Tατουάζ: Απλώς μόδα ή κάτι παραπάνω;

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Πόσοι από εσάς έχετε tatoo? Το κάνατε επειδή κάτι σημαίνει για εσάς ή απλώς επειδή θέλατε να διακοσμήσετε το σώμα σας;
Τί είδους τατοο σας αρέσουν, τα χρωματιστά, τα μονόχρωμα, τα μεγάλα, τα μικρά και σε πιο σημείο του σώματος; Νομίζετε ότι αν χτυπήσει κάποιος μπορεί να σταματήσει στο ένα ή αν αρχίσει παίρνει φόρα;:P Πόνεσε όταν το κάνατε ή όχι;

Εγώ προσωπικά έχω ένα στο πόδι χαμηλά προς τον αστράγαλο, το οποίο σημαίνει κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Ήθελα από καιρό να κάνω, αλλά δεν έβρισκα τον λόγο να κάνω κάποιο σχέδιο απλώς για να το κάνω. Νομίζω ότι για να κάνεις κάτι που θα μείνει επάνω σου για πάντα, πρέπει πραγματικά να σημαίνει κάτι για εσένα, αλλιώς το θεωρώ γελοίο. Επίσης βρίσκω πιο όμορφα τα μαύρα, μιας και τα χρωματιστά μου φαίνονται too much.

What about you????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγγνώμη, αλλά μόλις είδα το θέμα, θυμήθηκα αυτό::hehe:

fail212.jpg

Αν και δεν έχω, τα τατουάζ μου αρέσουν πολύ. Δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις ως προς το μέγεθος ή το χρώμα, αρκεί να είναι όμορφο το αποτέλεσμα (κάτι που φυσικά είναι εντελώς υποκειμενικό), αλλά έχω την εντύπωση ότι ένα μεγάλο και φανταχτερό τατουάζ "παλιώνει" πιο γρήγορα. Επίσης μου αρέσουν πολύ οι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι με τατουάζ, επειδή στην εποχή τους ήθελε κότσια για να κάνεις κάτι τέτοιο.:clapup:

Το τατουάζ που ήθελα να κάνω παλιά στο πόδι μου είναι αυτό (μόνο το κομμάτι αριστερά, με τον ήρωα πάνω στο βαρκάκι) από ένα πολύ αγαπημένο μου βιβλίο.

350px-Earthsea_Trilogy.jpg

Δυστυχώς, η τιμή ήταν αποτρεπτική κι έτσι δεν έκανα.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από konstans;2216339 Εγώ προσωπικά έχω ένα στο πόδι χαμηλά προς τον αστράγαλο:
Θα σε ανακρίνω γι'αυτό..:P

Λοιπόν το θέμα μ'αρέσει πολύ μιας και το tatoo είναι ένα απωθημένο για μένα. Δεν το 'κανα τότε που έπρεπε και τώρα πια νοιώθω ότι αν το κάνω θα με κοροιδεύουν:/:. Βέβαια οφείλω να σας πω ότι έχω κάνει 3-4 φορές σε καλοκαιρινές διακοπές, από αυτά που κρατάνε για λίγο. Ένα από αυτά ήταν το κεφάλι μιας γάτας (ε ναι, τι άλλο) και ήταν πολύ όμορφο

Μ'αρέσουν τα μικρά και τα μαύρα. Σε ποιο σημείο του σώματος το κάνει ο καθένας είναι καθαρά υποκειμενικό. Εγώ π.χ. θα έκανα στο χέρι.
Η κόρη μου ζήταγε να κάνει tatoo από τα 15. Είχα βάλει σαν όρο να γίνει 18 και να συνεχίσει να θέλει.. Τώρα κλείνει τα 19 σε λίγους μήνες και μάλλον το ξανασκέφτεται. Θέλει πολύ ωριμότητα να 'χαράξεις' κάτι πάνω στο σώμα σου, το οποίο ξέρεις ότι θα μείνει για πάντα.
Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που γεμίζουν το σώμα τους με tatoo. Το θεωρώ αντιαισθητικό.

Απάντηση: Tατουάζ: απλώς μόδα ή κάτι παραπάνω;

Εχω,και θελω κι αλλο.:P
Μ'αρεσουν τα ασπρομαυρα,και μ'αρεσει να ειναι κατι καλαισθητο και με σημασια για αυτον που το κανει,οχι για τον συντροφο/συζυγο/δεν ξερω κι εγω τι.:PΜε τρελαινουν αυτα στη μεση,αλλα το βρισκω λιγο χαζο να κανεις κατι που δεν θα το βλεπεις ποτε,επισης μου αρεσουν αυτα στη λεκανη,στον αστραγαλο και στο πελμα.

Λοιπόν το θέμα μ'αρέσει πολύ μιας και το tatoo είναι ένα απωθημένο για μένα. Δεν το 'κανα τότε που έπρεπε και τώρα πια νοιώθω ότι αν το κάνω θα με κοροιδεύουν:/:.

Εγώ νομίζω ότι θα σου πήγαινε.:)

Kι εγώ πάντως πιστεύω ότι άμα ξεκινήσεις,.....την έβαψες:P. Εδώ και 4 χρόνια που το έχω κάνει, έχω αρχίσει και σκέφτομαι πιο θα είναι το επόμενο:whistle:. Δώρα ταιριάζουν πολύ οι απόψεις μας, τι tatoo έχεις και που; Ένα μέρος που μου αρέσει πολύ είναι το πέλμα(αν το λέω καλά) του ποδιού. Τρελαίνομαι να βλέπω εκεί, το θεωρώ πολύ αισθησιακό:1eye:

Ααααα και ο σβέρκος! Πολύ ωραίο σημείο, αν και είναι δύσκολο να το κρύψεις αν θες.

Oρίστε και ένα γατο-τατού

Συνημμένα

• cat-tattoo-1.jpg
    cat-tattoo-1.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 5
Μου αρέσει που ανοίχτηκε ένα τέτοιο θέμα!!!:):):)Έχω και εγώ ένα tattoo το οποίο με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Είναι σχεδιασμένο όλο στο χέρι με σκιές, μαύρο (δεν μου αρέσουν τόσο τα χρωματιστά) και για να το χτυπήσω πέρασαν 2 χρόνια ψάχνοντας να βρω τα κατάλληλα σχέδια.:D:D:D Η αλήθεια είναι ότι δεν πόνεσα καθόλου, παρόλο που είναι μεγάλο και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω και άλλο.:P:P

Εγώ έκανα ένα πέρυσι,στη δεξιά πλευρά λίγο πάνω από τη μέση..Το είχα απωθημένο για πολυ καιρό και τελικά αφού αψήφησα τις σκέψεις περι μονιμότητας το έκανα..Μου αρέσουν τα μονόχρωμα και τα πιο ''σκοτεινά'' σχέδια..Εχω δώσει ''ερμηνια'' στο σχέδιο που διάλεξα(μετά από πολύ ψάξιμο) αλλά περισσότερο το επέλεξα γιατί ήταν το μόνο σχέδιο που είχε κάτι να μου πει..Δεν μου αρέσουν καθόλου τα τράιμπαλ και αυτά που έχουν πολύ έντονα χρώματα..
Μου περνάνε ήδη σκέψεις για δεύτερο και το θέλω στο δεξί μπουτι..

Έλα λοιπόν να πέφτουν οι φωτογραφίες κορίτσια:popcorn::popcorn::popcorn:

Θα ανεβάσω αύριο φώτο από το δικό μου, γιατί με πιάσατε απροετοίμαστη σήμερα!!!!:redface::redface::redface::redface:

Οκ, θα ψάξω κι εγώ να βρω καμιά από το δικό μου;).

Εγω δεν το έχω φωτογραφίσει...:redface::redface:Μπορώ να το περιγράψω αν θέλετε...

Να το φωτογραφίσεις κυρία μου:P. Για πες, πως είναι.

Με τις φωτογραφίες(εκτός απο αυτές που αφορούν τον γάτο μου) δεν τα πάω και πολύ καλά..Λοιπόν, δείχνει ότι σε εκείνο το σημείο σκίζεται το δέρμα, έχει και ράμματα από την πάνω και την κάτω πλευρά,και μέσα είναι ένα γυναικείο μάτι δακρυσμένο..Αν το θυμηθώ θα βγάλω καμιά φωτό...

Κι εμενα μ'αρεσει πολυ στο πελμα Κωνσταντινα,το εγραψα και πιο πανω!Αλλα δυστυχως λογω δουλειας δε γινεται να κανω εκει,γιατι μετα τον Απριλη το τιμω το σανταλακι και οι περισσοτεροι το βρισκουν λιγο "καπως".:(
Να η φωτογραφια που εβγαλε ο "καλλιτεχνης" μολις το τελειωσε για να το βαλει στη συλλογη του.Δεν φαινονται καλα οι σκιες γιατι ως γνωστον ειμαι το εκρου του νεκρου και με δερμογραφισμο,οποτε παλι καλα να λετε που δεν ειναι μια μεγαλη κοκκινη μουτζουρα.:P

Συνημμένα

• PA221403.JPG
    PA221403.JPG
    514,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Μαρή φρέσκο με το αιματάκι βρήκες να μας βάλεις;:P Και σε ποιο σημείο είναι περικαλώ;;;;
Για το πέλμα αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ, είναι δύσκολο αν θες να το "κρύψεις".

E δεν εχει πολυ αιματακι αν σκεφτεις ποσο αιματοκριτη εχω!:P
Ειναι στο πλαι της κοιλιας,μπροστα,στο υψος του κοκκαλου της λεκανης.
Ναι ρε γιατι κατα τα αλλα ειμαι μια καθολα καθωσπρεπει κυρια και θα μου χαλασει το ιματζ να φαινεται το τατου,καταλαβαινεις.:P

Είναι πολύ ωραίο Δωράκι!!!:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back