elvenstar
Επιφανές μέλος
Oταν λέμε κονσόλα εννοώ το παραθυράκι που βγαίνει όταν πατάς ταυτόχρονα τα κουμπια ctrl+shift+C. και εγώ σε ΗΥ παίζω το sims. Ναι έχω κ το 2 αλλά δυστυχώς το έχω απεγκαταστήσει αν κ νομίζω ότι θα το ξαναπεράσω γιατί είναι μακράν καλύτερο από το 3Ναι;;;Ααα! Δε το ηξερα αυτο! Ευχαριστω πολυ!
Εεε... Ειπες "στην κονσολα" εγω το παιζω στον υπολογιστη. Εχεις το Sims 2;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το μονο προβλημα μαι το 3 ειναι οτι κανει εναν αιωνα να φορτωσει!!!
Και οτι γενικα το παιχνιδι πολλες φορες παει αργα! Αλλα τι να γινει... Το μονο καλο ειναι οτι βγηκε και κατι στα ελληνικα! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το παιχνίδι δεν είναι αργό μάλλον δεν το σηκώνει ο υπολογιστής σου κ γι αυτό σέρνεταιΧεχε ναι ξερω!Το μονο προβλημα μαι το 3 ειναι οτι κανει εναν αιωνα να φορτωσει!!!
Και οτι γενικα το παιχνιδι πολλες φορες παει αργα! Αλλα τι να γινει... Το μονο καλο ειναι οτι βγηκε και κατι στα ελληνικα!
![]()
Ναι πραγματικά εγώ αναγκάστηκα να το ξαναπεράσω κ πάλι από την αρχή κ το παιχνίδι κ τα downloadshello,οσοι ειχατε κανει την αναβαθμηση 1.3 ειχε προβλημα..κολαγε το παιχνιδι και εκανε 2 ωρες να φορτωσει...βγηκε νεα αναβαθμηση η 1.4 οποτε καντε αυτη(μονο για οσους εχουν το game αυθεντικο)...τωρα για ολους τους υπολοιπους φιλους που το εχουν κατεβασει απο το νετ (και οσους το εχουν αυθεντικο) εχω κατεβασει πολλα πραγματακια ,απο ρουχα μαλια ,σκουλαρικια ,επιπλα..οποιος θελει λοιπον να του τα στειλω ας μου στειλει ενα prive μνμ...

Επίσης εκεί που έχετε περάσει τον κεντρικό φάκελο του EA GAMES (πχ program files κ δημιουργήστε ένα φάκελο Mods dld η διαδρομή πρέπει να είναι C:\program file\Electronic arts\The sims 3\Mods
κ μετά πηγένετε εδώ https://www.modthesims.info/download.php?t=344611
κ κατεβάστε το μαγικό αυτό προγραμματάκι.
Έτσι τώρα μπορείτε να περνάτε στο παιχνίδι κ άλλα αντικείμενα πέρα από αυτά τα στανταρ που έχουν δώσει οι Maxis
To πιο πάνω προγραμματάκι που θα κατεβάσετε αναλαμβάνει αυτό να δημιουργήσει κ να τοποθετήσει τα αντικείμενα στους κατάλληλους φακέλους

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
εγω ψαχνω να βρω κατι τελεια μαλια που εχουν μερικοι απο το site στο exchange..εχω σαρωσει ολα (ολα ομως λεμε ) τα site που εχουν διαφορα για τους sims 3 ομως πουθενα...και οσο περναει ο καιρος τοοσο περισοτερο κολλαω...Το παιχνίδι δεν είναι αργό μάλλον δεν το σηκώνει ο υπολογιστής σου κ γι αυτό σέρνεται
Ναι πραγματικά εγώ αναγκάστηκα να το ξαναπεράσω κ πάλι από την αρχή κ το παιχνίδι κ τα downloads
Επίσης εκεί που έχετε περάσει τον κεντρικό φάκελο του EA GAMES (πχ program files κ δημιουργήστε ένα φάκελο Mods dld η διαδρομή πρέπει να είναι C:\program file\Electronic arts\The sims 3\Mods
κ μετά πηγένετε εδώ https://www.modthesims.info/download.php?t=344611
κ κατεβάστε το μαγικό αυτό προγραμματάκι.
Έτσι τώρα μπορείτε να περνάτε στο παιχνίδι κ άλλα αντικείμενα πέρα από αυτά τα στανταρ που έχουν δώσει οι Maxis
To πιο πάνω προγραμματάκι που θα κατεβάσετε αναλαμβάνει αυτό να δημιουργήσει κ να τοποθετήσει τα αντικείμενα στους κατάλληλους φακέλους![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
όμως για να λειτουργήσουν αυτα στο παιχνίδι σου πρέπει να κάνεις αυτα που είπα παραπάνω αλλιώς δεν αναγνωρίζει τα meshes
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
τα εχω κανει ολα...εδω και καιρο και στο site που μου εστειλες εχω μπει και εχω κατεβασει πολυυυυυυυυ πραμα αλλα 1 συγκεκριμενο hair που θελω δεν το βρισκω πουθενα...για την ακριβια ψανχω αυτο = https://www.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=889569Μπες εδώ https://www.xmsims.com/sims3/ehtm/fhair/fhair004.html
όμως για να λειτουργήσουν αυτα στο παιχνίδι σου πρέπει να κάνεις αυτα που είπα παραπάνω αλλιώς δεν αναγνωρίζει τα meshes
και αυτο = https://www.thesims3.com/assetDetail.html?assetId=897139
(το last απεγνωσμενα ομως)...
elvenstar
Επιφανές μέλος
αυτό είναι το 1νομιζω
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
το 1 το εχω βρει..το κατεβασα..το 2 ψαχνω σαν τρελη....αν το βρεις το θελω...:cry: pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehttps://www.xmsims.com/sims3/ehtm/fhair/fhair001.html
αυτό είναι το 1νομιζω
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα το κατεβάσεις από τα Torrent όμως θέλει ψάξιμο πιο είναι καλό κ πιο δεν θα έχει ιούςμπορεις να μου κανεις μια χαρη ?ακομα πασχιζω να εγκαταστησω το σιμσ3.μου θυμιζεις πως πρεπει να το κατεβασω?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Βιβή αυτό θέλεις;το 1 το εχω βρει..το κατεβασα..το 2 ψαχνω σαν τρελη....αν το βρεις το θελω...:cry: pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
πες μου οτι το βρηκες????????φτιαξε μου το βραδυ........το 2 λινκ που ειχα στειλει θελω....Βιβή αυτό θέλεις;![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
κοίταξέ το λίγο κ εσύ εμένα μου φαίνεται το ίδιοπες μου οτι το βρηκες????????φτιαξε μου το βραδυ........το 2 λινκ που ειχα στειλει θελω....
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
που χαρα μου ????δωσε λινκ ...κοίταξέ το λίγο κ εσύ εμένα μου φαίνεται το ίδιο
elvenstar
Επιφανές μέλος
εννοω κοιτα το μαλλί αν είναι το ίδιο κ θα σου πω μετά πως θα το κατεβάσεις με PM γιατί βρήκα κάτι καταπληκτικό!!!!που χαρα μου ????δωσε λινκ ...

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
δεν μου εχει βγαλει καποιο λινκ για να δω ....γιαυτο σου ειπα να μου δωσεις λινκ...εννοω κοιτα το μαλλί αν είναι το ίδιο κ θα σου πω μετά πως θα το κατεβάσεις με PM γιατί βρήκα κάτι καταπληκτικό!!!!![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
αυτό πρέπει να είναι απλά κάνε recolor
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
νιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αυτο ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιι...πως το κατεβαζω....????αχ να σαι καλα...Τέλος πάντων μπες εδώ https://www.digitalperversion.net/gardenofshadows/index.php?topic=13637.0
αυτό πρέπει να είναι απλά κάνε recolor
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Ααα! Δε το ηξερα αυτο! Ευχαριστω πολυ!