Tαινία που δεν πρέπει να χάσετε!!!

erefer

Διάσημο μέλος

Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα.
Η ταινία λέγεται "The man from Earth".Tην βρήκα τυχαία στο Internet,δεν έχει βγεί στους κινηματογράφους ούτε σε DVD και πραγματικά με άφησε άφωνο!Όπως λέει στο συγκεκριμένο site "Η ταινία είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή που δεν κυκλοφόρησε επίσημα στους κινηματογράφους, αλλά έγινε μεγάλη επιτυχία όταν διαδώθηκε παράνομα στο Internet, αφού χιλιάδες ενθουσιασμένοι θεατές της άρχισαν να την προτείνουν ο ένας στον άλλον. Οι δημιουργοί της ταινίας ενθουσιάστηκαν με αυτή την εξέλιξη και από τότε ενθαρρύνουν όλους όσους θέλουν να κατεβάσουν την ταινία και να την παρακολουθήσουν, με μόνη απαίτηση να μιλήσουν και στους γνωστούς τους για αυτήν."Δεν σας λέω την ιστορία και θα σας πρότεινα να μην την διαβάσετε στο site για να μην χάσει την μαγεία της!Κατεβείτε προς το τέλος στη σελίδα που σας παραθέτω,έχει τα links απ'το rapidshare και τους ελληνικούς υπότιτλους,ελπίζω να σας καθηλώσει όπως εμένα.. Κ Α Λ Η Θ Ε Α Σ Η !!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την κατεβάζουμε απο τορεντ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλή φαίνεται!
(Μπήκα στον πειρασμό και διάβασα την υπόθεση :redface:)
Θα την κατεβάσω. Ευχαριστούμε, erefer! :up:

ουαοοοο!!!:up:
πολυ καλο ευχαριστουμε!!!!!!

Αχααααά! Μου φαίνεται ότι αν έχει κατέβει μέχρι το βράδυ θα την δω!!
Ωραία φαίνεται!

:redface: εγω εχω ηδη δηλωσει "τουβλο"....

Αν εχει καποιο μελος τη καλωσυνη να μου δωσει μια κοπια..:redface::redface::redface::redface::redface:

(πω πω... παλι στο γαμπρο μου θα φορτωθω :blink: για να την "κατεβασει" μου φαινεται...)

ειμαι :down: τς τ τς!!

Καποια καλή κυρία μου στέλνει το λινκ για download ή του τορρεντ που το βρήκε; Ευχαριστώ! :)

Φρου φορυ, οταν την κατεβάσω θα σου κανω εγω κοπια να μην κλαις! :P

ευχαριστωωωω !!!!:up::up::up:

(τη γλυτωσε το γαμπρουδι μου αυτη τη φορα :P)

Λοιπόν για όσους δεν έχουν ιδέα απο rapidshare..To Rapidshare είναι μια υπηρεσία που ανέβάζεις αρχεία,κάθε λινκ ένα αρχείο το πολύ 100ΜΒ.Οπότε 8 links 700+MB.Aφου τα κατεβάσετε τα επιλέγετε όλα και κάνετε εξαγωγή με κάποιο πρόγραμμα(winrar,winzip) και έτοιμο!!Τώρα αν δεν είσαι εγγεγραμμένος(premium zone-απεριόριστα κατεβάσματα)πρέπει να περιμένεις κάθε φορά που κατεβάζεις ένα αρχείο ένα χρονικό όριο(1 ώρα νομίζω)Βέβαια και σε αυτό υπάρχει λύση;)Οταν κατεβάσεις κάποιο αρχείο βγάζεις το καλώδιο τηλεφώνου ή κανεις reset την γραμμή adsl.Aφού αποσυνδεθείς πάς έναρξη>Internet>δεξί κλικ επιλογές internet>διαγραφή cookies>οk.Ξανασυνδέεις το καλώδιο(μπαίνεις στο ιντερνετ) και κατεβάζεις το επόμενο αφού θα περιμένεις 1 λεπτό(αντί για μία ώρα).Δεν πρόκειται για κάτι χακερίστικο,είναι απλά ένα tip που υπάρχει σε όλα τα forum άμα ψάξετε σχετικά με το rapidshare,ακόμα κι ίδιοι το ξέρουν αλλά επειδή εξακολουθεί να είναι σπαστικό δεν κάνουν τίποτα(Πριν 5 μήνες λειτουργούσε δεν νομίζω να άλλαξε κάτι):)

Και επίσης γι'αυτούς/ές που δεν γνωρίζουν από ταινίες του Ιντερνετ.Η ταινία συνήθως δεν έχει ενσωματωμένους τους υπότιτλους αλλά υπάρχουν σε ενα ξεχωριστό αρχείο(συγκεκριμένη).Για να παίξουν χρειάζεστε ενα πρόγραμμα,εγω χρησιμοποιώ το Direct Vobsub 2.37 το οποίο πιστεύω είναι το καλύτερο.Είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ.Αφού το αποθηκεύσετε,εκτελέστε το(install).Πατάς συνέχεια ok.Τέλος κάνεις διπλό κλικ στην ταινία και οι υπότιτλοι εμφανίζονται!!.Πρέπει όμως το αρχείο ταινίας και το αρχείο υποτιτλων να έχουν παρόμοιο όνομα.Δεν νομίζω να μπέρδεψα κανένα:hmm:Θα προσπαθήσω να την ανεβάσω σε κάποιο host αμα βρώ χρόνο για να μην μπλέκετε με rapidshare.

"Η ταινία είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή !:up:
:hmm: ελπίζω να μην είναι σαν το Blair Witch Project

Εγώ την βρήκα στο imdb και είδα οτι είχε 8.3/10:hmm:και έτσι την κατέβασα..Οσον αφορά για την σύγκριση πραγματικά πίστεψε με δεν εχει καμία σχέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ την βρήκα στο imdb και είδα οτι είχε 8.3/10:hmm:και έτσι την κατέβασα..Οσον αφορά για την σύγκριση πραγματικά πίστεψε με δεν εχει καμία σχέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το είπα γιατί και εκείνη πολυδιαφημίστηκε σαν ανεξάρτητη παραγωγή κ όλα αυτά κ στο τέλος βγήκε η μεγαλύτερη πατάτα όλων των εποχών. Η imdb δεν είναι Database κατεβάζεις κ όλας;

Παιδιά το είπα στον δικό μου και την καττεβάζει:up:...Με την σειρά μου να σας προτεινω και εγω 2,3 που πιο πολύ έχουν σχέση με τις εκάστοτε κυβερνήσεις αλλά μόνο αν θέλετε..

Α και κάτι άλλο..πείτε μου ττι είδους ταινία είναι , γιατί θρίλερ δεν μπορώ..γενικά το αίμα δεν το αντέχω!!!

Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ εκεί κ το Willow; Ειναι μια παλιά ταινία σαν RPG. Ποιες ειναι Κατερίνα;

Οκ αφου επιμένετε...(ξέρεις και καλά!!!):lol:

Λοιπόν, του μαικλ μουρ το τελευταίο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μιλάει για το σύστημα υγείας στην Αμερική..(οκ η ελλάδα δεν είναι η χειρότερη τελικά, αλλά δείτε πως είναι στις άλλες χώρες) και λέγεται SICKO..Αν δεν έχετε δει τα υπόλοιπα, του σκηνοθέτη αυτού ΔΕΙΤΕ ΤΑ!!!!!!
Και ένα φοβερό ντοκιμαντέρ που θα σας καθηλώσει....σχετικά με το ποιος κυβερνάει τον κόσμο και ποιος ελέγχει τα πάντα..που λέγεται END GAME:BLUEPRINT FOR GLOBAL ENSLAVEMENT !!!

Σλίθεριν, ρώτησα τον φίλο μου για το willow..περιμένω απάντηση!!

Οκ αφου επιμένετε...(ξέρεις και καλά!!!):lol:

Λοιπόν, του μαικλ μουρ το τελευταίο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μιλάει για το σύστημα υγείας στην Αμερική..(οκ η ελλάδα δεν είναι η χειρότερη τελικά, αλλά δείτε πως είναι στις άλλες χώρες) και λέγεται SICKO..Αν δεν έχετε δει τα υπόλοιπα, του σκηνοθέτη αυτού ΔΕΙΤΕ ΤΑ!!!!!!
Και ένα φοβερό ντοκιμαντέρ που θα σας καθηλώσει....σχετικά με το ποιος κυβερνάει τον κόσμο και ποιος ελέγχει τα πάντα..που λέγεται END GAME:BLUEPRINT FOR GLOBAL ENSLAVEMENT !!!
Είναι ψυχοπλακωτικό με αρρώστιες κ τέτοια;

Σλίθεριν, ρώτησα τον φίλο μου για το willow..περιμένω απάντηση!!

:(:(:(Δεν βρήκε ΤΙΠΟΤΑ!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back