moukelis
Επιφανές μέλος
Ειρηνη ειμαι στο τσακ να βγαλω ονοματα ποδοσφαιριστων.
Εσεις πως πατε;Ευχαριστουμε για τις ευχες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Φυσικά και κλωτσανε,οπως ολα τα μωρακια!
Ειρηνη ειμαι στο τσακ να βγαλω ονοματα ποδοσφαιριστων.Εσεις πως πατε;
Ευχαριστουμε για τις ευχες!
Ναι! Ναι!

Στην τελική, μπορείς να βγάλεις ονόματα Νορβηγών ποδοσφαιριστών!

Εμείς αλωνίζουμε! Τα υπόλοιπα θα τα γράψω εκεί, μην κάνω κατάχρηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Άντε και η ώρα η καλή, γερά να'ναι!

moukelis
Επιφανές μέλος
Υπερήφανος μπαμπάς είναι ο φλογερός πρίγκηπάς μας,Gallifrey's Ramson.Θα είναι η πρώτη φορά που θα υποδεχτούμε γατάκια από αυτο το ζευγαράκι,και τα περιμένουμε με ανυπομονησία καθώς πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό γραμμών,με πολύ στιβαρούς προγόνους και χαρακτηριστικά που εκτιμούμε αφάνταστα. Μπορείτε να δείτε το pedigree των μικρών εδώ: https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1155760;2:1199005&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrepΠερισσότερες πληροφορίες σύντομα στην ιστοσελίδα μας www.elvenstar.gr :-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Με το καλό και γερά να τα υποδεχτείτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Λόγω καισαρικής της Φύλλιας,κι επειδή η Winnie αποφάσισε να γεννήσει όχι μόνο την ίδια μέρα,αλλά και την ίδια ώρα με τη φιλενάδα της,γυρίζοντας στο σπίτι στις 4 το πρωι απο το κτηνιατρειο,βρηκαμε τα μπεμπάκια της Winnie ετοιμα...κάτω από τον καναπέ.
Έχουμε λοιπον τέσσερα τρισχαριτωμένα ζουζούνια,τρία τρίχρωμα κοριτσάκια κι ένα τιγρέ αγοράκι,γεννημένα στις 28/05/2015.Οι υπερήφανοι γατογονείς:
Το pedigree των μωρών με φωτογραφίες:
Και τα γλυκάκια μας!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αν και εμένα προσωπικά, ίσως λόγω χαρακτήρα που τρελλαίνεται για σιροπιασμένα γλυκά, με τράβηξε το Σάμαλι.

΄Αντε να δούμε και τα καινούργια μωράκια της Φύλια μόλις είναι αρκετά καλά κι εκείνη και τα μωράκια της. Και πολλά περαστικούλια της από την επέμβαση, ένα γλυκό φιλάκι από εμένα να της δώσεις γιατί είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κι αυτή η φωτο με την υπερήφανη μαμά....σα ζωγραφιά!

kat-cats
Διάσημο μέλος

καισαρική η Φύλλια.... βρε το κοριτσάκι σου.... ειναι καλύτερα...;;; φιλιά στις μανουλίτσες!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Η Φυλλια ειναι πολυ καλα,τα μωρα της επισης μια χαρα,στο FB εχουμε και πολλες φωτο τους και βιντεο!
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool