Tα ζώα δεν είναι μιας χρήσης

Οταν φυγαμε ηθελε να της αλλαξουμε τη λεκανη (35 ετων λεκανη) και να της φτιαξουμε την αποχετευση (επισης 35 ετων, χαλασμενη). Τα χαλασαμε με το χωμα των γατιων....
:hmm: :hmm: :blink: :blink:
Θα ελεγα τι πηρε αλλα θα γινω κακια... Απο τρελα στο κοσμο, αφθονη....
Όχι μόνο τρέλλα, Χριστίνα. Βλακεία. Δεν τη μπορώ τη βλακεία, βρε παιδιά, μου δίνει στα νεύρα!!!!!!!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:down:Μα καλά τι ψυχοπαθείς ιδιοκτήτες υπάρχουν; Αυτό πια που σου νοικιάζουν μια τρώγλη και θεωρουν ότι είναι το μικρό τους παλατάκι και θα τους το καταστρέψεις κιόλας... τι να πω!

Όσο για τη βλακεία κι εγώ δεν την αντέχω αλλά δυστυχώς όπως λέει ο Αϊνστάιν είναι το μόνο πράγμα που είμαστε σίγουροι ότι είναι άπειρο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε αυτό το θέμα βγάζω το καπέλο στην μαμά μου. Όταν αγόρασε ένα διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους πριν γεννηθώ ήταν η πρώτη που έκανε αγορά στην πολυκατοικία σε φάση κατασκευής κόμα .Κυνήγησε το καταστατικό της πολυκατοικίας για να επιτρέψουν τα ζώα και μιλάμε πριν 30+ χρόνια:up:
Φυσικά επειδή τότε δεν τα πολύ αφήνανε, η πολυκατοικία γέμισε ζωάκια Μόνο η θυρωρός γκρίνιαζε γιατί της λερώνανε λέει :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back