Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
τι μου θυμισες τωρα...ενα επισοδιο απο "φιλαρακια" που ο Ρος ειχε κανει λευκανση στα δοντια του....χαχαχαχα..και αλλο ενα που εκανε μαυρισμα με μηχανιμα και ειχε γινει ουγκαντα απο τη μια πλευρα...αυτο το μετριμα μισσισιπι...χαχαχαχαχα
Μα αυτό μου ήρθε και μενα!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για εμενα δυστυχως το καλοκαιρι αρχιζει μετα τις 17 ιουνιου
¨Αχ,αυτες οι εξετασεις και αχ αυτος ο αερας.Εδω περα εχει βαλει ενα αερα,χαλια μιλαμε.
.Χλωμο το βλεπω το μαυρισμα.Αχ,θα φουντωσουν και οι φακιδες μου
Τεσπα,καλο καλοκαιρι σε ολους και σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
καλο διαβασμα σου ευχομαι....εγω παλι οσο καθομαι μαυριζω...θα σας βαλο φωτο το πριν(ηλιοθεραπιας) και το μετα...να ριξετε πολυυυυυυυυυυ γελιο...Για εμενα δυστυχως το καλοκαιρι αρχιζει μετα τις 17 ιουνιου¨Αχ,αυτες οι εξετασεις και αχ αυτος ο αερας.Εδω περα εχει βαλει ενα αερα,χαλια μιλαμε.
Σημερα,στην περιοχη που μενω εχει 23 βαθμους κελισιου.
Αντε,ποτε θα εχουμε πανω απο 30??? Να κανουμε και καμια βουτια στη θαλασσα.Φετος,θελω να μαυρισω
.Χλωμο το βλεπω το μαυρισμα.Αχ,θα φουντωσουν και οι φακιδες μου
Τεσπα,καλο καλοκαιρι σε ολους και σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
εγω μενω αθηνα (προς το παρρον )αλλα οι γονοις μου χαλκιδα και παω οποτε μπορω..ριχνω και κανενα μπανακι το καλοκαιρι....ελα οποτε θες ...θα σε παω στις πιο τελειες παραλιες...Συγνώμη δηλαδή Vivi και Julia, που μένετε εσεις; ΄Εχετε αρχίσει και με εκνευρίζετε απίστευτα με όλη αυτή την προκλητική συμπεριφορά και τις ξεδιάντροπες φωτογραφίες σας.![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω μενω αθηνα (προς το παρρον )αλλα οι γονοις μου χαλκιδα και παω οποτε μπορω..ριχνω και κανενα μπανακι το καλοκαιρι....ελα οποτε θες ...θα σε παω στις πιο τελειες παραλιες...![]()
Τι επόμενη μαζωξη τότε να την κανονισουμε σε καμια παραλία προς τα εκει για να κάνουμε και καμιά βουτιά.

Πρίν το φαγητό εννοείται γιατί μετά θα πιάσουμε πάτο.

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
αμε γιατι οχι...παμε για μπανακι και μετα σε ενα τελειο ουζερι να φαμε πετροσωλινες.....κοιτα λογικα εγω μετακωμιζω χαλκιδα μονιμα ιουλιο οποτε αυγουστο οποιος θελει να ερθει και σπιτι (να την κανουμε αρμενικη τη βιζιτα) χαχαχαχαχα...αααααα τωρα ειμαι χαλιδα(παλι)( δεν με κραταει η αθηνα με τπτ λεμε)κλασικα βεραντα με το λαπτοπ αναμενα κερακια και βλεπω θαλασιτσα....αχχχχχχχχχχχ τι ωραιαΤι επόμενη μαζωξη τότε να την κανονισουμε σε καμια παραλία προς τα εκει για να κάνουμε και καμιά βουτιά.
Πρίν το φαγητό εννοείται γιατί μετά θα πιάσουμε πάτο.![]()

στην εξοχη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και απο εχτές μπήκε στην συλλογή μας και μια χελώνα.
Είναι πιο ήσυχη και απο τον σκύλο και απο τις γάτες!! Φυσικά τα 4ποδα την φοβούνται, έχει πολύ πλάκα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool