The Sims 3 finally...

Μπακουροgame:lol::lol::lol::lol:
Εξαρτάται, μπορεί πλέον να είναι κ RPG 1stperson τα έχουν κάνει λίγο μπάχαλο πλέων. Είναι σαν το dota;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το ξερω αυτο που λες...Δεν ειδες την περιγραφη του;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το ξερω αυτο που λες...Δεν ειδες την περιγραφη του;
σαν adv νέας γενιάς μου φαίνεται:hmm: πάντως αυτό που κατέβασα από τα torrent θα το διαγράψω γιατί είδα στα σχόλια ότι μάλλον πρέπει να έχει ιο. Θα το βρω από αλλού αν είναι

Ωχ ναι;Δεν το ειδα...Δεν εχω και προσκληση να σου στειλω μωρε...Θα κοιταξω κι αλλου.

πηρα το sims3 ,το αυθεντικο,μηπως υπαρχει κωδικος που πατας και αυξανονται τα λεφτα χωρις να εχει δουλεψει ο sims?

eleni τον έχω δώσει ποιο πάνω τι ενέργειες πρέπει να κάνεις για να πάρεις 1.000.000σιμολεονεάκια:D

πρεπει να κατεβασεις καπιο προγραμμα?η πατας καπιοιο κωδικο?

Και κατι αλλο εχει βγει καμια μονοδα επεκτασης?

πρεπει να κατεβασεις καπιο προγραμμα?η πατας καπιοιο κωδικο?

Και κατι αλλο εχει βγει καμια μονοδα επεκτασης?
μονάδα επέκτασης:blink: τι εννοείς με την μονάδα επέκτασης; expansion μήπως :hmm:
για τα λεφτά πατάς [FONT=&quot]ctrl+SHIFT+C βγαίνει η κοσνόλα
κ μετά δίνεις: [/FONT] [FONT=&quot]testingcheatsenabled για να ενεργοποιήσεις τα cheat κ μετά
[/FONT]
[FONT=&quot]familyFunds [/FONT](name*) (ποσό)
όπου name το επίθετο του σιμ ή της οικογένειας που θέλεις να κάνεις εκατομμυριούχους

μονάδα επέκτασης:blink: τι εννοείς με την μονάδα επέκτασης; expansion μήπως :hmm:
για τα λεφτά πατάς [FONT=&quot]ctrl+SHIFT+C βγαίνει η κοσνόλα[/FONT]
[FONT=&quot]κ μετά δίνεις: [/FONT][FONT=&quot]testingcheatsenabled για να ενεργοποιήσεις τα cheat κ μετά [/FONT]
[FONT=&quot]familyFunds [/FONT](name*) (ποσό)
όπου name το επίθετο του σιμ ή της οικογένειας που θέλεις να κάνεις εκατομμυριούχους

ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!ναι εννοω expansion .οπως αυτα του sims2 με τα ζωακια το πανεπιστημιο και τετοια.Κατι αλλο μπορω να καταβασω πραγματα ,σπιτια ρουχα ,απο το site simς3 και θα μπουν αυτοματα στο παιχνιδι ??
Και αν καταβασω απο αλλα site θα πρεπει αν φκιαξω εναν φακελο μεσα στο παιχνιδι και να τα αποθηκευω εκει οταν τα καταβαζω??

ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!ναι εννοω expansion .οπως αυτα του sims2 με τα ζωακια το πανεπιστημιο και τετοια.Κατι αλλο μπορω να καταβασω πραγματα ,σπιτια ρουχα ,απο το site simς3 και θα μπουν αυτοματα στο παιχνιδι ??
Και αν καταβασω απο αλλα site θα πρεπει αν φκιαξω εναν φακελο μεσα στο παιχνιδι και να τα αποθηκευω εκει οταν τα καταβαζω??
ναι θα βγει ένα περίπου τον Ιανουάριο το έχουν διαφήμιση αν πατήσεις εκεί που λέει welcome λοιπόν ρούχα μαλλιά κ πράγματα μπορείς να περάσεις αλλά ειναι κάπως πιο πολύπλοκο γιατί αλλα μπαινουν στον ένα φάκελο κ άλλα στον άλλο σ αυτό το θέμα έχω γράψει μερικά πράγματα αν δεν βαριέσαι διάβασέ το
πάντως μπες κ εδώ https://www.modthesims.info/browse.php?gs=2 για να κατεβάσεις πράγματα
κ εδώ https://www.modthesims.info/download.php?t=344611 για να κατεβάσεις αυτά τα 2 προγραμματάκια που έχει τα οποία βάζουν αυτόματα το κάθε πράγμα σε ποιον φάκελο θα πάει (αλλά όχι 100% πολλά πρέπει να τα μεταφέρεις εσύ :(:()
αν έχεις msn κάνε ένα add shadowcaster@windowslive.com γιατί είναι δύσκολο να σου εξηγήσω από εδώ τι να κάνεις για να ανοίξεις τον φάκελο

οκ ευχαριστω πολυ θα το κανω ελπιζω να πετυχει!!υπαρχει τροπος να γεμιζουν τα skilis ??απο μονα τους?

πάλι γράφεις όπως κ πριν [FONT=&quot]testingcheatsenabled true κ μετά κρατας το [/FONT] [FONT=&quot]SHIFTπατημένο κ με τον κέρσορα του μαους πατάς πάνω στο γραμματοκιβώτιο θα σου βγάλει μερικές επιλογες εσύ θα πατήσεις μία που λέει make needs dynamic ή κάπως έτσι δεν το θυμάμαι καλά
[/FONT]

δεν γινεται τιποτα αν κανω αυτα!:(μονο αν γραψω kaching απο το si1 ου βαζει καπιοα λεφτα

οπως σου είπα κ πιο πάνω πρώτα πρέπει να δώσεις την εντολή [FONT=&quot]testingcheatsenabled true [/FONT][FONT=&quot]κ μετά την εντολή για τα χρήματα[/FONT][FONT=&quot]αλλιώ δεν την πιάνει[/FONT]

μερικά από τα καλυτερα σαιτ για Objects για το sims2 που όμως τα περισσότερα εχουν ήδη βγάλει κ για το sim3
  1. TSR
  2. MTS
  3. XMSIMS
  4. LINDA'S SIMS
  5. REFLEX SIMS
  6. PARSIMONIOUS SIMS
  7. VITA SIMS
  8. MARINA'S SIMS
  9. SIMSWORLD
  10. 4EVER SIMS
  11. AVENIDA SIMS
  12. SIMS CAVE
  13. OPEN HOUSE FOR SIMS
  14. SIMS 2PACK
  15. SAPPHIRE SIMS
  16. AROUND THE SIMS
  17. LIANA SIMS
  18. PLANET THE SIMS
  19. SIMENAPULE
  20. PEGGYZONE
  21. SIMSINPARIS
  22. MURANO SIMS

Παιδια ψαχνω να κατεβασω το σιμς το 2 και το σιμς το πετς.Ξερετε κανενα σαιτ ν μου δωσετε/?εχω ψαξει αλλα δεν εχω βρει,ειδα μερικα σιτ παραπανω αλλο το αντιβαιρους μου λεει οτι εχει ιους οποτε δεν το ρσκαρω,καμμια ιδεα?

πηρα το sims3 ,το αυθεντικο,μηπως υπαρχει κωδικος που πατας και αυξανονται τα λεφτα χωρις να εχει δουλεψει ο sims?

δοκιμασε τον παρακατω κοδικο. επινε για το simw1 και 2 αλλα δεν θυμαμαι αν πετυχε στο 3...

πατασ ταυτοχρονα shift ctrl kai alt ή c

σου ανοιγει πανω αριστερα ενα κουτακι και γραφεις μρσα

clapaucious πατας enter και σου δεινει 10.000 την φορα.

πεσ μου αν σου πετυχε!!!

εγω ξερω αλλον ανοιγεις το πλαισιο και γραφεις motherlode και περνεις 50.000 την φορα

μερικά από τα καλυτερα σαιτ για Objects για το sims2 που όμως τα περισσότερα εχουν ήδη βγάλει κ για το sim3
  1. TSR
  2. MTS
  3. XMSIMS
  4. LINDA'S SIMS
  5. REFLEX SIMS
  6. PARSIMONIOUS SIMS
  7. VITA SIMS
  8. MARINA'S SIMS
  9. SIMSWORLD
  10. 4EVER SIMS
  11. AVENIDA SIMS
  12. SIMS CAVE
  13. OPEN HOUSE FOR SIMS
  14. SIMS 2PACK
  15. SAPPHIRE SIMS
  16. AROUND THE SIMS
  17. LIANA SIMS
  18. PLANET THE SIMS
  19. SIMENAPULE
  20. PEGGYZONE
  21. SIMSINPARIS
  22. MURANO SIMS
'Ελενα,θα μπορούσες να μου στείλεις τη σελίδα που μου είχες στείλει τότε που με βοηθούσες να το κατεβάσω;λέω να ξαναπροσπαθήσω:)

παιδια τους έχω δώσει τους κωδικούς ποιο πάνω δεν γίνεται έτσι όπως το περιγράφεται
'Ελενα,θα μπορούσες να μου στείλεις τη σελίδα που μου είχες στείλει τότε που με βοηθούσες να το κατεβάσω;λέω να ξαναπροσπαθήσω:)
την σελιδα εννοείς για να κατεβάσεις το Sims 3;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back