Tατουάζ: Απλώς μόδα ή κάτι παραπάνω;

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απ'όσο ξέρω ναι, είχε ένας φίλος μου..η ερώτηση είναι ΓΙΑΤΙ να το κάνεις? :hehe:
Θέλω να πω...Πονάει πολύ, δεν φαίνεται ποτέ και δεν βγαίνει και πολύ καλή ποιοτικά η εικόνα..

μια φιλη μου θελει να κανει εκει περα..απλα ρωτησα γιατι μου φανηκε λιγο περιεργο:/:
μην παθει καμια μολυνση,αν παει φαγητο ξερω γω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια φιλη μου θελει να κανει εκει περα..απλα ρωτησα γιατι μου φανηκε λιγο περιεργο:/:
μην παθει καμια μολυνση,αν παει φαγητο ξερω γω...

Μπα μωρέ...τι να πάθει? Συνέχεια ανοίγουν πληγές στο στόμα μας και το τατουάζ πληγή είναι. Άσε που το φαγητό δεν μολύνει από μόνο του, θα θέλει λίγη προσοχή τις πρώτες μέρες μην βάλει τπτ βρώμικο στο στόμα κλπ. Σκέψου και αυτούς που κάνουν τρύπες μέσα στο στόμα! Λίγοι είναι αυτοί που παθαίνουν μολυνση και είναι ή γκαντέμηδες ή εντελώς απρόσεχτοι!
Απλά είναι πολλή ταλαιπωρία νομίζω και δεν αξίζει, ούτε το τατουάζ, ούτε η τρύπα στο στόμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σωστα:)
κ γω που εχω τρυπα στο στομα προσεχα σε λογικα πλαισια και δεν επαθα απολυτως τιποτα
:whistle:

Απάντηση: Tατουάζ: απλώς μόδα ή κάτι παραπάνω;

Έχεις τρύπα στη γλώσσα ή στο χείλος?

στο χειλος:)

σωστα:)
κ γω που εχω τρυπα στο στομα προσεχα σε λογικα πλαισια και δεν επαθα απολυτως τιποτα
:whistle:
Παπααααα..! Χαρά στο κουράγιο σου :worry:
Εμένα δεν το έχει ο οργανισμός μου με τις τρύπες...Της μύτης έκανε ενάμησι χρόνο να θρέψει :fool:

νταξει εγω μπορω να πω οτι δεν πονεσα ιδιαιτερα..πιο πολυ πονεσα μετα μια δυο φορες που το δαγκωσα παρα οταν την εκανα!
βασικα αργησα να αλλαξω σκουλαρικι και γι'αυτο δεν ειχα ταλαιπωριες:D:D:D
τωρα ουτε που το καταλαβαινω
:)

νταξει εγω μπορω να πω οτι δεν πονεσα ιδιαιτερα..πιο πολυ πονεσα μετα μια δυο φορες που το δαγκωσα παρα οταν την εκανα!
βασικα αργησα να αλλαξω σκουλαρικι και γι'αυτο δεν ειχα ταλαιπωριες:D:D:D
τωρα ουτε που το καταλαβαινω
:)
Εγώ έτσι και άφηνα το σκουλαρίκι που μου βάλανε στη μύτη, θα ήμουν σαν ούφο..ήταν τεράστιο!
Κι έτσι, το άλλαξα 4 ώρες μετά:whistle:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εμενα ευτυχως ηταν διακριτικο και την παλεψα;)

εγω ειχα κανει στο φρυδι...αλλα επειδη ειμαι λιγο ζωηρο....μετα απο μερικες μπουνιες χαχαχα και μερικα τραβηγματα...επρεπε να το βγαλω γιατι ηταν μονιμως πρισμενο και με καπαλο...εβαζα συνεχεια αλατονερο και μετα ανακαλυψα την καλυτερη κρεμα ever για αυτα...
εβαλα και κομπλε ..αλλα αποφασισα να το βγαλω γιατι οπως ειπα και παραπανω,,,το χτυπουσα συνεχεια!

Μήπως να μας έλεγες ποια κρέμα? :whistle:
Μου είχε πάρει η μανούλα μια τέτοια κρέμα όταν είχα τρυπήσει τα αυτιά μου..Μια κιτρινωπή- χρόοοονια πριν.
Εμένα κάπως έτσι ήταν η τρύπα στο αυτί, ψηλά. 'Ολο σκάλωνε και μολύνθηκε και αναγκαστικά την έκλεισα :mad:

η κρεμα λεγεται fucicort...και ειλικρινα...χωρις μλκσ...πιανει απο την πρωτη εφαρμογη...εμενα σκεψου οτι το φρυδι ειχε καπαλο και πρισμενο τρομερα...και με την πρωτη εφαρμογη....ειχε ηδη ξεπριστει...συνισταται και για τα2 που τα νιωθεις αναγλυφα...;)

Αααα για μόλυνση εννούσες!! Την ξέρω την fusicort, έβαζα στο αυτί που είχε κάνει ένα πρήξιμο σαν ρεβύθι..Αλλά την αποφεύγω γενικά γιατί έχει κορτιζόνη :hmm:
Νόμιζα ότι έλεγες κρέμα για απλή επούλωση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back