Taz, ένας μικρός διαολάκος

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Βρέθηκα παρατημένος σε κάτι χόρτα, να νιαουρίζω σπαρακτικά, μπας και με λυπηθεί κάποιος. Όντως έτσι έγινε και έπεσα στα δίχτυα μιας κοπέλας. Με πήρε, με πήγε στον γιατρό, μου έκανε αντιβίωση και με κράτησε σπίτι της, για να με φιλοξενήσει μέχρι να βρω το παντοτινό μου σπίτι.
Είμαι ένας διαολάκος 2,5μηνών, αποπαρασιτωμένος και με σωστούς τρόπους.
Θα δοθώ αποκλειστικά για σπίτι και με προυπόθεση να στειρωθώ όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία.
Αν θες να με γνωρίσεις από κοντά κάλεσε στο 6944539442 ή στείλε mail στο floisvoscats@gmail.com
Aρ.τσιπ 968000010055715

100_3327.jpg

100_3306.jpg

100_3335.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ όμορφος ο μικρός κι αξίζει να βρει ένα πολύ καλό σπίτι!
Εύχομαι να το βρει γρήγορα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαναρακι μου γλυκο,ειναι πανεμορφο!!Καλη του τυχη!:D

Το αγοράκι μου το γλυκό βρίσκεται ήδη σπιτάκι του, παρέα με μια γατο-αδερφούλα την μοναμούρ!:D
Κλειδώστε κι αυτό!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back