Tατουάζ: Απλώς μόδα ή κάτι παραπάνω;

Απάντηση: Tατουάζ: απλώς μόδα ή κάτι παραπάνω;

εχω τατουάζ πάνω απο τον αστράγαλο μια μορφή νεράιδας που ζωγράφισα κάποτε κι έτυχε να το χτυπήσω εκει.

Εχω σκοπό αυτο το χειμώνα να κάνω ενα στα πλάγια του λαιμού που θα γράφει το nick μου σε μια πολυ λεπτή και καλλιγραφική γραμματοσειρά

Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσω και τον σχεδιασμό του μεγάλου μου τατου που θα κάνω στο πλευρό. Εναν μεγάλο epic ice dragon γιατι με εκφράζει απο παιδική ηλικία.

Ε αυτά.. δε με παίρνει και για αλλα.

Προτιμώ τα τατού χαμηλά στην ράχη, στο εσωτερικό του χεριού και εσωτερικο καρπό, πλάγια στο λαιμό, στους ώμους εμπρος.
Δεν μου αρεσουν τα τατουαζ χωρίς πρωτοτυπία αλλά και τα σημεια που τα χτυπάνε στον πωπο, στην μέση και μπροστά αριστερα δεξιά χαμηλα της κοιλιακής χώρας

:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε μενα το λες?

Οχι γιατι να σε ευχαριστησω,εσυ ειπες οτι δε σ'αρεσουν τα τατου στην κοιλια,οπως το εχω εγω.:P:P:P
Στη Ναταλια καλε πηγαινε,που της αρεσε το σχεδιο.

Axxxxx,το θεμα αυτο ειναι πληγη!!Απο μικρη το σκεφτομαι και το θελω αλλα για καποιο λογο δεν το τολμω.Δεν ξερω γιατι...Ανηκω κι εγω στην κατηγορια της Βουλας δηλαδη!
Αλλα και λογω επαγγελματος δεν πρεπει να φαινεται και πολυ κι εγω(αν το κανω ποτε) θα ηθελα να το βλεπω ή εστω να το βλεπουν οι αλλοι.Οσο για σχεδια,μου αρεσουν πολλα και φυσικα αγαπω τις μινιμαλ γατες με κινηση...

Ήρθα και εγώ!:D
Εμένα είναι φρέσκο φρέσκο!Το σάββατο το έκανα..Στο κουντεπιέ..Και εγώ προτιμώ τα χωρίς χρώμα..Θέλω να κάνω και άλλο σίγουρα απλά θέλω να κάνω κάτι που να με ξετρελαίνει και να μου κάνει κλικ..Γι'αυτό περιμένω...:clapup:

Α και μένα μου αρέσει αυτό το θεματάκι..!Λοιπόν και εμενα δεν μου αρέσουν τα χρωματιστα ούτε τα μεγάλα.Τα μικρά μαύρα είναι πιο όμορφα,πιο σέξυ και δεν τα βαρίεσαι και εύκολα.Εγώ έχω 2.Ένα δεξιά χαμηλά στην κοιλιά και ένα στο εσωτερικό του αριστερου καρπού.Και θέλω ακόμα ένα(τελευταιο:D)στο πέλμα και εγω,ή αλλιώς κουντεπιέ!Πάντως η αλήθεια είναι αν κάνεις ένα μετα σε τρώει να κάνεις κ άλλο...

Πάντως η αλήθεια είναι αν κάνεις ένα μετα σε τρώει να κάνεις κ άλλο...

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!;)

το σκεπτομαι χρονια...και το αποφασισα
στο εσωτερικο του καρπου εχω κι εγω σκοπο να κανω 2 αστερακια
kristy314 ποναει στο σημειο αυτο?

Α πα πα πα πα σε λάθος θέμα μπήκα πα πα πα πα τατουάζ; Ποτέ των ποτών! Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ!

Zbeebz καλα βρε!!!!γιατι τοσο αρνητικη????

Zbeebz καλα βρε!!!!γιατι τοσο αρνητικη????
Το θεωρώ εκούσια παραμόρφωση και τίποτα λιγότερο. Ποτέ δεν θα έκανα τατουάζ παρεκτός ίσως αν απειλούνταν η ζωή μου!

Για μένα το υγιές και περιποιημένο δέρμα είναι στολίδι και φυσικά τα στολίδια δεν στολίζονται...

Χώρια που όταν πια γεράσει κανείς και πάρουν τα κρέατα τον κατήφορο, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Κάποια μικρά και μονόχρωμα που έχω δει σε φίλες ήταν όντως καλαίσθητα.:)
Φαν όμως δεν ήμουν ποτέ...δεν νομίζω ότι θα έκανα ποτέ στον εαυτό μου.:hmm:
Μάλλον η ιδέα του μη αναστρέψιμου(ή πολύ δύσκολα αναστρέψιμου) με τρομάζει...:hmm:

Axxxxx,το θεμα αυτο ειναι πληγη!!Απο μικρη το σκεφτομαι και το θελω αλλα για καποιο λογο δεν το τολμω.Δεν ξερω γιατι...Ανηκω κι εγω στην κατηγορια της Βουλας δηλαδη!
Αλλα και λογω επαγγελματος δεν πρεπει να φαινεται και πολυ κι εγω(αν το κανω ποτε) θα ηθελα να το βλεπω ή εστω να το βλεπουν οι αλλοι.Οσο για σχεδια,μου αρεσουν πολλα και φυσικα αγαπω τις μινιμαλ γατες με κινηση...

Να μπω και εγώ στην κατηγορία της Βούλας και της Αλίνας. Μ αρέσουν όμως πολύυυυ:) και κάνω το καλοκαίρι στον αστράγαλο με χένα

Να μπω και εγώ στην κατηγορία της Βούλας και της Αλίνας. Μ αρέσουν όμως πολύυυυ:) και κάνω το καλοκαίρι στον αστράγαλο με χένα

Η χένα πόσο κρατάει Ράνια;;;

λιγο,το πολυ 15 μερες-κι απ οτι εχω ακουσει ειναι και καρκινογονες οι ουσιες αυτες.

λιγο,το πολυ 15 μερες-κι απ οτι εχω ακουσει ειναι και καρκινογονες οι ουσιες αυτες.

Ευχαριστώ:)

5
χρωματιστά
μικρά σχετικά
με ρούχα δεν φαίνονται
:)

το σκεπτομαι χρονια...και το αποφασισα
στο εσωτερικο του καρπου εχω κι εγω σκοπο να κανω 2 αστερακια
kristy314 ποναει στο σημειο αυτο?

οτιδηποτε ειναι κοντα σε φλεβες ή σε κοκκαλο ποναει

π.χ. καρπός εσωτερικά, κεφάλι, πλευρά κλπ.

Αλλα ο πονος ειναι οκ.. ειδικα για μικρα σχηματα που παιρνουν βαρυα 20 λεπτα μονοχρωμια δεν ειναι τιποτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back