moukelis
Επιφανές μέλος
Απο που το κατεβαζεις εσυ Μαρια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
https://www.newtorrents.info/torrent/61809/The.Sims.3-RELOADED #2.html?nopop=1Κι εμενα ετσι ελεγε στην αρχη,αλλα το βραδυ πεφτει η ταχυτητα και σερνεται.Απο που το κατεβαζεις εσυ Μαρια;
πιστεύω να είναι το σωστό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Από τον Καπτεν ΤζακΑπο που το εχεις μαρη ατιμη;

Αλήθεια βρήκατε κανένα cheat εγώ βρήκα μερικά αλλά ήταν μουφα δεν ισχύουν
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
από τα τορρεντ το κατεβάζει; κοίτα κ τα σχόλια αν το κατεβάζει από εκεί μήπως είναι μούφα κ χάνεις τόσες ώρες καταβάζοντάς τοΕμενα ακομα να κατεβει...![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
άντε μισή ωρίτσα ακόμα θέλει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Το κατέβασα και είναι μια χαρά...
αχ είναι τέλειο πολύ καλύτερο από το sims2!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
κάνε μία επανεκκίνηση στο μοντεμ μήπως φτιάξει η ταχύτηταΤσου,εχει πεσει το ασυρματο τις τελευταιες δυο μερες.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
θελω να το καυεβασω
πριν ομως θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις
- χρεωνεται

- ειναι αυθεντικο

- μηπως μου κολλησεις κανεναν ιο

- που πρεπει να πατησω για να το κατεβασω

elvenstar
Επιφανές μέλος
1. όχι αλλιώς θα το αγόραζε κ από μαγαζίΕιμαι κι εγω fan των simsθελω να το καυεβασω
πριν ομως θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις
- χρεωνεται
- ειναι αυθεντικο
- μηπως μου κολλησεις κανεναν ιο
- που πρεπει να πατησω για να το κατεβασω
2. όχι γιατί αν ήταν θα το είχες πάρει από μαγαζί
3. αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όπως κ οτιδήποτε κατεβάζει από το ιντερνετ
4. Να σου στείλουν ένα ΡΜ τα κορίτσια που το κατέβασαν για να είναι σίγουρη η διεύθυνση
Serpentine
Νεοφερμένο μέλος
Μπορείτε να τα κατεβάσετε με torrent αλλά θα πρότεινα το πρώτο, το βασικό παιχνίδι να είναι γνήσιο για να είναι ολοκληρωμένο!!
Στις 5 Ιουλίου βγαίνει Sims3, το οποίο το κατέβασα κι αυτό αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσιάζει...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και πως μας μιλάς μέσω ΣείριουΟχι καλε,δεν εχουμε καν δικτυο!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα προσπαθήσω να κάνω κάτι αν πετύχει σώθηκεςΟχι βρε εχω την ασυρματη της βοδαφον,αλλα μπορω να χρησιμοποιησω μεχρι πεντε giga και δεν τη χρησιμοποιω για downloads.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool