foxy
Νεοφερμένο μέλος
Ο Φόξυ είναι ένας όμορφος γάτος ,είναι 3 μηνών και εδώ και δύο μήνες ζει στο σπίτι μας.
Σε γενικές γραμμές είναι καλό παιδί/γατί,μπορώ να πω.
Εχουμε όμως πρόβλημα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο όπου συνεχώς ανεβαίνει.Τι να κάνω,τον μαλώνω,αλλά δεν ακούει...
Φαντάζομαι πως εδώ υπάρχουν έμπειρες γατο-γονείς που μπορούν να μου δώσουν κάποια συμβουλή.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρον για τις απαντήσεις σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23148
Καλως ηρθατε

Ismini
Διάσημο μέλος
Με αυτο το spray επισης μπορεις να ψεκαζεις γενικα οπου δεν θελεις να πηγαινει. Ετσι θα γλυτωσεις τις φωνες.
Mika
Δραστήριο μέλος
Μακαρι να εκανεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
αυτο το spray δεν κανει τπτ στα χαζογατα τα δικα μου.Μακαρι να εκανε
Kριμα γιατι εμενα με βολεψε πολυ. Και ο Σιβα (7 χρονων) και ο Βαλεντινο ( 6 μηνων) το σιχαινονται. Βρηκα την ησυχια μου!
Ισως ειναι πολυ μωρα τα δικα σου και εχουν πολλλλληηηηηηηηη τρελα ακομα!
Ποσο ειναι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
Ismini
Kριμα γιατι εμενα με βολεψε πολυ. Και ο Σιβα (7 χρονων) και ο Βαλεντινο ( 6 μηνων) το σιχαινονται. Βρηκα την ησυχια μου!
Ισως ειναι πολυ μωρα τα δικα σου και εχουν πολλλλληηηηηηηηη τρελα ακομα!Ποσο ειναι?
Χμ...Λες να ειναι αυτο? σχεδον 4 μηνων ειναι. Παντως οκ μπορω να πω πως ζημιες πολλες δεν κανουν μονο για το δεντρο το πηρα αλλα τιιιιιιποτααααα...μια αδιαφορια
Τρελλα εχουν πολυ αλλα και αυτη ειναι η γλυκα τους. Η μικρη χτεσ αναποδογυρισε μια πλαστικη λεκανη στο μπανιο και την καπακωσε οταν εγω ελειπα (ευτυχως ελειπα λιγη ωρα) αλλα την πηρε ο υπνος εκει και ετσι την βρηκα, μετα απο 20 λεπτα ψαξιμο 
Ismini
Διάσημο μέλος
Η μικρη χτεσ αναποδογυρισε μια πλαστικη λεκανη στο μπανιο και την καπακωσε οταν εγω ελειπα (ευτυχως ελειπα λιγη ωρα) αλλα την πηρε ο υπνος εκει και ετσι την βρηκα, μετα απο 20 λεπτα ψαξιμο![]()
Πολυ θα ηθελα να ειχα κι εγω ενα μωρο. (γατακι εννοω! αλλα τωρα που το ανεφερα και παιδακι!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
και μενα απο τη μερα που τα πηρα ολοι μου λενε οτι ειναι γιατι θελω παιδι, ειμαι μικρο ομως και 3 παιδακια (2 τα γατακια και ενα το μωρο) ειναι πολλα για το διαμερισμα. 
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
foxy
Νεοφερμένο μέλος
Εντυπωσιάστηκα από τις πολλές απαντήσεις!
Ο Φόξυ είναι πολύ έξυπνος και καταλαβαίνει πολύ καλά όταν κάτι δεν πρέπει να το κάνει...
Καθημερινά μπορεί να ανεβεί και πιό ψηλά,οπότε φτάνει και περισσότερα απαγορευμένα
Μάλλον πρέπει να είμαστε λίγο υπομονέτικοι μαζί του,αφού είναι και μικρός ακόμα!
Συγγνώμη που δεν γράφω πολλά η για τυχόν λάθη.
Θα διαβάσω λίγο τα δικά σας να πάρω μια εικόνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool