Tη βοήθειά σας! - Φαγούρα στα αυτιά

elenidn

Νεοφερμένο μέλος

Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
παιδια θελω τη γνωμη σας για κατι ... εχω τη γατουλα μου δυο χρονια τωρα ... δε βγαίνει εξω καθολου ... :redface:της βαζω αμπουλα ομως για εξωπαρασιτα καθε 3 μηνες περιπου ... την ελεγχω διαρκως κ ποτε δεν εχω βρει κατι πανω της ... ωστοσο αυτη τη παρατηρω πως που κ που ξυνεται στα αυτια της ...λετε να εχει κατι ? επισης εδω και 3 μερες πηραμε σκυλακι στο σπιτι των γονιων μου κ προχθες του βαλαμε κολαρο για εξωπαρασιτα και σημερα γυρνοντας απο το χωριο οι δικοι μου ,μολισ τον βγαλαμε στι βεραντα ξαφνικα βλεπω ενα τσιμπουρι διπλα τουυυυ :devil: υπαρχει περιπτωση να εχει κολλησει κατι η γατουλα μου ? υπαρχει κολαρο για γατες ? ή αρκει η αμπουλα ? τι μου προτεινετε εσεις ??? αν κ απορωω πως βρεθηκε κοντα στο σκυλακι τσιμπουρι αφου του φοραμε κολαροοοοο !!!!:whistle::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: τη βοηθεια σας !

αν ξυνεται στα αυτια της μπορει να ειναι ψωρα.. για εξωπαρασιτα αρκει η αμπουλα αλλα καθε μηνα τωρα που ειναι καλοκαιρι, τον χειμωνα μπορεις κ πιο αραια(για εσωτερικη αποπαρασιτωση πιο αραια καθε 3-6 μηνες)..αν ειναι ψωρα θα χρειαστει μαλλον θεραπεια που θα σου πει ο κτηνιατρος. μια βολτα απο τον γιατρο θα σου πει με σιγουρια τι συμβαινει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μα ο κτηνιατρος την εχει κοιτα3ει κ δεν εχει τιποτα μ λεει .. αλλα αυτη που κ που 3υνεταιιιι ... πφφφφφ !!!:(

αν την κοιταξε ο γιατρος με ωτοσκοπιο δεν βρηκε κατι τοτε δεν εχει τπτ, πολλες γατες ξυνονται κ χωρις λογο:)

απλα με αγχωνει μηπως κολλησε τιποτα απο το σκυλακι για να ειμαι ειλικρινης ... μολις ειδα σημερα το τσιμπουρι στο πατωμα της βεραντας φρικαρα !!:eek:

αφου εχει κανει αποπαρασιτωση μην αγχωνεσαι, το προστατευει..

ευχαριστω πολυυυ .... ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back