Melini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
και λεω να το παρω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι όντως δεν αξίζει...Παιδιά, κι εγώ αγόρασα χτες το πρώτο τεύχος. Το γατάκι δε μου γέμισε το μάτι, μάλλον κι εγώ θα το δώσω να παίξουν τα γατιά μου. Το περιοδικό το βρήκα απλοϊκό, μόνο το κομμάτι με την ιαπωνική γάτα Μινέκο μου άρεσε. Αν κόστιζαν όλα τα τεύχη 1.99, θα τα αγόραζα συστηματικά. Πάντως 6.99 δε δίνω για αυτό το πακετάκι![]()
Εγώ βρήκα πράγματα που δεν ήξερα,ακριβώς γιατί ξέρω πολύ λίγα πάνω στο θέμα συγκριτικά με άλλους...
Είναι ανάλογα με τις γνώσεις που έχει κανείς.
Melini
Διάσημο μέλος
Ναι όντως δεν αξίζει...![]()
Εγώ βρήκα πράγματα που δεν ήξερα,ακριβώς γιατί ξέρω πολύ λίγα πάνω στο θέμα συγκριτικά με άλλους...Είναι ανάλογα με τις γνώσεις που έχει κανείς.
![]()
Χριστινάκι, ούτε κι εγώ έχω τις φοβρές γνώσεις, αλλά με τα χρήματα ενός, το πολύ δυο τευχών μπορείς να αγοράσεις σχετικά βιβλία, που λένε τα πάντα για τις γατούλες και τη φροντίδα τους... και φυσικά, υπάρχει πάντα το ίντερνετ

bunny
Περιβόητο μέλος
Ε,εντάξει,δεν είπα ότι θα κάνω και συλλογή!Χριστινάκι, ούτε κι εγώ έχω τις φοβρές γνώσεις, αλλά με τα χρήματα ενός, το πολύ δυο τευχών μπορείς να αγοράσεις σχετικά βιβλία, που λένε τα πάντα για τις γατούλες και τη φροντίδα τους... και φυσικά, υπάρχει πάντα το ίντερνετ![]()
Τώρα το πήρα από απλή περιέργεια...
Ωστόσο έχετε δίκιο.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
το αγορασα τελικα...το γατακι ειναι τραγικο χαχαχαχα αλλα μ'αρεσει!!!και απο οτι ειδα και τα υπολοιπα..θα ειναι ακομη χειροτερα...ειδικα ο νορβηγος....δεν εχει καμια σχεση..ενταξει μωρε χαζο περιοδικακι ειναι για να περναει η ωρα..για 2ε καλο ειναι αν παει παραπνω...τοτε οντος αξιζει να κρατησεις λεφτα και να αγορασεις καποιο βιβλιο...
Ναι συμφωνώ και εγώ, δεν αξίζει τα 6,90 που θα ζητήσουν αργότερα.

Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
Ολα τους ειναι τοσο γαταπληκτικα!!!
Ειναι λουτρινα,χαδιαρικα,φουντωτα και πανω απ'ολα γατακια,που ολοι οι γατοφιλοι θα τα λατρεψουν.Αυτη η συλλογη χωριζεται σε 4 κατηγοριες,στις:1)Αλητογατες(οι οποιες εχουν σαν ταυτοτητα στο λουρακι τους ενα ψαροκοκκαλο),2)Αριστογατες(οι οποιες εχουν σαν ταυτοτητα στο λουρακι τους ενα αστερι),3)Χαδιαρες(οι οποιες εχουν σαν ταυτοτητα στο λουρακι τους ενα κουδουνακι) και 4)Γιαπηδες(οι οποιες εχουν σαν ταυτοτητα στο λουρακι τους μια γατισια πατουσα).Στο πρωτο τευχος του περιοδικου εμφανιζεται η λουτρινη Πριγκιπεσα,μια λευκη περσικη γατουλα,στο τευχος 2 εμφανιζεται ο λουτρινος Λακι,ενα τιγρε κεραμιδο-γατακι και στο τευχος 3 εμφανιζεται ο λουτρινος Τσαρλι,ενας ρωσικος μπλε γατος.Η τιμη του πρωτου τευχους ειναι 1,99 ευρω,απο το 2 τευχος και μετα ανεβαινει λιγο η τιμη
....Σε αυτο το θεματακι μπορουμε να μιλησουμε για τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα αυτου του περιοδικου,καθως και για τις εντυπωσεις που μας εκανε
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δειτε αυτο που βγαινει και ειναι ιδανικο για να γνωρισει ακνεις τις γατες σε μικρα παδια εχει και κουκλακι για να μη παρουν κανονικο κατευθειαν και εξισου το κουκλακι δεν ειναι απο γουνα αν και κατασκευαζεται στην κίνα ( γρρρ). Εξισου θετικοτατο ειναι οτι παρουσιαζουν και τον αδεσποτο λακυ οχι μονο περσικα κλπ
https://www.gates-syllogi.gr/?gclid=CO2opOz95pwCFZkA4wodilnQFg
Αν εχετε μικρα παιδια ειναι καλο δωρακι γνωριμιας με τη γατα
Titikaki
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα σε ολους

Αναρωτιομουνα αν κανετε τη συλλογη The Cat που κυκλοφορει καθε 15 μερες στα περιπτερα και αποτελειται απο 1 φυλλαδιακι για καθε ρατσα και το αντιστοιχο κουκλακι-γατακι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool