MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Τι είδους ακριβώς; Πες μερικά παραδείγματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Κατά τ' άλλα παίζω στο xbox360 το motogp μέχρι να ξεκολλήσω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Χbox360 ε? χμμ... εγώ περιμενω ακομα.. ή PS3 ή Wii...
Aν και στις παιχνιδομηχανες δεν μπορεις να εξασκησεις το micro σου και... δεν ξερωω...
Anyway, θα κοιταξω μερικους παρομοιους τίτλους και θα σου πω!

lucky11029
Νεοφερμένο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιος μπορει να μου πει που μπορω να βρω το thesims2pets σε καποια περιοχη κοντα στην Αθηνα-μενω Βουλα...
Εχω τρελαθει με το sims2...
Einai kai the best..!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος

Έχω ξετρελαθεί.. Μπορείς να κάνεις τα ζωάκια σου με κάθε λεπτομέρεια (αν και δυσκολεύεσαι λιγουλάκι στην αρχή).. Ακόμη και χαρακτήρα επιλέγεις.. Ζευγαρώνουν κιόλας..!!! Και τα γονίδια καθορίζουν το χαρακτήρα και την εμφάνιση .. Αχουυυυ είναι κόλλημα .. Μπορείς να τα εκπαιδεύσεις κ να τους μάθεις και κόλπα, όπως και να πιάσουν δουλειά ..
Το ακόμη πιο καταπληκτικό είναι ότι οι κινήσεις τους και οι συμπεριφορές τους είναι τρομερά αληθοφανής και λεπτομερής..
Έχω κάνει και τις 3 γατούλες μου και ετοιμάζομαι να φτιάξω τον δικό μου και την σκυλίτσα του..

Το αγόρασα από Metropolis επι της Σταδίου...
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Nobodys_Wife
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις βρω χρόνο θα ανεβασω κ φωτό πως έκανα τον Ερμή μου ..

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Βεβαια κατα καιρους που βγαινουν τα καινουργια πακετα, οχι μονομιας!!!
Ειναι φοβερο το Pets! Βγαινει και αλλο ενα σε λιγο καιρο...
Που θα εχει και αλλαγη καιρου, χειμωνας καλοκαιρι, χιονια, βροχες, ηλιος με εγκαυματα... Φανταζομαι πως και αυτο θα ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!! 
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα το παρω αμεσως!...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ολα απο το Πανεπιστημιο μεχρι και το πακετο με τα Χριστουγεννιατικα διακοσμητικα! Σημερα βγαινει? Στο εξωτερικο ομως αρα στην Ελλαδα ποτε??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μμμμ...Παντως μια φιλη μου που εχει τη μητερα της στο πλαισιο μου ειπε οτι βγαινει στις 25...Μακαρι, τι να πω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα ομως στις 11π.μ θα παει η μαμα μου να το παρει!
Τελεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool