Tα γατάκια της αποθήκης!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Jej μου ο μονος λογος που στεναχωριεμαι ειναι οτι δεν μπορω να πληρωσω χειρουργιο για κατι τετοιο αυτη τη στιγμη.
Εχω το ταισμα και εχω βαλει προτεραιοτητα τις στειρωσεις για οσες γατες μπορω.
Φυσικα ειμαι πολυ χαρουμενη που επεστρεψαν τα γατονια στα λημερια τους και ηταν και πολυ οραξατα εχω να πω:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίξεις ένα "τραπεζικό λογαριασμό" (δηλαδή κουμπαρά ;) )
όπου θα βάζεις ότι μπορείς για τα γατόνια σου. Κάποια στιγμή θα μπορέσεις να τη βοηθήσεις. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερα το πρωι βγαινοντας απο το σπιτι βλεπω στην πυλωτη τα μωρα αγκαλια και τα τρια πανω στη σακουλα!
Ηταν πολυ ομορφη εικονα, αλλα μεχρι να βγαλω το κινητο οι αδερφουλες σηκωθηκαν και πηγαν παραπερα...
Το ταρταρουγι μας δεν εχει φωτογενεια και αδικειται να το ξερετε, ο τιγρακος ειναι κουκλαρος και η τριχρωμουλα μας μια γλυκα:)
Εχω πλεον ακολουθους οπου κι αν παω, μιας και με παιρνουν απο πισω και τα μικρα αλλα και καποια ακομα γατονια της γειτονιας που εμαθαν που μενω:hehe:
scaled.php

scaled.php

Τι καλούλια μωρέ!?!

Καλημερα απο τη χιονισμενη Θεσσαλονικη!
Τα γατακια και η γκριζετα μαμα τους κι ο χαζοβιολης φιλος τους (ενας αρσενικος με τον οποιο εχουν γινει αυτοκολλητοι την τελευταια εβδομαδα)
ειναι κατω στην πυλωτη και προσπαθουνε να προστατευτουνε απο το κρυο. Εχουν ριξει ενα κλαμμα τα μικρα και ο χαζιοβολακος εντω μεταξυ σημερα μαλλον απο την αλλαγη καιρου και το κρυο:(

Έεεεελα μωλέέέέ........ :(:(:(
Καημενούλια μου....
Αχ να μπορούσα να τα φιλοξενήσω να ζεσταθεί το κοκκαλάκι τους....

Το ξερω ρε Μαρινακι...
Η ταρταρουγιτσα σημερα ειναι η κλαψιαρα μας κι ο χαζιοβολης της κανει παρεα...
Τουλαχιστον οσο ειχε καλοκαιρια ηταν πολυ πιο ευκολα τα πραγματα...ευτυχως που δεν ειναι πολυ μωρα πια κι ευτυχως που εχουμε στην γειτονια αρκετες πυλωτες και εσωτερικες αυλες οποτε μπορουν τουλαχιστον να καβατζωθουν καπως:/:

Τελευταία επεξεργασία:
Κατεβηκα να δω αν ειναι καλα και να τα ταισω....βρηκα μια καβατζουλα διπλα στην αποθηκη που δεν ηταν βρεγμενη και τους εβαλα λιγες κροκετες... οσο ημουν σκυμενη βγηκε η ....γρια (δε με ειχε δει) κι αρχισε να βαραει τα καγκελα και τα ξου ξου για να τα διωξει γιατι περνουσαν κοντα απο το μπαλκονι της... Με βλεπει και μου λεει παλι εδω ειναι και μαρ μαρ μαρ μας ξυπνανε...σημειωτεον εχουν να κλαψουν απο τοτε που βγηκαν απο την αποθηκη... της λεω τι να κανουμε εχει κρυο γι'αυτο κλαινε... λες και μπορεις να απογορεψεις τις γατες να κυκλοφορουν... συγχηστηκα παλι πρωινιατικα:mpinelik::mpinelik::mpinelik::kill::kill::kill:
Θελουμε να παμε και μπροστα κατα τα αλλα χωρις να νοιαζομαστε πια για τιποτα εξω απ΄τον εαυτο μας...

Α,τη κωλόγρια!!!Τίποτα δεν τους νοιάζει πια!!Λες και δεν έχουν ψυχή αυτά!!:mad:

Βρε την πατσαβούρο ! :kill:

Τα μωλάκια, ψυχούλες αθώες έχουν να κάνουν με αρχικομπλεξάρες.
Αει σιχτίρι με δαύτους που θέλουν να λέγονται και άνθρωποι.
Θυμάμαι τη γιαγιά μου την Καλλιόπη, 40 γατιά είχε στην αυλή της και όποιος τολμούσε να τα πειράξει γινόταν πύραυλος.
Και η γιαγιά μου η Κατερίνα, είχε πάντα τις "κατσούλες" της, στο μικρό κουζινάκι δίπλα στη σόμπα.

Καλή τύχη στις ψυχούλες...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back