Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα.
13-06-09
19:40
Παντως το απλο με το special edition δεν εχουν και τεραστιες διαφορες...Η μονη διαφορα τους ειναι οτι στο 2ο εχεις το usb στο σχημα των sims και οτι σου δεινουν δωρεαν ενα αμαξι....
Αλλα ο Κωστας μου ειπε οτι σε λιγες μερες βγαινει το πρωτο expantion pack... Ειχα διαβασει σε ενα αγγλικο φορουμ οτι εχουν προγραμματισει να βγαλουν γυρω στα 5-6 packs αλλα δεν λεγανε το ποτε ακριβως....
Αλλα ο Κωστας μου ειπε οτι σε λιγες μερες βγαινει το πρωτο expantion pack... Ειχα διαβασει σε ενα αγγλικο φορουμ οτι εχουν προγραμματισει να βγαλουν γυρω στα 5-6 packs αλλα δεν λεγανε το ποτε ακριβως....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
13-06-09
19:51
Ε καλά μπορεί να βγάλουν κ 16 εξπανσιον αποκλείεται να βγάλουν μόνο 5-6 άλλωστε για να σταματήσουν να βγαζουν πρέπει να βγει το Sims 4 το οποίο μάλλον θα αργήσει γιατί θα πρέπει να είναι πολύ επαναστατικό το επόμενο.Παντως το απλο με το special edition δεν εχουν και τεραστιες διαφορες...Η μονη διαφορα τους ειναι οτι στο 2ο εχεις το usb στο σχημα των sims και οτι σου δεινουν δωρεαν ενα αμαξι....
Αλλα ο Κωστας μου ειπε οτι σε λιγες μερες βγαινει το πρωτο expantion pack... Ειχα διαβασει σε ενα αγγλικο φορουμ οτι εχουν προγραμματισει να βγαλουν γυρω στα 5-6 packs αλλα δεν λεγανε το ποτε ακριβως....![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα.
13-06-09
21:21
Μολις φτιαξεις το λογαριασμο σου, πες μας αν ειναι το νικ σου να σε βαλουμε στους φιλους μας....!μολις χθες το αγορασα!!εχω 1000 simpoints δωρεαν κ δεν ξερω πως να τα παρω.μηπως εχει κανεις το αυθεντικο να μου πει??![]()

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
13-06-09
21:24
Εβαλα και εσενα στους φιλους μου!εγω εχω ονομα Attarti στο σιτε του σιμς...

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
13-06-09
21:34
οκ ..σορρυ που αργησα να μιλησω αλλα με επιασε η προκοπη και κανω γενικη καθαριοτητα.χαχα..
ασχετο μιας και υπαρχουμε πολλες καμενες με το the sims3 να ανοιξω ενα σχετικο θεματακι για να τα λεμε απο εκει???νεα του παιχνιδιου και αλλα??γιατι μιλαμε στο θεμα εδω και ειναι πολυ ασχετο με το 3 που παιζουμε...ανοιγω λοιπον και σασ περιμενω ολες και ολους εκει...
ασχετο μιας και υπαρχουμε πολλες καμενες με το the sims3 να ανοιξω ενα σχετικο θεματακι για να τα λεμε απο εκει???νεα του παιχνιδιου και αλλα??γιατι μιλαμε στο θεμα εδω και ειναι πολυ ασχετο με το 3 που παιζουμε...ανοιγω λοιπον και σασ περιμενω ολες και ολους εκει...
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
14-06-09
10:10
Καλοριζικο....!!
Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω οτι καπου θα σου λεει να λαβεις δωρεαν τα 1000 sim points...Αν πας στο store δεν στα εμφανιζει μονο του...?![]()
κανεις την εγγραφή κ μετά εξαργυρώνεις τα ποιντς με αντικείμενα
μολις ολοκληρωθηκε η εγγραφη μου εβγαλε 2 εικονιδια.να λαβω τα 1000 δωρεαν simpoints κ να λαβω μια δωρεαν πολη!κ εγω πρωτα πατησα αυτο κ μετα δεν μπορουσα να ξαναβρω την προηγουμενη σελιδα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum