nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
31-07-09
21:12
Tις θεωρω ιδιου επιπεδου με τις κλασικες RC,Hills,Euk κτλ κτλ...Πολυ καλες δλδ.Ευχαριστουμε πολυ κυριε ειδικε,φανταστηκα οτι θα μου απαντουσες πρωτος.Αυτες που κυκλοφορουν στη χωρα μας ειναι καλης ποιοτητας;Να τις προτιμησω ή να ακολουθησω την πεπατημενη;(βλεπε Royal,Hill's,κτλ)
ΑΝ,λεω ΑΝ, θα τις φερνει συνεχως το πετ σοπ και ΔΕΝ θα εχουν ελλειψη,να τις τιμησεις.Το λεω αυτο γιατι εδωσα 2 τρικιλα στο σκυλο μου και μετα δεν ξαναεφερε το πετ σοπ ,αρα παλι αλλαγη ή θα επρεπε να ταξιδευω για να τη βρω...Οποτε αν ειναι να τρεχεις συνεχως και να αλλαζεις συνεχως, καλυτερα η πεπατημενη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
31-07-09
21:25
Οχι θα τη φερνει σιγουρα και σε ποσοτητες.Ειναι οντως τοσο καλη οσο η Royal;Δεν ξερω,επειδη δεν ειναι πολυ γνωστη,ειχα τις επιφυλαξεις μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
31-07-09
21:28
Στον σκυλισιο πληθυσμο ειναι πολυ γνωστη και τη τιμουν πολλοι.
Δεν μπορουμε να τη συγκρινουμε με τη Royal canin γιατι εχουν αλλα συστατικα και αλλη φιλοσοφια σχετικα με αυτα.Ειναι του πιο ''φυσικου'' η techni-cal.
Ενα + φυσικα ειναι το ονομα στο χωρο και το χρημα που σκαει σε ερευνα η royal canin...
Εγω λεω αν πανε καλα με τη royal τα δικα σου ,να μην την αλλαξεις μιας κ δεν εχει διαφορα η τιμη...
Δεν μπορουμε να τη συγκρινουμε με τη Royal canin γιατι εχουν αλλα συστατικα και αλλη φιλοσοφια σχετικα με αυτα.Ειναι του πιο ''φυσικου'' η techni-cal.
Ενα + φυσικα ειναι το ονομα στο χωρο και το χρημα που σκαει σε ερευνα η royal canin...

Εγω λεω αν πανε καλα με τη royal τα δικα σου ,να μην την αλλαξεις μιας κ δεν εχει διαφορα η τιμη...
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
31-07-09
21:54
Απλα royal δεν εχει καποιος στην περιοχη μου,ουτε hill's.Θα δω μηπςω παιρνω μεγαλυτερη ποσοτητα και δε χρειαζεται συνεχεια να ξενιτευομαι,αλλιως θα τους δινω techni-cal αφου ειναι το ιδιο καλες.Αληθεια,μηπως ξερεις ποια ειναι η μεγαλυτερη συσκευασια της hill's kitten;
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
31-07-09
21:56
Nομιζω 10 κιλα.
moukelis
Επιφανές μέλος
31-07-09
21:59
Κι εγω ετσι θυμαμαι αλλα μου ελεγαν οτι ειναι των πεντε κιλων.Ευχαριστω πολυ και παλι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum