Tάρτα+Ρούγα=ταρταρούγα!

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Αρ.τσιπ 945000001371887 & 945000001362127
Η Τάρτα και η Ρούγα είναι οι αδερφούλες του Astro και του Aladdin junior και διεκδικούν κι αυτές μια θέση στην καρδιά σας! Είναι ιδιαίτερα κοινωνικές και πολύ καλές εξερευνήτριες και ολίγον τι λιχούδες! Η Τάρτα είναι αυτή με το περισσότερο πορτοκαλί στο πρόσωπο και η Ρούγα με το περισσότερο μαύρο. Είναι αποπαρασιτωμένες, εμβολιασμένες, πάνε στην άμμο τους και τρώνε ξηρά τροφή. Τρελαίνονται για κονσερβάκια!Θα δοθούν μόνο για σπίτι και με προυπόθεση να στειρωθούν όταν γίνουν 6 μηνών. Πληροφορίες στο 6944539442(απογευματινές ώρες) ή στο floisvoscats@gmail.com

8581_588752424498402_1027986074_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ταρταρουγάκια μου όμορφα! :) Καλότυχα να είστε, σύντομα σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφα και ιδιαίτερα πλάσματα!!! με το καλό να βρείτε σπιτάκια!!!:)

τιναυτές οι μουντζουρίτσες :inlove::inlove::inlove:

Ε όχι κ μουτζουρίτσες...πίνακες ζωγραφικής είναι καλέ οι μικρές! Εύχομαι να στολίσουν γρήγορα ένα μόνιμο χώρο

Μουντζουρίτσα φωνάζω καμια φορά τη δική μου ταρταρουγίτσα, γι' αυτό :redface: Εννοείται ότι είναι κούκλες οι συγκεκριμένες, απ' τις πιο ωραίες ταρταρουγίτσες που έχω δει :inlove:

είναι και οι δύο πολύ όμορφες :D

Είναι πανέμορφες
Καλή τυχη να εχουν!!!!

Είναι κούκλες:inlove: .Κι αν είναι σαν την Άβα μου,χάνουν όσοι δεν έχουν μια ταρταρούγα;).
Καλή τύχη να έχετε μωράκια μου:D.

Καλή τύχη στα πανέμορφα ταρταρουγάκια!! :)

1620662_706004306106546_1437246052_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back