυ με μπουγελα...πολυ γελιο..αχχχχχχχ αντε να μετακωμισουμε....

Εγώ θα χορτάσω... και μαύρισμα.. και μπάνια φέτος.. όσα έχανα τόσα χρόνια θα τα κάνω με τόκο!!!
Και όπως κάθε χρόνο, έχουμε και το beach volley μας... εκεί να με δείς... άμμο που τρώω...:lol:

Να δώ ποιά ομάδα θα με προλάβει φέτος...(είμαστε 2 κοπέλες μονο, (που ξέρουμε, και αντέχουμε βασικότερα...)να παίζουμε με τους άνδρες...) καταλαβαίνεις...:hmm: :rolleyes:

μπα με το Volley δεν τα παω καλα ειμαι παιδι του Basket εγω...χαχα...αλλα θα πιω ολα Cocteyl αντεχω και θα λιωσω στον ηλιο....σκεφτομαι να αγορασω μια ξαπλωστρα να τη βαλω στο μπαλκονι και να κανω και οταν ειμαι σπιτι για πιο πικαντικο μαυρισματακι....(μετα θα θελω φωσφοριζε ρουχα για να ξεχωριζω τη νυχτα)χαχαχαχαχα..

Χτύπα και μια λεύκανση δοντιών....να είσαι πορτατίφ!!!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back