Sushicat

ψωρόγατο

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ψωρόγατο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
Τώρα πλέον, με 3 γάτες μέσα στο σπίτι το θέμα άμμος είναι ένα θέμα που πονάει,συγνώμη, βρωμάει ήθελα να πώ!
Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν γίνεται τίποτα. Όλα αυτά βέβαια πριν μπει στη ζωή μας η Sushicat!
Τη συνάντησα εντελώς τυχαία στο κτηνιατρικό φαρμακείο,όπου πήγα να αγοράσω τις προμήθειες μας και αφού είχα ξεμείνει απο άμμο,είπα να πάρω ότι βρω μπροστά μου μιας και καμία (μέχρι εκείνη την ώρα) δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες μας!
Η συσκευασία δεν λέει κάτι έτσι χάρτινη όπως είναι αλλά,όταν την ανοίγεις και σε 'χτυπάει' το υπέροχο άρωμα της σε κάνει να λές: Μήπως; Είναι άρωμα ocean perfume όπου είναι το μοναδικό.Η μόνη άλλη συσκευασία που δίνει η εταιρία αυτή είναι η κρυσταλλική,οπού και δεν μπήκα στο πειρασμό να τη δοκιμάσω γιατί όντως πολύ είμαι ικανοποιημένη απο τη παρούσα.
Βάζοντας την στην αμμολεκάνη δεν σηκώθηκε κανένα κύμα σκόνης μόνο ένα υπέροχο άρωμα πλανήθηκε στο χώρο! Οι κόκκοι είναι μικροί και στρωτά στογγυλοί σαν να είναι τεχνιτά φτιαγμένοι. Αποτελείται απο 100% μπετονίτη και η χώρα παραγωγής της είναι η Ιταλία. Και μετά έρχεται η ώρα για να καθαρίσεις τις τουαλέτες τους και λές:YESSSSS!!!!!!! Ναι τη βρήκα!!!! Και μυρίζει υπέροχα και έχει υπέροχη σύνθεση! έτσι ώστε όταν κάνουν, ξέρετε τι, να είναι σαν σβόλος για να είναι πιο εύκολο το καθάρισμα. Ο 'σβόλος' είναι συμπαγής και δεν διαλύεται ή δεν γίνετε λάσπη στο πάτο της τουαλέτας. Να φανταστείτε οτι αμέσως μετά τη 'ρευστή' ανάγκη τους το άρωμα της άμμου είναι πιο έντονο!
Η τιμή τώρα βέβαια δεν είναι μικρή, 11E τα 6κ, αλλά σας διαβεβαιώνω οτι θα σας αποζημιώσει!Enjoy!!!
Ή καλύτερα δοκιμάστε τη,μια δοκιμή θα σας πείσει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπέρα! Σ'ευχαριστώ που μοιράστηκες την ανακάλυψή σου, είναι πολύ ενδιαφέρουσα! Επειδή δεν θυμάμαι να την έχω δει πουθενά έως τώρα, θα μπορούσες να πεις από πού την προμηθεύεσαι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Syshicat

Ακόμα 1 ερώτηση, γράφει εάν είναι αντιβακτηριδιακή ? Ευχαριστώ :)

Τη ανακάλυψα στο κτηνιατρικό φαρμακείο αλλά μετά τη ζήτησα από το pet shop οπού και ψωνίζω και την έφερε.Δεν γράφει για αντιμ..... δράση, γράφει για τη σύνθεση της τα εξής: PH 9,8 Granulometria 0,8-2,5mm Assorbenza 100% vol.min. δεν ξέρω ιταλικά:redface:

Granulometria: κοκκιομετρική διαβάθμιση (μέγεθος κόκκου σε χιλιοστά διέλευσης από κόσκινο)
Assorbenza: δείκτης απορροφητικότητας
PH: δείκτης οξύτητας (ελευθέρων ιόντων υδρογόνου). Ο συγκεκριμένος δείχνει οτι το προιόν είναι μετρίως προς έντονα αλκαλικό.
Που την προμηθεύεστε και πόσο κοστίζει η συσκευασία ποίου βάρους;

Την παίρνω από το pet shop που ψωνίζω,Αθανασίου Διάκου στα Ψηλαλλώνια στη Πάτρα,η τιμή της είναι 11Ε τα 6 κιλά.

θα την δοκιμασω αγαπητο ψωρογατο...σε ευχαριστω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back