Thai

Μουσουδίνια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ορφεας να εξομολογηθει τον ερωτα του εχοντας υποψιν του οτι η εκλεκτη της καρδιας του ειναι παντρεμενη.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ορφεας να εξομολογηθει τον ερωτα του εχοντας υποψιν του οτι η εκλεκτη της καρδιας του ειναι παντρεμενη.:P

χαχα ωχ! σε παντρεμένη έπεσε το παιδί μου?? :eek: εντάξει τότε είναι πλατωνικός ο έρωτας, έτσι κι αλλιώς είναι μικρούλης ακόμα για έρωτες! χιχιχι

Nαιιιι,αφου εχει γινει και μαμα!Πλατωνικος ο ερωτας λοιπον.:P

Γεία σας, σκοπεύω να αγοράσω μια γάτα, μέχρι τώρα μου αρέσει η Thai, θα ήθελα να μου δώσετε από την εμπειρία σας κάποιες πληροφορείες και την τιμή, ευχαριστώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα,εκτροφειο αυτης της φυλης δεν υπαρχει στην Ελλαδα,οποτε θα πρεπει να απευθυνθειτε σε καποιο του εξωτερικου.Καλη τυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σκοπεύω να αγοράσω από pet shop, ξέρω τις συνέπειες αλλά... Θα ήθελα ένα Thai σαν τρελός!

Aφου το θελετε τοσο πολυ λοιπον,και γνωριζετε και τις συνεπειες,οπως ξαναειπα,προσπαθηστε να ερθετε σε επαφη με καποιο εκτροφειο του εξωτερικου,για να μη ρισκαρει ουτε το γατακι σας ουτε να βασανιζονται οι γονεις του.

Εσύ απο που το πήρες?

Μου τη χαρισε μια φιλη μου που γνωριζε τους γονεις τρεις γενεες πισω,κι εκανε ολες τις εξετασεις και στους δυο,μαλιστα τη γιαγια,τη θεια και τη μαμα της μικρης μου τις ειχε η ιδια στο σπιτι,αλλα σπανια θα βρεις τετοια περιπτωση...

...:blink:. Παίζεις και τζόκερ ??

:POχι,λες να αρχισω;Και δεν ειχαμε καν σκοπο να παρουμε σιαμεζακι,τοτε ειχαμε μονο τον κεραμιδογατουλη μας το Σειριο,αλλα την ερωτευτηκα τη Μόιρα...

Συγνώμη και πάλι για την ενόχληση, βρήκα ένα pet shop που λέει ότι θα μου φέρει έναν thai από την Ταϊλάνδη, με pedgree κλπ. Τι να κάνω?

Σιγα μην το φερει απο την Ταϋλανδη,για ζητα του το ονομα του εκτροφειου με το οποιο συνεργαζεται να το τσεκαρουμε.

Θα με είχε χορέψει στο ταψί!

Εγώ"Γεία σου Άκη, μπορείς να μου πεις το όνομα του εκτροφείου"
pet shop"Ένα λεπτό Θανάση."
Κοιτάει στον υπολογιστή

"Κάτι συνέβη στον υπολογιστή μου θα σε πάρω αύριο και θα στο πω"

Δεν κάνω βήμα χωρίς να σας ρωτήσω xD

:P:P:P:P:P
Δεν προκειται να σου φερει γατακι απο εκτροφειο,πολυ απλα γιατι σπανια εκτροφεια συνεργαζονται με πετ σοπ.Οντας εκτροφεας,αναρωτιεμαι πως γινεται να αγορασει καποιος τους γονεις,ειδικα απο εκτροφειο του εξωτερικου,να κανει ταξιδι για να τους φερει,να πληρωσει εξετασεις,τροφες κτλ,υπερηχους στην εγκυμοσυνη,ειδικη τροφη για τη μαμα,τα εμβολια των μικρων,αποπαρασιτωσεις,τσιπ,τροφη και αμμο για τρεις μηνες (οσο μενουν τα μικρα μαζι μας),τα χαρτια τους, και μετα να τα δωσει σε πετ σοπ,ο ιδιοκτητης να τα δωσει για παραδειγμα 250 ευρω (τοσο παιζουν οι τιμες απο οσο εχω ακουσει) και να βγαλω εγω τα εξοδα που προανεφερα,κι εκεινος κερδος.Ειλικρινα,δε στεκει ολη αυτη η ιστορια,απλα αμα πιεσεις θα σου βγαλει ενα πλαστο pedigree και ενα βιβλιαριο με το πρωτο εμβολιο και τελος,ετσι πιστευω.

Πολύ λογικό :hmm:

:P:P:P:P:P
Δεν προκειται να σου φερει γατακι απο εκτροφειο,πολυ απλα γιατι σπανια εκτροφεια συνεργαζονται με πετ σοπ.Οντας εκτροφεας,αναρωτιεμαι πως γινεται να αγορασει καποιος τους γονεις,ειδικα απο εκτροφειο του εξωτερικου,να κανει ταξιδι για να τους φερει,να πληρωσει εξετασεις,τροφες κτλ,υπερηχους στην εγκυμοσυνη,ειδικη τροφη για τη μαμα,τα εμβολια των μικρων,αποπαρασιτωσεις,τσιπ,τροφη και αμμο για τρεις μηνες (οσο μενουν τα μικρα μαζι μας),τα χαρτια τους, και μετα να τα δωσει σε πετ σοπ,ο ιδιοκτητης να τα δωσει για παραδειγμα 250 ευρω (τοσο παιζουν οι τιμες απο οσο εχω ακουσει) και να βγαλω εγω τα εξοδα που προανεφερα,κι εκεινος κερδος.Ειλικρινα,δε στεκει ολη αυτη η ιστορια,απλα αμα πιεσεις θα σου βγαλει ενα πλαστο pedigree και ενα βιβλιαριο με το πρωτο εμβολιο και τελος,ετσι πιστευω.

ακριβως οπως τα λες..μακρια απο πετ σοπ που εμπορευονται ζωα!

Βρε παιδιά, δεν είναι τόσο δύσκολο να φέρεις γατακι από το εξωτερικό. Μερικοί εκτροφείς το συζητάνε να φερουνε και οι ίδιοι τα γατάκια. Ο χρόνος και ο κόπος που θα αφιερώσεις τώρα να βρεις ένα γατάκι από σωστό εκτροφέα θα σου γλυτώσει πολύ κόπο και στενοχώρια στο μέλλον (και θα έχεις και ένα καθαρόαιμο Thai)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back