Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Ας κανω λοιπον την αρχη ...
Γενικα ΛΑΤΡΕΥΩ το Sims..εχω ολα τα παιχνιδια (sims και τα Expansion του,sims2 και τα expansion του )και τωρα το 3...
Ενω λοιπον η διαφορα του sims 1 με το 2 εκανε τρελη διαφορα ,μπορω να πω οτι το 3 με απογοητευσε..οχι τοσο στα γραφηκα και στα προσωπα αλλα σε 2 πραγματακια...με ξενερωσε απιστευτα το γεγονος οταν παω πχ σε ενα μαγαζι να φαω δεν μπορω να δω μεσα και το γεγονος οτι ναι ωραιο ειναι να φτιαχνεις τα πραγματα ολα οπως θες αλλα ειναι πολυυυυυυυυυυ λιγα ακομα και αυτα που εχει στο στορε ειναι χαλια...μπορουσαν να δωσουν καλητερο στιλ επιπλων....αυτα ειναι τα δικα μου παραπονα...
οσο για τα προσωπα που ειπατε μπορεις να το φτιαξεις εσυ οπως θες...αν θελετε θα φτιαξω τωρα ενα χαρακτηρα και θα τον ανεβασω στο σιτε με ονομα MY cat girl μπορειτε να παρετε μια ιδεα αν την επεξεργαστητε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
αν θυμαμε καλα στο sims 2 που το ειχα αυθεντικο το ειχε μεσα στο παιχνιδι ,στο sims 3 δεν προσεξα αν το ζητησε γιατι απο τη χαρα μου που το ειχα στα χερια μου ειμουν λιγο αλλου..αν δεν εχεις σκοπο να το αγορασεις παντως μπορεις να το κατεβασεις απο τη σελιδα που αναφερω ποιο πανω..αν παλι στο ζητησει το directx 9 μου λες να βρω τη σελιδα που το κατεβαζεις και να στη στειλω...μπορω να ρωτησω κατι?ειχα παρει απο αντιγραφη το sims2 και δεν επαιξε ποτε μου ζητουσε ενα αρχειο , directx.9,το κατεβασα το εγκατεστησα αλλα τιποτα.Αν παρω το αυθεντικο sims3 μπορει να εχω το ιδιο προβλημα??καμια ιδεα λατρευω αυτο το παιχνιδι ..
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
να κατεβασεις την εκδοση razor1911 ..ειναι ακριβως το παιχνιδι με ολα τα πραγματα ..η πιο παλια που ειχα καεβασει εγω δεν τα ειχε ολα ...ευχαριστώ πολύ !!θα δοκιμασω να το κατεβάσω τωρα και ελπίζω να παίζει
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
rOuDiNi
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Με ποιο νικ είσαι μέσα Βιβή εγώ είμαι με το elvenstar κ έχω κ αρκετά πράγματα αλλά δεν ξέρω πως να τα δώσω στους φίλους, ή μήπως μόλις τα περνάω ανεβαίνουν αυτόματα;Μολις ανεβασα στο σιτε το χαρακτηρα που σας ειπα...μπορειτε να το κατεβασετε και να δειτε οσες δεν σας αρεσουν τα προσωπα ,στην επεξεργασια πως περιπου φτιαχνεις το προσωπο...αυτο που εκανα μοιαζει παρα πολυ με τα προσωπα απο το σιμς 2...
Το razor μάλλον είναι το σπασμένονα κατεβασεις την εκδοση razor1911 ..ειναι ακριβως το παιχνιδι με ολα τα πραγματα ..η πιο παλια που ειχα καεβασει εγω δεν τα ειχε ολα ...

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
με το nick ATTARTI ειμαι μεσα και νομιζω εισαι στη λιστα φιλων μου,αλλα απο οτι βλεπω δεν εχεις ανεβασει στο σιτε κανενα πραγμα...Με ποιο νικ είσαι μέσα Βιβή εγώ είμαι με το elvenstar κ έχω κ αρκετά πράγματα αλλά δεν ξέρω πως να τα δώσω στους φίλους, ή μήπως μόλις τα περνάω ανεβαίνουν αυτόματα;
Το razor μάλλον είναι το σπασμένο
οταν ανοιγεις το παιχνιδι σου βγαζει ενα παραθυρακι που εχει το play (για να παιξεις) και απο κατω γραφει καπου λυψεις και αποστολες... ανοιγεις κανονικα το παιχνιδι και πχ θελεις να ανεβασεις ενα χρωμα μαλιων ,πας στη κατασκευη sims και πας στα μαλια..αφου φτιαξεις το χρωμα που σου αρεσει διαλεγεις κατω αριστερα ενα φακελακι που λεει αποθηκευση προκαθορισμενου χρωματος .πατας οκ και θα δεις το χρωμα που εχεις φτιαξει στα επιλεγμενα χρωματα απο κατω.μετα θα πατησεις στο εικονακι σαν κερεα που ειναι κοινη χρηση που λεει και θα σου πει οτι ανεωηκε με επιτυχια..κανεις ελαχιστοπηηση στο παιχνιδι και ξαναανοιγεις το σιμς να σου βγαλει τις αποστολες και λυψεις..θα δεις οτι στης αποστολες εχει ενα θαυμαστικο πατας εκει και θα δεις το χρωμα μαλλιων που εχεις κανει.τσεκαρεις το κουτακι και πατας αποστολη...μολις τελειοσει θα το δεις στο σιτε στης δημιουργιες σου...
δεν ξερω να σου πω με σιγουρια γιατι αγορασα το αυθεντικο ..αλλα πολοι φιλοι μου που το κατεβασαν ειπαν οτι ειναι ολο το παιχνιδι..
elvenstar
Επιφανές μέλος
νομίζω ότι είναι μία ομάδα που σπάει τα παιχνίδια τέλος πάντων αλήθεια εσύ με ποιο νικ είσαι;δεν ξερω να σου πω με σιγουρια γιατι αγορασα το αυθεντικο ..αλλα πολοι φιλοι μου που το κατεβασαν ειπαν οτι ειναι ολο το παιχνιδι..
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
με το nick ATTARTI ειμαι στο site του the sims 3 ...δεν το εχεις αυθεντικο??νομίζω ότι είναι μία ομάδα που σπάει τα παιχνίδια τέλος πάντων αλήθεια εσύ με ποιο νικ είσαι;
και κατι αλλο οποιος δεν εχει αυθεντικο το παιχνιδι πρεπει να απενεργοπηησει να μην κανει συνδεση στο νετ...ειναι πολυ συμαντικο γιατι μπορει να σας καταργησουν το παιχνιδι ...
elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι ναι αυθεντικό είναι το παιχνίδι μου αν δεν είναι αυθεντικό δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις εγγραφήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
κανεις εγραφη μεν αλλα σου ζηταει serial number ..και αν κανεις το λαθος και δωσεις αυτο του παιχνιδιου που εχεις κατεβασει σου μπλοκαρουν το παιχνιδι ...και μπλοκαρουν το λογαριασμο σου στο site... επισεις μπορειτε οσοι το εχετε κατεβασει απο το νετ να μπειτε το site the sims resourse και να κατεβασετε απο εκει πραγματα για το παιχνιδι... η σελιδα ειναι αυτη ..https://www.thesimsresource.com/.αααα ναι ξέχασα σε έχω προσθέσει στους φίλουςναι ναι αυθεντικό είναι το παιχνίδι μου αν δεν είναι αυθεντικό δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις εγγραφή
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ πολύ...Μα το azureus άραγε κατεβαίνει ή θα πρέπει να ανοίξω το μ-τόρεντ?Κοιτα το ειχα κατεβασει απο αρχες μαιου,απο το greeκe tracker ,αλλα ειχα ηδη παραγγειλει απο αρχες φεβρουαριου απο το σιτε...το παιχνιδι που κατεβασα απο το greek tracker παντως ειχε τα μισα πραγματα απο αυτα που εχει το original παιχνιδι...αν εισαι μελλος του greeke tracker μπορεις να το βρεις εκει,αλλιως μπορεις να μπεις στο www.btjunkie.org και να γραψεις στην αναζητηση the sims 3 θα σου βγαλει μια λιστα με πολλα ...απο αυτα θα κατεβασεις τη razor1911 εκδοση...αρκει να εχεις το μtorrend για να μπορεις να κατεβαζεις απο το btjunkie..για να κατεβασεις τελος το αρχειο πατας στο βελακι που εχει αριστερα πριν το τιτλο του αρχειου...οτι αλλο χρειαστεις πες μου...
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
καλο θα ηταν να κατεβασεις το μtorrent ειναι πιο ελαφρη προγραμμα απο το azureus ...Ευχαριστώ πολύ...Μα το azureus άραγε κατεβαίνει ή θα πρέπει να ανοίξω το μ-τόρεντ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool