The SAVED club

Μπράβο κορίτσια εκπληκτικές οι προσπάθειες σας.:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο κορίτσια εκπληκτικές οι προσπάθειες σας.:clapup::clapup::clapup:
Νίκη ότι προσπάθεια γίνεται είναι προσπάθεια ελέγχου της εξάπλωσης των αδέσποτων ζώων. Γιατί έχουμε κουραστεί να βλέπουμε πτώματα πατημένα από αυτοκίνητα, να διαβάζουμε για φόλες και γενικά να βλέπουμε πόσο δυστυχισμένα είναι τα ζώα που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης.

Ξέρετε βέβαια ότι σε κάποιο άλλο φόρουμ έχουμε κατηγορηθεί για παράνοια και σχιζοφρένεια επειδή στειρώνουμε ότι μπορούμε. :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ άλλη μια παρανοϊκή:P Τρεις γατούλες έγκυες στειρώθηκαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα - η σοδειά από τη γειτονιά μου και μόνο. Η μία είναι η Θάλεια. Οι άλλες δυο είναι αγριμάκια και δε θέλουν να φωτογραφηθούν, αλλά ελπίζω να ζήσουν μια ξέγνοιαστη ζωούλα με εξασφαλισμένο νερό και φαγητό σε πείσμα των τρελών - δυστυχώς στις αυλές και στο δρόμο, τουλάχιστον όμως χωρίς μωρά.

cats in cages 001.JPGcats in cages 002.JPG2010 Feb 01 125 [Ανάλυση οθόνης].jpg

Cats free in the room 004.JPGCats free in the room 009.JPG

Το αρθρο των εθελοντων γιατρου και νοσοκομας απο Αγγλια για την δουλεια τους στην πολη μας

View attachment Its all greek to me (1).odt
Δηλωνω παρουσα και θα ειμαι παντα παρουσα στην παρανοια της στειρωσης. απο !9/1/2010 μεχρι 20/3/2010 170 ατουλια στειρωθηκαν στην πολη της Θεσσαλονικης. Απο αυτα τα 58 γατια μιας οικογενειας συλλεκτων οι οποιοι προκειμενου να αποφυγουν τις γεννες ειχαν μαντρωσει τα γατια σε καποια απαραδεκτα κλουβια τα τελευταια δυο χρονια. Τα ζωα αφου στειρωθηκαν αφεθηκαν ελευθερα σε δυο δωματια τα οποια προετοιμαστηκαν για τον λογο αυτο. Τα υπολοιπα ζωα ειναι απο την Ανατολοκη Θεσσαλονικη και το κεντρο της πολης.

Συνημμένα

• cats in cages 001.JPG
    cats in cages 001.JPG
    326,1 KB · Εμφανίσεις: 76
  • cats in cages 002.JPG
    cats in cages 002.JPG
    330,8 KB · Εμφανίσεις: 86
  • 2010 Feb 01 125 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    2010 Feb 01 125 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    204,2 KB · Εμφανίσεις: 84
  • Cats free in the room 004.JPG
    Cats free in the room 004.JPG
    622,4 KB · Εμφανίσεις: 86
  • Cats free in the room 009.JPG
    Cats free in the room 009.JPG
    631 KB · Εμφανίσεις: 78
  • Its all greek to me (1).odt
    Its all greek to me (1).odt
    434,1 KB · Εμφανίσεις: 113
  • cats in cages 001.JPG
    cats in cages 001.JPG
    326,1 KB · Εμφανίσεις: 76
  • cats in cages 002.JPG
    cats in cages 002.JPG
    330,8 KB · Εμφανίσεις: 86
  • 2010 Feb 01 125 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    2010 Feb 01 125 [Ανάλυση οθόνης].jpg
    204,2 KB · Εμφανίσεις: 84
  • Cats free in the room 004.JPG
    Cats free in the room 004.JPG
    622,4 KB · Εμφανίσεις: 86
  • Cats free in the room 009.JPG
    Cats free in the room 009.JPG
    631 KB · Εμφανίσεις: 78
  • Its all greek to me (1).odt
    Its all greek to me (1).odt
    434,1 KB · Εμφανίσεις: 113
cats in cages 001.JPGcats in cages 002.JPG2010 Feb 01 125 [Ανάλυση οθόνης].jpg

Cats free in the room 004.JPGCats free in the room 009.JPG

Το αρθρο των εθελοντων γιατρου και νοσοκομας απο Αγγλια για την δουλεια τους στην πολη μας

View attachment Its all greek to me (1).odt
Δηλωνω παρουσα και θα ειμαι παντα παρουσα στην παρανοια της στειρωσης. απο !9/1/2010 μεχρι 20/3/2010 170 ατουλια στειρωθηκαν στην πολη της Θεσσαλονικης. Απο αυτα τα 58 γατια μιας οικογενειας συλλεκτων οι οποιοι προκειμενου να αποφυγουν τις γεννες ειχαν μαντρωσει τα γατια σε καποια απαραδεκτα κλουβια τα τελευταια δυο χρονια. Τα ζωα αφου στειρωθηκαν αφεθηκαν ελευθερα σε δυο δωματια τα οποια προετοιμαστηκαν για τον λογο αυτο. Τα υπολοιπα ζωα ειναι απο την Ανατολοκη Θεσσαλονικη και το κεντρο της πολης.

Ο Χριστός και η μητέρα του!!!!!!
Τί είναι αυτό!!!!!
Στο ονομα της φιλοζωίας να μαντρώνουν έτσι και να βασανίζουν τα ζώα!!!!!
Υπήρξε νομική συνέχεια ή τη γλυτωσαν ως τρελλοί?

Τώρα ανακάλυψα αυτό το όμορφο θεματάκι!!! Θα σας πω και εγώ για τα αδεσποτάκια μου..
Αυτός είναι ο τζουτζούκος, ένα αδεσποτάκι που ταίζαμε στην εταιρία και που τον πιάσαμε, του βγάλαμε ένα απόστημα που είχε πίσω από το αυτί του (μάλλον από καυγά με άλλο αρσενικό), τον στειρώσαμε και τώρα είναι ο άρχοντας του κήπου μας!!!:):)

Αυτά είναι τα δύο αδελφάκια αδεσποτάκια που ταίζουμε στην εταιρία και τα δύο στειρωμένα!!!:):)Την μαμά τους δυστυχώς δεν την προλάβαμε να την πιάσουμε, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς..

Και αυτή είναι η Οράντζιο!!:):)Η Αδεσποτούλα που ταίζω στο μπαλκόνι του σπιτιού μας!!!:):) Αυτή δεν πρόλαβα να την στειρώσω γιατί υπάρχει και άλλος φιλόζωος στην γειτονιά και την στείρωσε εκείνος!!:P:P

Ο Χριστός και η μητέρα του!!!!!!
Τί είναι αυτό!!!!!
Στο ονομα της φιλοζωίας να μαντρώνουν έτσι και να βασανίζουν τα ζώα!!!!!
Υπήρξε νομική συνέχεια ή τη γλυτωσαν ως τρελλοί?

Αγαπητη mickey mouse ειμαι περιεργη να ακουσω τι νομικη συνεχεια θα μπορουσαμε να δωσουμε στο ΘΕΜΑ? Να παω σε εισαγγελεα να κανω καταγγελια και τα ΖΩΑ που να τα παω αραγε? Μιλαμε για 58 γατια. Εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο απο αυτο που εγινε να στειρωθουν και να απελευθερωθουν στα δυο δωματια και να γινεται ελεγχος ουτως ωστε να μην μπει καινουριο ζωο μεσα. Ακουω καλυτερες προτασεις. Σημειωτεον οτι τα ζωα ηταν σε πολυ καλη κατασταση.

σιγα παιδί μου δεν κατηγορησα κανεναν
απλα απορησα που δεν παρενεβη η αστυνομια να μαντρωσει αυτους που τα ειχαν σε κλουβια
και σίγουρα δεν ειναι ευκολο να προωθησει κανεις 58 γατια
εδω ενα δε μπορουμε να δωσουμε ευκολα με τοση πληθωρα τριγυρω μας...

Μπόμπος, αρσενικό γύρισε με κήλη η οποία μάζευε υγρό, αίμα και πύον. Ίσως απο κλοτσιά ίσως απο αμάξι που πέρασε πλάγια απο πάνω του. Είχε μια τεράστια ροδιά στο πλάι. Στειρώθηκε και ηρέμησε και αυτός και εμείς...:/:

P7300254.jpg

002.jpg

Τρίχρωμη, δεν πρόλαβε να γεννήσει ούτε μισή φορά. (Ήρεμη)
003.jpg

Μπουμπού Νο 2, νομίζω με πρόλαβε μία φορά...(Άγρια)
005.jpg

Σϊφης (άγριος) μας έβγαλε την πίστη... αλλά τελικά τον έχασε τον ανδρισμό του.:P
004.jpg

Σούζη (πρώην άγριο) με οίστρο 4 μηνών
011.jpg

στειρωμένη πλέον.. αράζει..
001.jpg

Τιγράκι Νο 1 άγριο, είχε 7 η άτιμη....την προλάβαμε.
006.jpg

008.jpg

αυτος εδω ειναι ο αντρεας μου..:redface::redface:τον βρηκα σε αθλια κατασταση και τον πηρα σπιτι με σκοπο να τον κανουμε καλα και να τον δωσουμε..τελικα δεν μπορεσαμε μιας και δεθηκαμε παρα πολυ με το πλασματακι μας..στην μια φωτο ειναι μετα απο 1 μηνα που ηταν σπιτι μου και αφου ηταν καπως καλυτερα..και στην αλλη ειναι οπως ειναι τωρα..

εδω ειναι ενας πορτοκαλι θεος που τον εβαλα ματι τωρα που πηγα στην πατρα..μενει σε εναν κηπο κοντα στο σπιτι μου...τον γραπωσα τον στειρωσα και τον ξανα αφησα..:clapup:

Συνημμένα

• CIMG6603.JPG
    CIMG6603.JPG
    2 MB · Εμφανίσεις: 49
  • Εικόνα177 (2).jpg
    Εικόνα177 (2).jpg
    203,9 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSC00064.JPG
    DSC00064.JPG
    256,2 KB · Εμφανίσεις: 42
Σϊφης (άγριος) μας έβγαλε την πίστη... αλλά τελικά τον έχασε τον ανδρισμό του.:P
004.jpg
Και ΣΥΝΤΕΚΝΟΣ και κουκλος το Σηφαλιω!:clapup::clapup::clapup::clapup:

Μπράβο κορίτσια που επαναφέρατε το θέμα στο προσκήνιο ;

Λοιπόν οι περισσότεροι εδώ ξέρουν, ότι όσα γατιά με 'πλησιάζουν' στειρώνονται άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες.
Δεν θα μιλήσω για τα γατιά που ζουν στον κήπο και στο μπαλκόνι μου που για κάποιο περίεργο λόγο ειναι όλα αρσενικά.
Θα σας μιλήσω για την Γκρέις, είναι η γατούλα που μου κρατά συντροφιά στο γραφείο, στο οποίο βρίσκομαι από τον Φλεβάρη.
Ισόγειο και με κήπο στο πίσω μέρος, είδα από την πρώτη στιγμή γάτες να κάνουν βόλτα. Οι περισσότερες άγριες και απλησίαστες εκτος της Γκρέις. ήρθε κοντά μου από την πρώτη στιγμή και εγω πάλι από την πρώτη στιγμή άρχισα να την φροντίζω καθημερινά. Μετά από 10 μέρες και με κινήσεις άκρας μυστικόπητας, την έπιασα, την έβαλα στην γατοφόρο και η συνέχεια γνωστή.. Στειρώθηκε, αφού βρέθηκε σε κατάσταση εγκυμοσύνης και με 5 μικρά έμβρυα μέσα της. Την επέστρεψα στον χωρο της και τώρα πλέον η Γκρέις αντιμετωπίζει τους ταλαίπωρους αρσενικους που την κυνηγούν, με πλήρη αδιαφορία. Είναι μια γλυκύτατη γκρι άσπρη γατούλα (από κει βγήκε και το ονομά της:)), η οποία με περιμένει κάθε πρωί για το μεζεδάκι της. Θα επανέλθω σύντομα με φωτό.

Σας παρουσιάζω την αγαπημένη μου Γκρέις:)

Συνημμένα

• Εικόνα0007.jpg
    Εικόνα0007.jpg
    101 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Εικόνα0031.jpg
    Εικόνα0031.jpg
    117,7 KB · Εμφανίσεις: 33
Σας παρουσιάζω την αγαπημένη μου Γκρέις:)
Γιατι δεν βαζεις αγγελεια?Ειναι ΘΕΑ!Εμενα μου αρεσει καργα!:clapup:

Είπα να σας συστήσω κ γω τις γάτες που έχουνε κλέψει ένα κομμάτι της ζωής μας:
Η Ασπρούλα,η Λώρη,η Μίσα,η Ρωξάνη,τα Ρωξανάκια(η Αριελ,ο Βούρης,η Lifra και ο Οντίλ)

Συνημμένα

• PA250096.jpg
    PA250096.jpg
    470,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • PC180321.JPG
    PC180321.JPG
    410,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P8210023.jpg
    P8210023.jpg
    462 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Εικόνα 007.jpg
    Εικόνα 007.jpg
    92,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • P8190014.JPG
    P8190014.JPG
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • myrto 029.jpg
    myrto 029.jpg
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • P1010047.jpg
    P1010047.jpg
    301,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P5230564.JPG
    P5230564.JPG
    67,4 KB · Εμφανίσεις: 22
η Μαλάμω,τα γυφτάκια και τα τρελόγατα μου.Ολα αδέσποτα,στειρωμένα,τα περισσότερα έχουν το δικό τους σπίτι και ζουν και βασιλεύουν.:clapup:

Συνημμένα

• PB090208.JPG
    PB090208.JPG
    416,4 KB · Εμφανίσεις: 29
  • P3070495.JPG
    P3070495.JPG
    78,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • maisel 033.jpg
    maisel 033.jpg
    337,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • P2270132.JPG
    P2270132.JPG
    399,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • P2250104.JPG
    P2250104.JPG
    87 KB · Εμφανίσεις: 32
  • maisel 275.jpg
    maisel 275.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • myrto 037.jpg
    myrto 037.jpg
    448,9 KB · Εμφανίσεις: 30
DSCI0003-1.jpg

Αυτός ο φουκαράς ήταν saved από πολλές απόψεις. Όταν τον βρήκαμε είχε άσχημη βρογχίτιδα και ανέπνεε λες και θα 'βγαινε η ψυχή του.:( Τελικά, μετά από πολλές μέρες θεραπεία στο ιατρείο κι εκεί που τον είχαμε ξεγραμμένο γιατί δεν έτρωγε καθόλου, ξαφνικά ζωντάνεψε, έφαγε το καταπέτασμα:D και μπόρεσε επιτέλους να γυρίσει στη γειτονιά του. Δεν τον έχω ξαναδεί από τότε, ελπίζω να είναι καλά όπου βρίσκεται.

117 αδεσποτα γατουλια SAVED στην πρωτη εβδομαδα του προγραμματος μαζικων στειρωσεων με εθελοντες κτηνιατρους απο Αγγλια. :clapup::clapup::clapup: 33 αρσενικα και 84 θηλυκα απο τα οποια τα 63 σε εγκυμοσυνη.Με συνθηκες αφανταστα δυσκολες και με μετακινησεις χιλιομετρων αλλα με αποτελεσμα που αποζημιωνει για την τρελλη κουραση και το τρελλο ξενυχτι.;)

117 αδεσποτα γατουλια SAVED στην πρωτη εβδομαδα του προγραμματος μαζικων στειρωσεων με εθελοντες κτηνιατρους απο Αγγλια. :clapup::clapup::clapup: 33 αρσενικα και 84 θηλυκα απο τα οποια τα 63 σε εγκυμοσυνη.Με συνθηκες αφανταστα δυσκολες και με μετακινησεις χιλιομετρων αλλα με αποτελεσμα που αποζημιωνει για την τρελλη κουραση και το τρελλο ξενυχτι.;)

Να μην ζητήσω δηλ φωτο απο τα 117 ????? :P:D
Μπράβο παιδιά!!:)

Μπράβο gelly01:). Σε ποιο μέρος έγινε αυτό ?

Julia αν μου διαθεσεις καμια εικοσαρια σελιδες στο θεμα σου μπορω να τις ανεβασω. Αλλα πρεπει να υπολογιζεις τουλαχιστον αλλες εικοσιπεντε σελιδες για τα 120 γατια της επομενης εβδομαδας. Για του λογου το αληθες και των αριθμων το αληθες θα ανεβασω το report των Αγγλων κτηνιατρων στο τελος του προγραμματος.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back