fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω να πω...Πονάει πολύ, δεν φαίνεται ποτέ και δεν βγαίνει και πολύ καλή ποιοτικά η εικόνα..
μια φιλη μου θελει να κανει εκει περα..απλα ρωτησα γιατι μου φανηκε λιγο περιεργο

μην παθει καμια μολυνση,αν παει φαγητο ξερω γω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια φιλη μου θελει να κανει εκει περα..απλα ρωτησα γιατι μου φανηκε λιγο περιεργο
μην παθει καμια μολυνση,αν παει φαγητο ξερω γω...
Μπα μωρέ...τι να πάθει? Συνέχεια ανοίγουν πληγές στο στόμα μας και το τατουάζ πληγή είναι. Άσε που το φαγητό δεν μολύνει από μόνο του, θα θέλει λίγη προσοχή τις πρώτες μέρες μην βάλει τπτ βρώμικο στο στόμα κλπ. Σκέψου και αυτούς που κάνουν τρύπες μέσα στο στόμα! Λίγοι είναι αυτοί που παθαίνουν μολυνση και είναι ή γκαντέμηδες ή εντελώς απρόσεχτοι!
Απλά είναι πολλή ταλαιπωρία νομίζω και δεν αξίζει, ούτε το τατουάζ, ούτε η τρύπα στο στόμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

κ γω που εχω τρυπα στο στομα προσεχα σε λογικα πλαισια και δεν επαθα απολυτως τιποτα

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχεις τρύπα στη γλώσσα ή στο χείλος?
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παπααααα..! Χαρά στο κουράγιο σουσωστα
κ γω που εχω τρυπα στο στομα προσεχα σε λογικα πλαισια και δεν επαθα απολυτως τιποτα![]()

Εμένα δεν το έχει ο οργανισμός μου με τις τρύπες...Της μύτης έκανε ενάμησι χρόνο να θρέψει

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα αργησα να αλλαξω σκουλαρικι και γι'αυτο δεν ειχα ταλαιπωριες

τωρα ουτε που το καταλαβαινω

Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έτσι και άφηνα το σκουλαρίκι που μου βάλανε στη μύτη, θα ήμουν σαν ούφο..ήταν τεράστιο!νταξει εγω μπορω να πω οτι δεν πονεσα ιδιαιτερα..πιο πολυ πονεσα μετα μια δυο φορες που το δαγκωσα παρα οταν την εκανα!
βασικα αργησα να αλλαξω σκουλαρικι και γι'αυτο δεν ειχα ταλαιπωριες
τωρα ουτε που το καταλαβαινω![]()
Κι έτσι, το άλλαξα 4 ώρες μετά

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα ευτυχως ηταν διακριτικο και την παλεψα

Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα ευτυχως ηταν διακριτικο και την παλεψα![]()
Lucky you

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω ειχα κανει στο φρυδι...αλλα επειδη ειμαι λιγο ζωηρο....μετα απο μερικες μπουνιες χαχαχα και μερικα τραβηγματα...επρεπε να το βγαλω γιατι ηταν μονιμως πρισμενο και με καπαλο...εβαζα συνεχεια αλατονερο και μετα ανακαλυψα την καλυτερη κρεμα ever για αυτα...
εβαλα και κομπλε ..αλλα αποφασισα να το βγαλω γιατι οπως ειπα και παραπανω,,,το χτυπουσα συνεχεια!
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως να μας έλεγες ποια κρέμα?

Μου είχε πάρει η μανούλα μια τέτοια κρέμα όταν είχα τρυπήσει τα αυτιά μου..Μια κιτρινωπή- χρόοοονια πριν.
Εμένα κάπως έτσι ήταν η τρύπα στο αυτί, ψηλά. 'Ολο σκάλωνε και μολύνθηκε και αναγκαστικά την έκλεισα

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
η κρεμα λεγεται fucicort...και ειλικρινα...χωρις μλκσ...πιανει απο την πρωτη εφαρμογη...εμενα σκεψου οτι το φρυδι ειχε καπαλο και πρισμενο τρομερα...και με την πρωτη εφαρμογη....ειχε ηδη ξεπριστει...συνισταται και για τα2 που τα νιωθεις αναγλυφα...

Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αααα για μόλυνση εννούσες!! Την ξέρω την fusicort, έβαζα στο αυτί που είχε κάνει ένα πρήξιμο σαν ρεβύθι..Αλλά την αποφεύγω γενικά γιατί έχει κορτιζόνη

Νόμιζα ότι έλεγες κρέμα για απλή επούλωση!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool