Tα γατάκια που δεν είναι κάποιας ράτσας, πού τα βρίσκουν τα pet shops;

σιεννα

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
Με αφορμη τη βολτα που εκανα σημερα το απογευμα στο κεντρο της Αθηνας,μου γεννηθηκε το εξης ερωτημα-τα γατακια που δεν ειναι εισαγωγης και ειναι κοινη ρατσα,απο που τα προμηθευονται τα pet shops?Μιλαω συγκεκριμενα για το γνωστο στην αθηνας οπου με το που πλησιαζα τα σκυλακια,μια γλυκια ασπρομαυρη μουσουδα απο την κατω γυαλα,μου τραβαγε το παντελονι.Μαλιστα τα πουλαγαν 15ευρω.Υπαρχει πιθανοτητα να τα παιρνουν απο αγγελιες ζωοφιλων που τα χαριζουν ελπιζοντας οτι θα βρουν μια γλυκια οικογενεια και αυτοι οι "ανθρωποι"να τα κλεινουν μεσα σε ενα γυαλινο κλουβακι?Και επισης αν αυτα μεγαλωσουν και δεν τα εχει παρει κανενας,τι γινεται μετα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια που την εχουμε σε εξελιξη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα γατακια που δεν ειναι ρατσας κανονικα απαγορευεται να τα πουλανε,πολλα pet shop τα χαριζουνε.συγκεκριμενα στην περιοχη μου ειναι ενα pet shop που τους πανε γατακια και σκυλακια που εχουν γεννησει τα ζωα τους και τα κρατανε εκει μηπως και βρεθει καποιος να τα παρει.οι συγκεκριμενοι δεν τα πουλανε,τωρα μετα δεν ξερω τι τα κανουν,αν δεν δοθουν:hmm::hmm:

Έχω πετύχει και εγώ στην Θεσσαλονίκη πετ σοπ που πουλάει κεραμυδογατάκια 50 ευρώ.

Έχω πετύχει και εγώ στην Θεσσαλονίκη πετ σοπ που πουλάει κεραμυδογατάκια 50 ευρώ.

:blink::blink: 50? από την άλλη είναι ένα άλλο θέμα...όταν κάτι χαρίζεται δεν το έχεις σε τίποτα να το παρατήσεις κιόλας, όταν όμως πληρώνεις ίσως είσαι πιο συνειδητοποιημένος...βέβαια δεν είναι αυτός ο τρόπος αντιμετωσης του θέματος και φυσικά δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιο, απλά προσπαθώ ίσως να δω ΜΙΑ καλή πλευρά του πράγματος..

Εγώ θα τα έδινα αλλά σε κάποιον που το είχε σπίτι του (είτε το βρήκε στο δρόμο είτε ήταν απο δική του γέννα), όχι όμως σε ιδιοκτήτη πετ σοπ που για αυτόν δεν έιναι τίποτα να του δώσει λίγες κροκέτες και λίγη άμμο και το έχει σε κλουβί. Ο ιδιώτης έχει το δικαίωμα να μου πει το δινω 50 ευρώ για να είμαι κάπως πιο σίγουρος οτι θα είναι σε καλά χέρια αλλά ο ιδιοκτήτης πετ σοπ δεν μπορει. Ξέρω οτι πολλοί δεν είναι της άποψης οτι με κάποια χρήματα είσαι πιο ήρεμος για το πώς θα ζήσει το γατάκι απλά είναι η δική μου άποψη.

Sublime εαν πετυχες αυτο το πετσοπ στειλε μου τα στοιχεια του και κανε καταγγελια στην κτηνιατρικη υπηρεσία, οσοι εχετε καταγγελιες για πετ σοπ εκει να απευθυνεστε μονο με πιεση του κοινού θα λειτουργησει ο ελενχος.

Ξέρω ποιο είναι Υασμίν αλλά δεν έχω δει αυτόν τον καιρό να πουλάει κεραμυδογατάκια. Τα είχα δει πέρυσι. Είναι προς τον Βαρδάρη.

δεν συμφωνώ. Νομίζω, μάλλον δεν νομίζω το ξέρω, ότι υπάρχουν και πετ σοπ που βοηθάνε αρκετά στην αποκατάσταση αδεσπότων (ειδικά γατιών) και προσέχοντας μάλιστα που τα δίνουν...

Σίγουρα Νοτα και εγω συμφωνώ μαζί σου. Απλά όταν έγραφα πριν είχα στο μυαλό μου τον συγκεκριμένο αντιπαθέστατο άνθρωπο ο οποίος έχει τα ζώα σε άθλια κατάσταση και σίγουρα δεν το ενδιαφέρει αμα θα πάνε σε καλά σπίτια ή αμα τα έπερνε κάποιος για πειράματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back