fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Α! κριμα τα κοιτούσα σε μια σελίδα και ήταν παρα πολύ χαριτωμένα. Δεν ήξερα όμως ότι φαίρνουν τόσα προβλήματα. Καλά ότι ήταν μετάλλαξη ήταν φανερό για την καισαρική κλπ λέω. Στη σελ. που μπήκα είχε τα πάντα Seal blue point smoke διαφορα κ νόμιζα ότι ήταν εύκολες οι γέννες πλέοντο teacup ειναι κατι σαν το toy ειναι μικρογραφιες γατιων αλλα ακομα μικροτερα και οχι δεν εχουμε γιατι προερχονται με γεννετικη μεταλλαξη και ακομα χειροτερα για να γεννηθουν χρειαζονται καισαρικη τομη και πολυ λιγα επιβιωνουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τελικά όλα τα γατιά κοιμούνται πολύ αλλά νομίζω ότι τα περσικά το έχουν πάρει πατριωτικά αυτό με τον ύπνο. sublime ήθελα να σε ρωτήσω αν υπάρχει περιπτωση να έχει teacup persin στο εκτροφείο σου;Μια χαρά,ευχαριστούμε!Συνεχίζει το αγαπημένο της χόμπυ με περισσότερο ζήλο.....(ύπνος)
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sli8erin, μάλλον το επόμενο καλοκαίρι θα πάω Αμερική. Εκεί θα επισκευτώ κάποια εκτροφεία με teacup γατάκια και αν μου αρέσουν, και δω οτι όντως έτσι είναι ίσως πάρω κάποιο για εκτροφή. Απλά εγώ πιστεύω οτι εκτροφή πρέπει να γίνεται για την διατήρηση και βελτίωση της φυλής. Αν πάρω ένα teacup γατάκι ξέρω οτι μορφολογικά δεν θα είναι πολύ καλό. Οπότε για να έχω καλύτερα αποτελέσματα με τα γατάκια (του teacup), θα πρέπει να το διασταυρώσω με κανονικό περσικό με πολύ καλή μορφολογία, και αυτό με ανησυχεί γιατί πιστεύω οτι το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν δυσκολίες στην γέννα λόγω των διαφορετικών μεγεθών. Γι αυτό ενώ και εμένα μου αρέσουν πολύ, αν δεν δω απο κοντά και δεν μιλήσω με αρκετούς εκτροφείς τους απο κοντά, προς το παρόν δεν το σκέφτομαι καθόλου.
Fotini
Διάσημο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πώς είναι τα teacup γατάκια;![]()
Υποτίθεται οτι είναι μίνι, αλλά δεν το πολυπιστεύω...
Fotini
Διάσημο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει καμιά φωτογραφία να τα δω; Δηλαδή, είναι όπως τα περσικά, αλλά μικρότερου μεγέθους;![]()
Ναι, έτσι λένε.
Συνημμένα
Fotini
Διάσημο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Επειδή έχω διαβάσει πολλά για το θέμα, η άποψη των περισσότερων εκτροφέων περσικών στην Αμερική είναι ότι πρόκειται για κομπίνα. Τα γατάκια αυτά πουλιούνται πανάκριβα, ωστόσο κανείς δε μπορεί να διαβεβαιώσει ότι όταν ενηλικιωθούν, δε θα γίνουν ακριβώς σαν τα 'κανονικά' περσικά.
Και κάτι άλλο που έχω διαβάσει είναι ότι ουσιαστικά τα μικρότερα γατάκια μιας γέννας (εφόσον παραμείνουν μικροκαμωμένα μεγαλώνοντας), το σωστό είναι να μην χρησιμοποιούνται για εκτροφή (τα θηλυκά εννοώ) γιατί λόγω μεγέθους θα έχουν πρόβλημα στη γέννα, ειδικά επειδή τα περσικά έχουν μεγάλα κεφάλια και δύσκολες γέννες ούτως ή άλλως.
Συνήθως τα teacup είναι silver ή golden..που ούτως ή άλλως είναι πιο μικροκαμωμένα από τα υπόλοιπα περσικά.
sublime..αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω ενα λινκ να το συζητήσεις με άλλους εκτροφείς του εξωτερικού.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
sublime..αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω ενα λινκ να το συζητήσεις με άλλους εκτροφείς του εξωτερικού.
Έχω μιλήσει, το είχα ψάξει και εγώ παλιότερα αλλά είναι αυτό ακριβώς που είπες, δεν το έχω πάρει στα σοβαρά, απλά λέω, επειδή με ρώτησε η Sli8erin, οτι μόνο αν πήγαινα και τα έβλεπα απο κοντά θα μπορούσα να καταλάβω αν είναι ενήλικο (ασχέτως του μεγέθους του), και τότε ίσως το σκεφτόμουν. Αλλά πάλι, είναι πολλά άλλα στην μέση που με αποθαρύνουν ακόμα και αν ήταν έτσι τα πράγματα.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
https://www.geocities.com/Petsburgh/4114/therunt.html
mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος
τελικα τι γινετε με αυτα?
τελικα τα ειδα ειναι κουκλακια πολυ γλυκολια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Συνεχίζει το αγαπημένο της χόμπυ με περισσότερο ζήλο.....(ύπνος)