aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν φαντοζομουνα οτι υπηρξε τετοια αναγκη, και παλι καλα που υπαρχουν ανθρωπους που ασχολουνται μερα νυχτα απο καθαρα ιδιοτικη πρωτοβουλια. Σκεφτηκα μηπως να οργανωσουμε κατι, σαν διαφορα σημεια δλδ μελη να αφηνουμε αυτο που εγω, προσωπικα θεωρουσα δεδομενο και ισως σε 2ο βημα να οργανωσουμε κατι για αυτα τα παιδακια σαν χριστουγεννιατικο παρτυ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλια καταρχάς.
Εγώ ντρέπομαι που το ομολογώ αλλά η εθελοντική μου προσπάθεια ειναι 100% προσανατολισμένη στα ζώα και με τους ανθρώπους δεν ασχολούμαι.
Εσύ κάνεις ό,τι μπορείς για όλους.

Από την πλευρά μου ήθελα να ρωτήσω σε τι στάδιο είσαι με αυτο.
Εμένα μου έδωσαν κάποια παιχνιδακια, κυριως αρκουδάκια, σε πολύ καλή κατάσταση για τα ζωά. Αλλά θεωρώ κρίμα να το δώσω σε ένα σκυλάκι που θα το σκίσει σε 10 λεπτά. Νομίζω ότι θα έχει μεγαλύτερη αξία να το πάρει κάποιο παιδάκι.
Αν πιστεύεις οτι αξίζει να πάνε στα παιδάκια, μου λες να κανονίσουμε να στα δώσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σευχαριστω Δωρα, απο τι μου ειπαν στην γραμματεια, στα φαγωσιμα τα θελουν ολα απο μακαρονια μεχρι δημητριακα. Για την ηλικια, τα παιδακια που ειδα ειναι μικρα αλλα νομιζω οτι ειναι μεχρι 12 χρονων, κατι επιασε το ματι μου σε μια εκπομπη στην τηλεοραση. Αυτο που ηθελα να πω καιρο, ΤΡΕΛΑ το χρωμα του Yogi sou ειναι κουκλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστω πολυ για το κοπλιμαν.

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν δε σε βολευει να σου φερω την κουτα στην εκθεση;Θα εισαι με αμαξι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Έναρξη:Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2009 στις 9:00 π.μ.
Λήξη:Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009 στις 9:00 μ.μ.

BAZAAR ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ
Ώρα:Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2009 9:00 π.μ.
Ρούλα και κορίτσια κοιτάξτε κι αυτό και όσες είστε στο facebook μπορείτε να γίνετε μέλη στο " I Support SOS Villages - Greece "
Eίναι μια εκδήλωση όπου κάλλιστα μπορούμε να συμμετέχουμε όλες εφόσον είναι τόσο προσβάσιμα και στο κάτω κάτω μπορούμε μετά να συναντηθούμε και για καφέ στο Σύνταγμα.
Η προσπάθειά τους είναι τεράστια και οι ανάγκες τους επίσης επιτρέψτε μου να επιβεβαιώσω.
Αramis θα ήταν ευχής έργο να είχαμε ως φορουμ μια επαφή και με τα χωριά SOS αποδεικνύοντας έτσι πως οι φιλοζωοι έχουμε πολύπλευρες ευαισθησίες.
Προσωπικά θα υποστηρίξω οποιαδήποτε πρωτοβουλία σαςμε τεράστια χαρά.
drusilia
Διάσημο μέλος
δεν θα ηταν όμορφο να κάνουμε μια κοινή συνεισφορα στα παιδάκια σαν Mycat; ή σαν φιλοζωοι;
mickey mouse
Διάσημο μέλος
δεν θα ηταν όμορφο να κάνουμε μια κοινή συνεισφορα στα παιδάκια σαν Mycat; ή σαν φιλοζωοι;

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!!

Έχω ένα φίλο που εργάζεται για τα χωριά SOS και θα μπορούσα να ρωτήσω πιο συγκεκιμμένα για τις ανάγκες που έχουν.
Οπότε μπορούμε ή να τους πάμε ότι αποφασίσουμε στο bazar στο Σύνταγμα ή και να μαζευτούμε να πάμε στη Βάρη μια μικρή ομάδα.
Τί λέτε?
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Ωραια ιδεα Μinnie (?) γιατι δυσκολευομαι να τα μαζευω απο Λιοσων ,εκει που καταληγουν απο την Θεσσαλια. Ο φιλος σου μηπως μπορει να μας προτεινει κατι πρακτικο για τα πραγματα που ερχονται απο επαρχεια
δεν κατάλαβα ακριβώς τί εννοείς. Θελεις να πεις τί θα κάνεις αν σου στέλνουν πράγματα απο την επαρχία για τα χωριά SOS? Φαντάζομαι πως θα μπορούσαμε να τους τα πάμε στο bazar στο σύνταγμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους στα 2108970748 για την Βαρη η γενικοτερα στο 2103313661. Πάρε τους τηλ και γράψε μας νεότερα ωστε να οργανωθούμε σωστά.Μίκυ
moukelis
Επιφανές μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Δώρα θα επικοινωνήσω εγώ μαζί τους μέσα στην επόμενη ώρα και θα σας γράψω αναλυτικά. Επειδή δεν θα έρθω στην έκθεση θα συνεννοηθούμε για το ποιά κοπέλα θα τα πάρει. Πότε είναι η έκθεση,όμως γιατί αν συμπίπτει με 2 έως 8 Νοεμβρίου μπορεί να τα πούμε και στο bazar των SOS στο Σύνταγμα.Κοριτσια αποφασιστε ποια και ποτε μπορει να τα παραλαβει,εγω εχω αρχισει ηδη το ξεσκαρταρισμα και εχω βαλει καποια πραγματακια στην ακρη.Υπενθυμιζω οτι αν μπορει καποια και σας ειναι πιο ευκολο,μπορω να σας τα φερω στην εκθεση ετοιμα πακεταρισμενα και να τα παραλαβετε απο εκει.
moukelis
Επιφανές μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Οχι,δε συμπιπτει,ειναι το τελευταιο Σαββατοκυριακο του Νοεμβρη.
Ωραία τότε φέρε εσύ τα πράγματα και θα τα κρατήσει όποια μπορεί μέχρι να κανονίσουμε όλες μαζί πότε θα πάμε στη Βάρη ομαδικά για να δούμε τα παιδάκια και να δωσουμε ότι έχουμε μαζέψει.
Σε λίγο θα γράψω περισσότερα για το τι ακριβώς χρειάζονται
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε για την ενημερωση.

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Το Bazar διαρκεί απο Δευτέρα 2 έως και Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρες 10 το πρωί με 9 το βράδυ.
Χρειάζονται για να πουληθούν στο Bazar
(αρκεί να τους τα πάμε 1-2 μέρες νωρίτερα στα γραφεία τους Ερμού 6 στον 4ο όροφο):
- παιχνίδια (καινούργια ή σχεδόν καινούργια),
- παιδικά ρούχα καινούργια ή σε άριστη κατάσταση
- βιβλία σε άριστη κατάσταση
- χειροποίητα ή μη γλυκά, μαρμελάδες, κουλουράκια,κέικ (ανασκουμπωθείτε
ακαμάτρες
!!!!!) - και τρόφιμα
Είναι γλυκύτατοι και πρόσχαροι άνθρωποι και προτείνω συνάντηση στο μετρό στο Σύνταγμα, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου για να γνωρισουμε και απο κοντά αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους και να συνεννοηθούμε απο κοντά για την εξόρμησή μας στη Βάρη.
Κορίτσια ενημερώστε όσες μπορείτε απο εδώ μέσα αλλά και εκτός φόρουμ για τον ωραίο σκοπό μας και αναλαμβάνω την διοργάνωση.
Μίκυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool