Tο νέο μέλος Φόξυ

foxy

Νεοφερμένο μέλος

Η foxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γειά σε όλους που γράφουν και διαβάζουν εδώ!
Ο Φόξυ είναι ένας όμορφος γάτος ,είναι 3 μηνών και εδώ και δύο μήνες ζει στο σπίτι μας.
Σε γενικές γραμμές είναι καλό παιδί/γατί,μπορώ να πω.
Εχουμε όμως πρόβλημα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο όπου συνεχώς ανεβαίνει.Τι να κάνω,τον μαλώνω,αλλά δεν ακούει...
Φαντάζομαι πως εδώ υπάρχουν έμπειρες γατο-γονείς που μπορούν να μου δώσουν κάποια συμβουλή.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρον για τις απαντήσεις σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχήν καλώς ήρθες!! Κουκλί το γατάκι σου! Όχι ότι είμαι έμπειρη γατομαμά αφού μόνο 5 μήνες έχω τον γατούλη μου αλλά επειδή τον κατάφερα να έχει αρκετά καλούς τρόπους νομίζω μπορώ να σου δώσω μια συμβουλή... Καταρχήν ξεκινάμε με το δόγμα ότι η γάτα είναι τόσο ανεξάρτητο πλάσμα που δύσκολα εκπαιδευεται και που θα κανει τα δικά της ότι και αν κάνεις εσύ... Οπότε υπομονή!! Εγώ ξέρεις πώς κατάφερα να μην πλησιάζει το δέντρο και κάτι έρμες γλάστρες που έχουμε στο σαλόνι. Την πρώτη φορά που τον είδα εκεί έκανα μεγάλο σαματά!! Του βάρεσα και μια ελαφριά ξυλιά και γενικά τον τρόμαξα πολύ! Είχε ήδη αποτελέσματα γιατί από τη δευτερη φορά κιόλας με δυσκολία τα πλησίαζε. Τα πλησίαζε πάντως!! Κοίτα να είσαι σταθερός και να του φωνάζεις κάθε φορά που πάει να πλησιάσει.. Πολλές φορές θα το κάνει και μπροστά σου για να δέι πόσο τον παίρνει αλλά εσύ αν του φωνάζεις πάντα σιγά σιγα θα το μάθει...Το φετινό δέντρο το σώζεις δεν το σώζεις άλλα του χρόνου όμως....:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα δικα μου δεν πτοουνται παντως...Δεσ και εδω

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23148

Καλως ηρθατε:up: :D

Να ψεκασεις λιγο το δεντρο με spray gett off (θα βρεις στο pet shop).
Με αυτο το spray επισης μπορεις να ψεκαζεις γενικα οπου δεν θελεις να πηγαινει. Ετσι θα γλυτωσεις τις φωνες.

αυτο το spray δεν κανει τπτ στα χαζογατα τα δικα μου. :blink: Μακαρι να εκανε

αυτο το spray δεν κανει τπτ στα χαζογατα τα δικα μου. :blink: Μακαρι να εκανε

Kριμα γιατι εμενα με βολεψε πολυ. Και ο Σιβα (7 χρονων) και ο Βαλεντινο ( 6 μηνων) το σιχαινονται. Βρηκα την ησυχια μου!
Ισως ειναι πολυ μωρα τα δικα σου και εχουν πολλλλληηηηηηηηη τρελα ακομα!:) Ποσο ειναι?

κουκλος ειναι ο γατουλης σου:up:

Ismini
Kριμα γιατι εμενα με βολεψε πολυ. Και ο Σιβα (7 χρονων) και ο Βαλεντινο ( 6 μηνων) το σιχαινονται. Βρηκα την ησυχια μου!
Ισως ειναι πολυ μωρα τα δικα σου και εχουν πολλλλληηηηηηηηη τρελα ακομα!:) Ποσο ειναι?

Χμ...Λες να ειναι αυτο? σχεδον 4 μηνων ειναι. Παντως οκ μπορω να πω πως ζημιες πολλες δεν κανουν μονο για το δεντρο το πηρα αλλα τιιιιιιποτααααα...μια αδιαφορια:hmm: Τρελλα εχουν πολυ αλλα και αυτη ειναι η γλυκα τους. Η μικρη χτεσ αναποδογυρισε μια πλαστικη λεκανη στο μπανιο και την καπακωσε οταν εγω ελειπα (ευτυχως ελειπα λιγη ωρα) αλλα την πηρε ο υπνος εκει και ετσι την βρηκα, μετα απο 20 λεπτα ψαξιμο :D

Η μικρη χτεσ αναποδογυρισε μια πλαστικη λεκανη στο μπανιο και την καπακωσε οταν εγω ελειπα (ευτυχως ελειπα λιγη ωρα) αλλα την πηρε ο υπνος εκει και ετσι την βρηκα, μετα απο 20 λεπτα ψαξιμο :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Πολυ θα ηθελα να ειχα κι εγω ενα μωρο. (γατακι εννοω! αλλα τωρα που το ανεφερα και παιδακι!)

:D :D και μενα απο τη μερα που τα πηρα ολοι μου λενε οτι ειναι γιατι θελω παιδι, ειμαι μικρο ομως και 3 παιδακια (2 τα γατακια και ενα το μωρο) ειναι πολλα για το διαμερισμα. :lol:

Καλως ηρθες και εσυ και ο γατουλης σου!!! Ειναι γλυκας!

με παλαμακια τρομαζει ο καινουργιος σου γατουλης? ειναι ενα κολπο που στα γατακια μου επιανε απο οταν ηταν μικρα. συνηθως του χτυπαω μια φορα οταν κανει καμια βλακεια και εξαφανιζεται και το συνδιαζει με τα απαγορευμενα. οι γατες αντιδρουν στουσ δυνατους ηχους.ειναι κουκλος παντος και φαινεται οτι ειναι διαολακος!

Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!!
Εντυπωσιάστηκα από τις πολλές απαντήσεις!
Ο Φόξυ είναι πολύ έξυπνος και καταλαβαίνει πολύ καλά όταν κάτι δεν πρέπει να το κάνει...
Καθημερινά μπορεί να ανεβεί και πιό ψηλά,οπότε φτάνει και περισσότερα απαγορευμένα:lol:
Μάλλον πρέπει να είμαστε λίγο υπομονέτικοι μαζί του,αφού είναι και μικρός ακόμα!
Συγγνώμη που δεν γράφω πολλά η για τυχόν λάθη.
Θα διαβάσω λίγο τα δικά σας να πάρω μια εικόνα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back