elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
erefer
Διάσημο μέλος

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
; Εγώ την ταινια την κατέβασα μέσω torrent και κατεβηκε τσακ μπαμ
. Μπειτε σε μια σελιδα με torrent βρειτε την, και κατεβαστε την με το μtorrent(utorrent).Υ. Γ. Στην ταινια the man from earth αναφερομαι ετσι

erefer
Διάσημο μέλος
Γιατί αν είσαι premium member(όπως εγώ) τη κατεβάζεις σε 10-12 λεπτάΠαιδιά γιατί κουράζεστε με rapid share;
Για κάποιον όμως που δεν είναι premium,όντως έχεις δίκο,το καλύτερο που υπάρχει είναι το torrent και εγώ torrent κατέβαζα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχεις πληρώσει δηλαδή ε; Δεν νομίζω να το κάνουν πολλοί αυτό. Εγώ τουλάχιστον δεν θα το έκαναΓιατί αν είσαι premium member(όπως εγώ) τη κατεβάζεις σε 10-12 λεπτάΓια κάποιον όμως που δεν είναι premium,όντως έχεις δίκο,το καλύτερο που υπάρχει είναι το torrent και εγώ torrent κατέβαζα...
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Εξαρτάται απλά τι θές απ'το internet...Εγώ έδωσα 30 ευρώ για 6 μήνες και δεν έχω μετανιώσει ούτε το ένα λεπτό απ΄αυτάΈχεις πληρώσει δηλαδή ε; Δεν νομίζω να το κάνουν πολλοί αυτό. Εγώ τουλάχιστον δεν θα το έκανα...
Βέβαια εγώ κατεβάζω 2-3 gigabyte σε αρχεία τη μέρα μέσα 40-50 λεπτά..Αν όμως κάποιος δεν ενδιαφέρεται για να κατεβάζει μεγάλα αρχεία και αστραπιαία,γιατί να τα δώσει συμφωνώ απόλυτα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εχει ομως ενδιφερον και σαν περιστατικα ακομη να το δεις, ειναι ημιωρα το επεισοδια και προβαλεται απο Δευτερα-Παρασκευη.
Δεν χανεται τιποτα να το δειτε

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Θα τα βρω κ θα τα σημειωσω ομως!Απο δραματικα,το ''Μηνυμα Σε Μπουκαλι'',''Δαμαζοντας Τα Κυματα''(λατρευω τον Lars Fon Trier..)..Απο κοινωνικα το ''Old Boy'',''Bad Guy''(αν δεν παινεσεις το σπιτι σου..),το ''Dogville''..Αυτα προς το παρον..Μολις βρω ολους τους τιτλους,θα τα φτιαξω πιο οργανωμενα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool