Kalliastar
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elpiss
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ορφεας να εξομολογηθει τον ερωτα του εχοντας υποψιν του οτι η εκλεκτη της καρδιας του ειναι παντρεμενη.![]()
χαχα ωχ! σε παντρεμένη έπεσε το παιδί μου??
εντάξει τότε είναι πλατωνικός ο έρωτας, έτσι κι αλλιώς είναι μικρούλης ακόμα για έρωτες! χιχιχιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
. Παίζεις και τζόκερ ??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Oχι,λες να αρχισω;Και δεν ειχαμε καν σκοπο να παρουμε σιαμεζακι,τοτε ειχαμε μονο τον κεραμιδογατουλη μας το Σειριο,αλλα την ερωτευτηκα τη Μόιρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγώ"Γεία σου Άκη, μπορείς να μου πεις το όνομα του εκτροφείου"
pet shop"Ένα λεπτό Θανάση."
Κοιτάει στον υπολογιστή
"Κάτι συνέβη στον υπολογιστή μου θα σε πάρω αύριο και θα στο πω"
Δεν κάνω βήμα χωρίς να σας ρωτήσω xD
moukelis
Επιφανές μέλος

Δεν προκειται να σου φερει γατακι απο εκτροφειο,πολυ απλα γιατι σπανια εκτροφεια συνεργαζονται με πετ σοπ.Οντας εκτροφεας,αναρωτιεμαι πως γινεται να αγορασει καποιος τους γονεις,ειδικα απο εκτροφειο του εξωτερικου,να κανει ταξιδι για να τους φερει,να πληρωσει εξετασεις,τροφες κτλ,υπερηχους στην εγκυμοσυνη,ειδικη τροφη για τη μαμα,τα εμβολια των μικρων,αποπαρασιτωσεις,τσιπ,τροφη και αμμο για τρεις μηνες (οσο μενουν τα μικρα μαζι μας),τα χαρτια τους, και μετα να τα δωσει σε πετ σοπ,ο ιδιοκτητης να τα δωσει για παραδειγμα 250 ευρω (τοσο παιζουν οι τιμες απο οσο εχω ακουσει) και να βγαλω εγω τα εξοδα που προανεφερα,κι εκεινος κερδος.Ειλικρινα,δε στεκει ολη αυτη η ιστορια,απλα αμα πιεσεις θα σου βγαλει ενα πλαστο pedigree και ενα βιβλιαριο με το πρωτο εμβολιο και τελος,ετσι πιστευω.

lili.
Δραστήριο μέλος
Δεν προκειται να σου φερει γατακι απο εκτροφειο,πολυ απλα γιατι σπανια εκτροφεια συνεργαζονται με πετ σοπ.Οντας εκτροφεας,αναρωτιεμαι πως γινεται να αγορασει καποιος τους γονεις,ειδικα απο εκτροφειο του εξωτερικου,να κανει ταξιδι για να τους φερει,να πληρωσει εξετασεις,τροφες κτλ,υπερηχους στην εγκυμοσυνη,ειδικη τροφη για τη μαμα,τα εμβολια των μικρων,αποπαρασιτωσεις,τσιπ,τροφη και αμμο για τρεις μηνες (οσο μενουν τα μικρα μαζι μας),τα χαρτια τους, και μετα να τα δωσει σε πετ σοπ,ο ιδιοκτητης να τα δωσει για παραδειγμα 250 ευρω (τοσο παιζουν οι τιμες απο οσο εχω ακουσει) και να βγαλω εγω τα εξοδα που προανεφερα,κι εκεινος κερδος.Ειλικρινα,δε στεκει ολη αυτη η ιστορια,απλα αμα πιεσεις θα σου βγαλει ενα πλαστο pedigree και ενα βιβλιαριο με το πρωτο εμβολιο και τελος,ετσι πιστευω.
ακριβως οπως τα λες..μακρια απο πετ σοπ που εμπορευονται ζωα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool