moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Απο τροφιμα χρειαζονται κατι συγκεκριμενο;
Δώρα μου είπαν πως τα πάντα είναι χρήσιμα και ακόμα πως θα πωλούνται και τρόφιμα στο Bazar.
Δλδ αν στείλεις μακαρόνια Barrilla
να ξέρεις πως τα προτιμώ και θα αγορασω κανένα πακετάκι
. Πέραν της πλάκας όμως λέω να μαζέψουμε γάλατα, λάδι, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, κονσέρβες και...δεν μου'ρχεται κάτι άλλο.Επίσης μπορούμε να τους πάμε μαρμελάδες, γλυκά, κέικ και κουλουράκια που θα μοσχοπουληθούν νομίζω.
Α! Έγραψα για το θέμα και στο "Πάμε για Καφέ" και ζήτησα να μεταφερθεί εκεί το θέμα της συνάντησης του Bazar ωστε να το δει περισσότερος κόσμος. Eλπίζω να συμφωνείτε
, αν όχι μη με ...μαλώσετε ...δεν το αντέχω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Να συμπληρωσω την λιστα σου Μινι, ειπαν στο χωριο ΣΟΣ οτι επισης χρειαζονται ακομα και σαπουνια, απορηπαντικο...
οκ aramis!Να σε ρωτήσω λες να κανονίσουμε 2 διαφορετικά events?
Εννοώ θα πάμε
και στο Σύνταγμα όλες παρέα το Σάββατο 7 Νοέμβρη
και θα μαζευτούμε παρεάκι να πάμε στη Βάρη με κάποια πράγματα που θα μαζέψουμε όλες?
Προσωπικά θα χαρώ να κάνουμε και τα δύο!! έβαλα ανακοίνωση και στο "Πάμε για καφέ" ωστε να το δουν περισσότερα μέλη του φόρουμ.
Σου αφήνω το τηλέφωνό μου για να συνεννοηθούμε ωστε να οργανωθούμε καλύτερα, οκ
Μίκυ (6974322096 απογευματινές ώρες γιατί το πρωί είμαι στο σχολείο)
ΥΓ Πολύ χαίρομαι γι'αυτή σου την πρωτοβουλία

. Μίλησα με τις κυρίες της Βάρης κι εγώ και είναι γλυκυτατες!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Εγω παντως θα τα φερω στην εκθεση,θα ειναι μαλλον δυο κουτια και δε συμφερει ταχυδρομειο.
καλύτερα έτσι ωστε να κανονίσουμε να τα πάμε με όσες κοπέλες μπορούν στη Βάρη πριν τα Χριστούγεννα

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μετά μπορούμε να πιούμε και καφεδάκι
,οκ??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Ήταν ένα υπέροχο πρωϊνό!!!!
Ψωνίσαμε υπέροχα δωράκια και γνωρίσαμε εξίσου υπέροχους ανθρώπους και μάθαμε πολλά για την υπέροχη δουλειά τους με τα παιδιά!!!
Το χωριό της Βάρης φιλοξενεί σε 12 σπίτια 70 παιδιά, πολλά απο τα οποία βρίσκονται εκεί μαζί με τα αδέρφια τους, και τα φροντίζουν ανα 3-5 μένοντας μαζί τους σαν οικογένεια 24 ώρες το 24ωρο και 23 μέρες το μήνα "μάνες", τις οποίες αντικαθιστούν τις υπόλοιπες 7 μέρες του μήνα "θείες".
Τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο και ζούν μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή.
Μας είπαν οτι προτιμούν π.χ. να τους πάμε 12 απορρυπαντικά πλυντηρίου ή 12 πεντόλιτρα λάδι ωστε να καλυφθούν οι ανάγκες κάθε σπιτιού.
Για το πότε θα πάμε και το πώς θα μαζέψουμε πράγματα ή και λεφτά με τα οποία θα ψωνίσουμε απο κάποιο σουπερμάρκετ, θα μιλήσουμε μαζί απο εδώ και θα κανονίσουμε και με τους υπεύθυνους της Βάρης πότε είναι καλύτερο να μας δεχτούν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool