konstans
Περιβόητο μέλος
Η Τάρτα και η Ρούγα είναι οι αδερφούλες του Astro και του Aladdin junior και διεκδικούν κι αυτές μια θέση στην καρδιά σας! Είναι ιδιαίτερα κοινωνικές και πολύ καλές εξερευνήτριες και ολίγον τι λιχούδες! Η Τάρτα είναι αυτή με το περισσότερο πορτοκαλί στο πρόσωπο και η Ρούγα με το περισσότερο μαύρο. Είναι αποπαρασιτωμένες, εμβολιασμένες, πάνε στην άμμο τους και τρώνε ξηρά τροφή. Τρελαίνονται για κονσερβάκια!Θα δοθούν μόνο για σπίτι και με προυπόθεση να στειρωθούν όταν γίνουν 6 μηνών. Πληροφορίες στο 6944539442(απογευματινές ώρες) ή στο floisvoscats@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλότυχα να είστε, σύντομα σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοείται ότι είναι κούκλες οι συγκεκριμένες, απ' τις πιο ωραίες ταρταρουγίτσες που έχω δει 
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή τυχη να εχουν!!!!
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Κι αν είναι σαν την Άβα μου,χάνουν όσοι δεν έχουν μια ταρταρούγα
.Καλή τύχη να έχετε μωράκια μου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool