julia
Διακεκριμένο μέλος
"SAVED" γιατί αυτό είναι!!!

ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ
ΠΡΙΝ....
Η ΛΙΖΑ
Κοκκαλιασμένη, δεν έχει πλέον δόντια, γένναγε τουλάχιστον 2 φορές κάθε χρόνο, αδυνατισμένη και ταλαιπωρημένη απο τις απανωτές γέννες... είναι πάνω από 5 χρονών, ανάμεσα στα 5-7μάλλον, έχει κάνει 40-50 μικρά... ΔΕΝ ζει κανένα ΣΗΜΕΡΑ....
Η Τρίχρωμη.
Εμβολιασμένη, κλπ κλπ Καλά στην υγεία της περίπου 4 χρονών έχει κάνει περίπου 30- 40 μικρά...ΠΟΛΥ καλη μάνα, μια φορά που πεθάναν τα δικά της, πήγε και υιοθέτησε/έκλεψε κάποια ξένα, τα έφερε απο αλλού, μιας και ξέρω ποιές γεννάνε και ποιά γατάκια.
ΖΟΥΝΕ 2 απο την τελευταία γέννα και 1 άλλη θηλύκια....
Η ΑΣΠΡΗ - κόρη της Τρίχρωμης
Έχει μόνιμο πρόβλημα με αλλεργίες..το οποία κληρονομούν και τα παιδιά της.
Εχει απόστημα το οποίο σκάει φεύγει και ξαναγίνεται...
Είναι περίπου 4 έχει κάνει 30- 40 παιδιά...
Επίσης Θεική μάνα και τέλεια κυνηγός, φέρνει ποντικάκια και σπουργιτάκια στα μικρά για να μάθουν να κυνηγάνε.
Ζούνε δυστυχώς μόνο τα 3 τωρινά...
Με αφορμή την ΑΣΠΡΗ μου.. άνοιξα το θέμα.. στειρώθηκε φυσικά και αυτή, και βρέθηκε με ΚΑΡΚΙΝΟ....
Ήταν στο αρχικό στάδιο, μόνο στο ένα κέρας, τα παιδιά τα έκανε στο άλλο... Θα εξαπλωνόταν όχι μόνο στην μήτρα, αλλά και στα υπόλοιπα όργανα.Αν άφηνα τα πράγματα στην μοίρα τους, όπως τα θέλει η φύση... θα πέθαινε σε 1-2 χρόνια γεμάτη ΟΓΚΟΥΣ, πόνους, αφόρητους, και βασανιστικά!!!

Σε κάνα μήνα θα ακολουθήσουν και οι ΜΕΤΑ φώτο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
μπραβο!!!!!!!!!!!!!

στειρωστε για χανομαστε!!!!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Δεν το έκανα για να ακούσω καλά λόγια κλπ κλπ και ούτε είναι τα πρώτα που στειρώνω ή συνέβαλα στο να στειρωθούν...
Απλά, είχα φώτο, είναι τα "δικά" μου, και έπαθα και το ΣΟΚ μόλις είδα τον όγκο....

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η δικη ιστορια με στειρωσεις αδεσποτων ειναι πιο δυσαρεστη.
Στη πρωτη φωτο φαινεται η αδεσποτουλα που στειρωσα περυσι τον Απριλιο.Περιπου 6 χρονων, προφανως εφερε στον κοσμο καποιες δεκαδες γατακια.Την ταιζα επι δυο χρονια ,και μετα την τελευταια της γεννα, οταν λιγο μεγαλωσαν τα μικρα της αποφασισα να την στειρωσω.
Δυστυχως περιπου δεκα μερες μετα την στειρωση της, εφυγε χτυπημενη απο διερχομενο μηχανακι.Δεν εχω φωτογραφια της με τα μωρακια της γιατι τα εκρυβε σε εγκατελειμενη αποθηκη που ειχε κατεβασμενα ρολα.Στη επομενες φωτο φαινονται τα δυο μικρα(αρσενικο και θηλυκο) που επεζησαν απο την τελευταια της γεννα.Οταν εγιναν εξι μηνων στειρωθηκαν και τα δυο.Ομως το θηλυκο(η Αιντα) μια βδομαδα μετα την στειρωση της εφυγε χτυπημενη απο διερχομενο αυτοκινητο.Μαλλον ημουν ατυχη με αυτες τις στειρωσεις, αλλα δεν απογοητευομαι παλι θα στειρωσω οποιο αδεσποτακι ταιζω και μπορεσω να πιασω.
Το μικρο αρσενικο επεζησε, το υιοθετησα εγω το καλοκαιρι και ειναι ο Αρουλης μου.

Συνημμένα
fru_fru
Δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Ο Αρούλης πάντως, έγινε ΘΕΟΣ!!!!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Μακάρι να υπήρχε και η ανάλογη βοήθεια απο τους δήμους όπως γίνεται στην περίπτωση των σκύλων. Είναι αλήθεια πως -απο όσο έχω καταλάβει ως τώρα απο προσωπική εμπειρία- είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιάσεις μια αγριεμένη αδεσποτούλα αλλά εαν -όπως γίνεται και στο εξωτερικό- υπάρξουν συνδυασμένες προσπάθειες απο φιλόζωους, σωματεία και δήμους ίσως να μην χρειαζόταν να παλεύει καθένας μας μόνος του και με αμφίβολα αποτελέσματα πολλές φορές.
Ας ελπίσουμε σε ενα καλύτερο μέλλον για τη ζωή των αδέσποτων στην Ελλάδα με την συμβολή όλων μας.
Keep going girls ( and boys
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
εστι ειπαν στην ημεριδα που εγινε στο πνευματικο κεντρο του δημου αθηναιων στις 4-10-08 ,
τα ζωα πρεπει να περισυλλεγονται και αν στειρωνονται απο τους δημους.
αν το εκαναν αυτο και επιτελους αν λαμβαναν υποψην τους οτι και οι γατες εχουν δικαιωμα στη ζωη εμεις ουτε θα κολοχτυπιομασταν , ουτε θα ξεφραγκαιζομασταν...

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Ελπίζω πως κι εμείς οι εκπαιδευτικοί μπορούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση αφιερώνοντας λίγο χρόνο για ουσιαστική παιδεία εκτός ωρολόγιου προγράμματος.
Ίσως πάλι πρέπει να δείξουμε κι εμείς πως είμαστε οι πολλοί και όχι το περιθώριο και η γραφική μειοψηφία. Αυτό άλλωστε δεν κάνουμε ισχυροποιώντας τις ιντερνετικές μας κοινότητες? Το μέλλον της κινητοποίησης ίσως δεν είναι πια μόνο στους δρόμους αλλά και στα blogs και τα sites.
Όπως πιέσθηκε ο Δήμαρχος Πόρου για τον Λήο και κατακλύσθηκε απο mail και το θέμα έγινε πασίγνωστο μέσω facebook και είχαμε το τελικό καλό αποτέλεσμα έτσι μπορούμε και τώρα να ξεκινήσουμε μια εκστρατεία πίεσης προς τον Δήμαρχο Αθηναίων πρώτα απ' όλα που έχει ήδη κινητοποιηθεί στο θέμα των σκύλων και μετά προς άλλους δήμους.
Μια ιδέα ρίχνω δεν ξέρω τί γνώμη έχεις και έχουν κι άλλοι.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
A ρε HAVANA μπορεί να αργήσει αλλά κάποτε θα έρθει η μέρα που η χώρα μας θα αλλάξει.
Ελπίζω πως κι εμείς οι εκπαιδευτικοί μπορούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση αφιερώνοντας λίγο χρόνο για ουσιαστική παιδεία εκτός ωρολόγιου προγράμματος.
Ίσως πάλι πρέπει να δείξουμε κι εμείς πως είμαστε οι πολλοί και όχι το περιθώριο και η γραφική μειοψηφία. Αυτό άλλωστε δεν κάνουμε ισχυροποιώντας τις ιντερνετικές μας κοινότητες? Το μέλλον της κινητοποίησης ίσως δεν είναι πια μόνο στους δρόμους αλλά και στα blogs και τα sites.
Όπως πιέσθηκε ο Δήμαρχος Πόρου για τον Λήο και κατακλύσθηκε απο mail και το θέμα έγινε πασίγνωστο μέσω facebook και είχαμε το τελικό καλό αποτέλεσμα έτσι μπορούμε και τώρα να ξεκινήσουμε μια εκστρατεία πίεσης προς τον Δήμαρχο Αθηναίων πρώτα απ' όλα που έχει ήδη κινητοποιηθεί στο θέμα των σκύλων και μετά προς άλλους δήμους.
Μια ιδέα ρίχνω δεν ξέρω τί γνώμη έχεις και έχουν κι άλλοι.
Εγω προσωπικα συμφωνω μαζι σου minnie.
Η παιδεια ειναι ο πρωταρχικος τροπος για να αλλαξεις την νοοτροπια μια κοινωνιας.Μακαρι να πληθαινουν οι εκπαιδευτικοι που σκεφτονται σαν εσενα.

Και ναι, μια απο τις νεες δυνατοτητες που ανοιξε το διαδυκτιο ειναι οτι μπορουν πολυ ευκολα να επικοινωνισουν και να οργανωθουν ανθρωποι με τις ιδιες αποψεις πανω σε ενα θεμα.

Havana
Διάσημο μέλος
και παρα πολλες φορες αμορφωτοι , και πουθαιναδες.και ειλοκρινα δεν καταλαβαινω γιατι τους θελουμε ολους αυτοςυ ενω το μονο που κανουν ειναι μας κατακλεβουν προκειμενου να κυκλοφορουν με μερσεντες...
και δεν μπορω να ελπιζω στην ευγενικη προθεση των εκπαιδευτικων οταν το να στειρωνεις μια αδεσποτη γατα παραβαινει το νομο....
το κρατος λεει,
αφου ειμαι Ανικανο να προσφερω λυση σωτηριας στο θεμα των αδεσποτων για να μη φανω αχρηστο θα θεωρω παρανομους οσους προπσαθουν να το κανουν η το κανουν καλυτερα και αποτελεσματικοτερα απο μενα...
εν κατακλιδι...
ποσα λεφτα θελουν αυτη η χουφτα ασχετοι να μας αφησουν ησυχους να κανουμε τη δουλεια που πρεπει να γινει...
ομως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια...
θα ρθουνε και για μας οι μερες του ουρανιου τοξου...
(λεμε τωρα
)θα συνεχισω να στειρωνω γατες ακομη κι αν χρειαστει να μου φερνεται το Ε της κυριακης και το mycat τυπωμενο στη φυλακη...
ιμαρτον...
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Αν πάμε μέσα θα πάρουμε και τα γατιά μας και ποιός τους σώζει!!!

Εγώ λέω να ξεκινήσουμε μια κίνηση πίεσης σιγά -σιγά. Νομίζω πως το θέμα είχε ξανανοιχτεί σε θρεντ εδώ και αν θυμάμαι καλά και στη Θεσσαλονίκη κάτι έχει γίνει. Για να μας πεί και η φίλη yasmin που ίσως ξέρει κάτι περισσότερο.
Havana
Διάσημο μέλος
με τις μεγαλες ωρες μπαινει η γκραντε γατομαμα!!1

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ο δημος συκεων εδω συνεργάζεται με το σωματειο αργος και κανει σοβαρα στειρωσεις, ο δημος θεσσαλον΄πικης δεν εχει ασχοληθει σοβαρα ακομη αλλα ισως αρχίσει με αρχη το αυτοκόλλητο ( χρειαζόμαστε ατομα να αναλαβουν μονο το θεμα στειρωσεις γατων σε συνεργασία με δήμο εδω και δεν εχουμε) Το πανόραμα ζήτησε συμβουλές και θα βαλει το αυτοκόλλητο και η Πυλαια κανει εξισου αρκετες στειρωσεις και θα βαλει αυτοκόλλητο. Οι δυτικοι δημοι δεν ξερω ακόμα τι κανουν γενικα σε στειρωσεις γατων ειμαστε πολύ πισω ακόμα μονο τα σκυλια που γαυγίζουν στειρωνονται.
Διαβαστε και τι εγινε στο πανελλαδικο φιλοζωικου συνέδριο στο αλλο ποστ τωρα παω να τα γράψω.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Άλλες δύο ΤΥΧΕΡΕΣ κοπέλες (ανώνυμης φιλόζωης)

Με χαλασμένα δόντια, στοματίτιδα, ουλίτιδα, έτρωγε πλέον δύσκολα... και κύστες στις ωοθήκες.
Στειρώθηκε και σώθηκε.
Μια μικρή κοπέλα, σχεδόν μωράκι... 6-8 μηνών, διασωληνώθηκε, με σοβαρό αναπνευστικό, τσίμπλες, και πυομήτρα στα τελικά στάδια.

Στειρώθηκε και σώθηκε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool