The Sims 3 finally...

Ευχαριστώ πολύ...Μα το azureus άραγε κατεβαίνει ή θα πρέπει να ανοίξω το μ-τόρεντ?
Την ίδια δουλειά κάνουν το azureus κ το torrent μπορείς να το κατεβάσεις κ από εκεί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την ίδια δουλειά κάνουν το azureus κ το torrent μπορείς να το κατεβάσεις κ από εκεί
ναι ακριβως το ιδιο ειναι απλα το azureus ειναι πολυ πιο βαρη προγραμμα δηλαδη καταπονει πιο πολυ τον υπολογιστη..τρωει πιο πολυ μνημη και τα λοιπα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ακριβως το ιδιο ειναι απλα το azureus ειναι πολυ πιο βαρη προγραμμα δηλαδη καταπονει πιο πολυ τον υπολογιστη..τρωει πιο πολυ μνημη και τα λοιπα...
Ναι εντάξει απλά όμως η κοπέλα ρώτησε αν μπορεί να κατεβάσει από το azureus κ τις εξήγησα ότι κ οι δύο clients είναι το ίδιο

ανεβασες τπτ στο site ?? μολις τελειωσω το χαρακτηρα μου τωρα θα τον ανεβασω..ειναι ολα τα skills του ανεβασμενα χεχεχε...

ανεβασες τπτ στο site ?? μολις τελειωσω το χαρακτηρα μου τωρα θα τον ανεβασω..ειναι ολα τα skills του ανεβασμενα χεχεχε...
ανέβασα το χαρακτήρα μου αλλά μώλις τον έφτιαξα χωρίς να έχω ανεβάσει σκιλς κ τέτοια. Κ προσπάθησα να βάλω τα τσιτ που βρήκα αλλά δεν πιάνουν όλα γμτο:mad::mad::mad: επίσης ανέβασα διάφορα carpets clothes κ αντικείμενα για το σπίτι. Αλήθεια τα αντικείμενα από το 2 λέω να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε κ στο 3;

ανέβασα το χαρακτήρα μου αλλά μώλις τον έφτιαξα χωρίς να έχω ανεβάσει σκιλς κ τέτοια. Κ προσπάθησα να βάλω τα τσιτ που βρήκα αλλά δεν πιάνουν όλα γμτο:mad::mad::mad: επίσης ανέβασα διάφορα carpets clothes κ αντικείμενα για το σπίτι. Αλήθεια τα αντικείμενα από το 2 λέω να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε κ στο 3;
ναι δυστυχως δεν πιανουν ολα..απλα κοιταγα τωρα στο site και δεν βλεπω πουθενα της δημιουργιες σου....
οχι δεν μπορουμε να τα προσασμοσουμε στο sims 3 ..και ξενερωσα γιατι γενικα ειναι ωραιο που μπορουμε να φτιαξουμε τα παντα αλλα τα επιπλα που μας εχει να διαλεξουμε ειναι αθλια...μια αντιγραφη των σχεδιων επιπλων του sims 1 με καλητερα γραφικα ...

ναι δυστυχως δεν πιανουν ολα..απλα κοιταγα τωρα στο site και δεν βλεπω πουθενα της δημιουργιες σου....
οχι δεν μπορουμε να τα προσασμοσουμε στο sims 3 ..και ξενερωσα γιατι γενικα ειναι ωραιο που μπορουμε να φτιαξουμε τα παντα αλλα τα επιπλα που μας εχει να διαλεξουμε ειναι αθλια...μια αντιγραφη των σχεδιων επιπλων του sims 1 με καλητερα γραφικα ...
Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να εμφανίζονται κ καλύτερα σχέδια όπως έγινε κ με το 1 κ με το 2, θα αναλάβουν οι Creators;) γιατί δεν φαίνονται δεν καταλαβαίνω :hmm: θα κάνω τώρα μια δοκιμή με ένα σπίτι

μπορεις να πας στο utorrent.com και να το κατεβασεις..και μολις το κανεις εγκατασταση να παμε βημα βημα μαζι και στης ριθμησεις ...

ναι το εχω εκγατασταση εδω και πολυ καιρο ..δεν το χρησιμοπιοιησα ιδιαιτερα καταβα καποια τραγουδια.τωρα τι κανω?

ναι το εχω εκγατασταση εδω και πολυ καιρο ..δεν το χρησιμοπιοιησα ιδιαιτερα καταβα καποια τραγουδια.τωρα τι κανω?
Καλημερα,σε ποιο σταδιο εισαι???λογικα το αρχειο του παιχνιδιου αν το κατεωασες ειναι σε μορφη rar οποτε πρεπει να το αποσυμπιεσεις και να το γραπσεις σε dvd..για να αποσθμπιεσεις ενα αρχειο πατας πανω του δεξη κλικ και διαλεγεις την εντολη αποσυμπιεση εδω..

Δεν νομίζω ότι αυτά είναι αρχεία rar αλλά μάλλον θα χρειαστεί το daemon tools ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για να μπορέσει να ανοίξει το αρχείο γιατί συνήθως είναι αρχεία τύπου img.
Και μία διόρθωση για να ενεργοποιήσουμε τα cheat του sims3 πρώτα ανοίγουμε την κονσόλα κ δίνουμε τον κωδικό
testingCheatsenabled [true or false] για να ενεργοποιηθούν τα cheats

Καλημερα σε ολους τους μανιακους με το the sims 3 ..
Στο site the sims 3 εχω ανεβασει ενα μαγιο hello Kitty ..επισεις ενα μπλουζακι ακρος καλοκαιρινο...οποιος θελει μπορει να τα κατεβασει...

Δώρα επιτέλους το βρήκες το sims 3 ή να σου το στείλω τώρα που είμαστε κ πιο κοντά;

Το βρηκα Ελενακι μου,ευχαριστω πολυ.

Το βρηκα Ελενακι μου,ευχαριστω πολυ.
Α! οκ :up::up::up: δυστυχώς αυτό δεν έχει ζώα αλλιώς θα έφτιαχνες κ δύο φρούτα του δάσους τις Νορβηγίας ;)

Α! οκ :up::up::up: δυστυχώς αυτό δεν έχει ζώα αλλιώς θα έφτιαχνες κ δύο φρούτα του δάσους τις Νορβηγίας ;)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up:

new Cheats
Αφού βάλετε πρώτα το simaκι σας σε ένα σπίτι ή οικοπεδο ανοίξτε την κοσνόλα με ctrl+shift+c κ γράψτε:
-money 1000000 και θα πάρετε 1.000.000 simoleon:up:
επισης μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το μαγικό προγραμματάκι
https://www.modthesims.info/download.php?t=344611 όπου μπορείτε να έχετε εκτός από τα οbjects που επιτρέπει η EA κ κάποια άλλα κάτι σαν τα mesh του sims 2 τα οποία τα τοποθετεί το ίδιο το πρόγραμμα αυτόματα στον αντίστοιχο φάκελο που πρέπει να πάνε:up::up:

Wow!

Ναι! Κι εγω το εχω το Sims 3 και ειμαι μανιακη! Να και ενας κοδικος πολυ χρησιμος: boolprop testingcheatsenabled true Φουλαρεται φιλιες, γεμιστε τα Needs καντε οτι θελετε!!! :D :up::up::up::up:

Ειναι και καλυτερο απ' το 2 γιατι ειναι στα ελληνικα!

Ναι! Κι εγω το εχω το Sims 3 και ειμαι μανιακη! Να και ενας κοδικος πολυ χρησιμος: boolprop testingcheatsenabled true Φουλαρεται φιλιες, γεμιστε τα Needs καντε οτι θελετε!!! :D :up::up::up::up:
Δεν χρειάζεται πλέον να γράψεις όλο αυτό τον σιδηρόδρομο με την νέα αναβάθμιση που έγινε αν γράψεις Help στη κονσόλα σου βγάζει πολλά καινούρια cheat;)

Ναι;;; :confused: Ααα! Δε το ηξερα αυτο! Ευχαριστω πολυ! :) Εεε... Ειπες "στην κονσολα" εγω το παιζω στον υπολογιστη. Εχεις το Sims 2;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back