Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο ορος Βασιλικη Σιαμ δεν υπαρχει...οσο για τους κομπους μπορεις να δεις τις προηγουμενες σελιδες,εχει συζητηθει πολλες φορες το θεμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Sissious
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Streetcat
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα, είναι πολύ όμορφες οι γατούλες σας. Χάρηκα που τις είδα. Είμαι πολύ λυπημένη γιατί στις 11/03/11 "'εφυγε" ο Roberto μετά από 19 όμορφα και καταπληκτικά χρόνια που περάσαμε. Ήταν σιάμ και έμοιαζε πολύ με κάποιες από τις φωτογραφίες που είδα. Είναι μια απώλεια που δυσκολεύομαι να αποδεχτώ και να συνηθίσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
patmos
Νεοφερμένο μέλος
Οντως πιστος σαν σκυλι ομιλιτικος με αντιλαμβανοτανε απο χιλιομετρο απο το βημα μου και ετρεχε πανω μου και πηδαγε στον ωμο μου.Κοντεψε να πεθανει οταν χρειαστηκε να φυγω για 9 μηνες απο το σπιτι.Μου ειχε θυμωσει και εμενε με τον πατερα μου .Οταν αρωστησα επεστρεψε απο μονος του στο σπιτι μας.Ενας γατος που μιλαγε .Καταλαβαινε τι του ελεγα και καναμε μαζι ταξιδια με το αυτοκινητο.Ενας γαταρος που ηταν ο αρχηγος στη γειτονια μιας και εκοβε βολτες παντου (τοτε δεν ειχα συνειτοποιησει οτι επρεπε να ειναι ΠΑΝΤΑ μεσα στο σπιτι)Δεν φοβομουνα τη δηλητηριαση μιας και δεν ετρωγε ΨΑΡΙΑ.Στο νησι τα δηλητηριαζουν με ψαρια.
Αξιζει να εχεις ενα τετοιο ζωο
elpiss
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος

Simba+me
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια εχω υπαρξιακο .δεν μπορω να καταλαβω αν ο γατουλης μου ειναι thai η μοντερνο σιαμ!;! Στο pet shop που το αγορασα μου ειπαν σιαμ αλλα ειδα εδω φωτος απο την thai και ειναι ιδιος αλλα ειναι και ιδιος κ με την μοντερνα σιαμ! Πια η διαφορα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool