The amazing progress of a baby panda...

• Thread starter Thread starter myrtos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

myrtos

Δραστήριο μέλος

Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτο!!!! :up: Πως τα καταφέραν... Τυχερό ήταν το μικρούλι!!

Τώρα που εγώ θέλω πάντα είναι φυσιολογικό? :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!
Παντα μου αρεσαν τα παντα, εβαλες και αυτο και με αποτελειωσες.....:P

Έτσι μάλιστα το σώζεις το μωρό:D Με τις θερμοκοιτίδες σου ,με τους γιατρούς σου.........:P :P :P :up:

:up: :up: :kiss: :kiss: :baby: :baby: :up: :up:

τι μωρο ειναι αυτο???? κουκλακι θελω και εγωωωω!!:inlove: :inlove: :inlove: :baby: :baby: :baby: :bleh: :bleh: :bleh:

ψυχουλα ειναι! Ελπιζω να μην καταληξει σε κανενα ζωολογικο κηπο αλλα να το ελευθερωσουν σταδιακα μολις σταθει στα ποδαρακια του. Τετοια θαυματα της φυσης πρεπει να ζουν ελευθερα

Μια γλύκα είναι :inlove::inlove:! Στις πρώτες φωτογραφίες μοιάζει με ποντικάκι και στην τελευταία μοιάζει με λούτρινο αρκουδάκι! Είναι πολύ γλυκά τα πάντα.

τι μωρο ειναι αυτο???? κουκλακι θελω και εγωωωω!!:inlove: :inlove: :inlove: :baby: :baby: :baby: :bleh: :bleh: :bleh:
Ναι βρε Μιμίκα! ΄Οτι πρέπει είναι για το σπίτι....:lol: :lol: :lol:

χαχα!
Μου το στειλαν σε μαιλ πριν αρκετό καιρό!~
Υπέέέροχο! Αχ να χα κι εγώ έτσι τη Μάχη μου, θα ζούσε τώρα..
(Άντε πάλι με πιασε..)

Στο θέμα. Είμασταν στην τραπεζαρία, και τρώγαμε μεσημεριανό. Ε συζητούσαμε λοιπόν για τη μετακόμιση στην Ανάβυσσο κτλ..
Λέει η αδερφή μου που είχε δει το μαιλ με τις φωτογραφίες του πάντα: Στην Ανάβυσσο που θα έχουμε μεγάλο κήπο θα μπορούμε να πάρουμε πάντα. Αλλά σιγά μην μας αφήσει ποτέ ο μπαμπάς!
:blink:
Και της λέω: Κορίτσι μου τα πάντα ζουν στο δάσος!

Και λέει: Μα στις φωτογραφίες πώς το χουν μέσ' στο σπίτι;

Ντόινγκ!:blink: :lol:

Καλέ τι μπουμπούκι είναι αυτό:inlove::inlove::inlove: Το ερωτεύτηκα!!
Έχει κανείς ιδέα ποιοι είναι αυτοί που το μεγαλώσανε (ζωολογικός κήπος, πανεπιστήμιο, τι ;
Νιάου, το περιστατικό με την αδερφή σου μου θύμισε μια ιστορία που μου είπε κάποτε μια μεγάλη κυρία (δεν θυμάμαι αν μου την είπε προσωπικά ή την άκουσα να την λέει στην τηλεόραση:hmm:). Τεσπα, έλεγε για τα εγγόνια της που μεγαλώσαν μέσα στην πόλη και όταν πήγαν εκδρομή με το αυτοκίνητο και περάσαν από το Θεσσαλικό κάμπο, γυρνάει το ένα το μικρό και λέει στη μαμά του: "μαμά δες ένα τεράστιο γκαζον!":blink::lol:. Τι να κάνουν και τα έρμα τα παιδιά, τα ερεθίσματα που τους δίνουμε επεξεργάζονται:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back