The Sims2 Pets!

lactoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Το θεμα ειναι λιγο ασχετο με τις ζωντανες γατουλες μας αλλα εγω θελησα απλα να μοιραστω την χαρα μου σχετικα με αυτο το expansion pack του ηλ.παιχνιδιου The Sims2. :) Φανταζομαι οτι λιγοι θα το ξερουν το παιχνιδι... Το φθινοπωρο θα βγει το Sims2 Pets και οι Sims θα εχουν επιτελους κατοικιδια (σκυλακια, γατακια, παπαγαλακια, χαμστερ) και θα εχουν τη δυνατοτητα να τα εκπαιδευουν, να παιζουν μαζι τους, να γνουνται τα κατοικιδια τους σταρ της τηλεορασης! Ειμαι φανατικη του παιχνιδιου (προσομοιωση ανθρωπινης ζωης) και δεν εχω χασει ουτε μια προεκταση αυτου! :) Ανυπομονω οι Sims μου να εχουν γατουλες!!!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω καταπληκτικό!!! Είναι όντως φοβερό παιχνίδι!!! Και φοβερή ιδέα να έχουν ζωάκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αληθεια σου αρεσει? Εχω κολλησει απο το γυμνασιο με το Sim το παλιο και απο το λυκειο με το καινουργιο! ΤΕΛΕΙΟ!

Έχω κολλήσει κι εγώ άπειρες ώρες μαζί του........:rolleyes:

Αααα ωραία, δεν είμαι η μόνη λοιπόν! :lol:

εγω εχω ολη την σειρα τους κ την παλια κ την καινουριααντε να δω στο καινουριο ποτε θα βγαλουν ζωακια

Ladycat τωρα το φθινωπορο θα βγει με κατοικιδια!!! Και εγω εχω και ολα τα παλια και ολα τα νεα παιχνιδια! Το Sims2 το αγοραζω αυθεντικο, :hmm: (παει ολο το χαρτζιλικι). Σημερα εψαχνα σε ολη την Χαλκιδα το Sims2 Glamour life (καπως ετσι το λενε) αλλα ειχε τελειωσει παντου! Αυτο ειναι μονο με νεα ρουχα και αντικειμενα..

Εγώ βρε παιδιά όσες φορές προσπάθησα να παίξω δεν μπόρεσα να βρώ άκρη.Ladycat μάλλον πρέπει να αρχίσεις να παραδίδεις μαθήματα.:P

O Nιάου μου

υπάρχουν και άλλοι simlovers:up: :up:
Έχω σχεδόν όλη την παλιά συλλογή και το makin' magic και πριν μερικούς μήνες αγόρασα και το 2, έχω περάσει ώρες ατελείωτες παίζοντας το παιχνίδι και κατεβάζοντας ρούχα έπιπλα... είναι τρελό κόλλημα! άντε να βγούν και τα expansion packs ανυπομονώ:up: :up: :up:

:up: Sims Rule ... Έχω όλα τα cd's Sims 1 και 2 .. Άντε να δουμε πως θα είναι και αυτό .. Αν και στο Sims 1 υπήρχε κάτι παρόμοιο με το expansion Unleashed .. Αλλά φυσικά τα γραφικά του πρώτου και του δεύτερου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.. Θα κάνω τον Ερμούλη μου ... :D

τα πρωτα τα εχω ολα κ το 2 ολα τωρα αυτο με τα κατοικιδια μου λειπει το επαιξα σε ντεμο κ ειναι τελειο

Μήπως εμείς οι υπόλοιποι που δεν ξέρουμε το παιχνίδι και παίζουμε άλλα (Age o Empire, Rome) να φτιάξουμε και εμείς ενότητα;;;;
Λέω μήπως;;;;;
Τι κόλλημα είναι αυτό βρε παιδιά;; Τόσο καλό είναι;;; Να το δοκιμάσουμε αν είναι έτσι και αν μας αρέσει το αφήνουμε....:P

'Αντε να δούμε τι σόι είναι... το κατεβάζω απο το Torrent (5GB είναι το άτιμο):hmm: :hmm:

Μπήκα στο site των Sims (https://thesims2.ea.com/about/ep4_index.php) και δεν μπορώ να πώ ότι με ξετρέλανε....:(
Παραμένω πιστή στο Age of Empire III.....:up:

Γουστα ειναι αυτα! :) Μερικοι ξετρελαινονται, αλλοι καθολου.

Αρχική Δημοσίευση από lactoula:
Γουστα ειναι αυτα! :)

αυτό ξαναπέστο......

καλα κατσε να βγει το πετσ να μπορεισ να φτιαχνεισ το κατοικοιδιο σου κ θα σου πω εγω αν θα ξετρελλαθεις

Και το Age Of Empire είναι πολύ καλό δεν λέω.. Αλλά μόνο αν το παίζεις σε LAN, αλλιώς το βαριέμαι .. :)

Συγγνώμη παιδιά... αλλά... το παιχνίδι το δε μου αρέσει καθόλου για κάποιο λογο... Δεν ξέρω... μου φαίνεται.. βαρετό να το πω;; δεν ξέρω... :P

Εγώ παίζω μόνο adventures..Κανα καλό να προτείνετε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back