The Sims2 Pets!

Αχ σοβαρα μιλας? Πο πο! Θελω να το παρω!!!... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω ειναι και πολυ μ*****ς αυτος που μου το ειπε...Περιμενα ολη μερα τη μητερα μου για να μου το φερει και τελικα με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει οτι δεν υπαρχει καν...Παιρνω κι εγω τηλεφωνο το πλαισιο και μου λενε οτι ακομη δεν ξερουνε ποτε θα τους ερθει!:mad: Χα! Απο που θα τους ερθει δε θα ξερουνε λεω εγω!
Κριμα βρε παιδια και το θελα πολυ αυτο το ρημαδι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελοσπαντων για να χαρουμε λιγο...

Συνημμένα

• inseason.jpg
    inseason.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 19
Προς καθε ενδιαφερομενο, και ειδικα για μενα και την Νιαου :D Το The Sims2 seasons θα κυκλοφορησει στο εξωτερικο στις 27 Φεβρουαριου, αρα στην Ελλαδα λιγο πιο μετα... :( Υπομονη!!! :up:

Ax λακτουλα μου δεν φανταζεσαι τι χαρα μου δινεις!:) Που το μαθες; Να φανταστεις χθες βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι το αγορασα και ξυπνησα με την ψευδαισθηση...Και στεναχωρηθηκα τοσο οταν καταλαβα οτι ηταν μονο ενα ονειρο...Και παλι ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!!!:)

παιδια εγω το παιζω εδω και καιρο, ειμαι φανατικη του παιχνιδιου και παιζω αποκλειστικα αυτο! Ειναι πολυ καλη δουλεια! Τα γραγικα ειναι πολυ εξελιγμενα, εχει 2 μπαρες συναισθηματων και τα pets εχουν πλακα γιατι η συμπεριγορα τους ειναι σχεδιασμενη ακριβω; πανω στη πραγματικοτητα. Εγω σχεδιασα την οικογενεια μου και την Οπρα με τον μικρο (περασε καιρος και εχουμε αφησει απογονους).
Τα μαθαινεις να πηγαινουν τουαλλετα, να ερχονται κοντα σου, παιζεις με αυτα κ.α

Το αστειο ειναι οτι ειναι λιγο σχιζοφρενεια να εχεις τη γατα σου στην αγκαλια και στον υπολογιστη να την μαθαινεις να πηγαινει τουαλλετα!χαχαχαχα!
Για μενα το sims αντικαθιστα το παιδικο γυναικειο παιχνιδι: Ας φτιαξουμε σπιτακια!
Σχιζα!
Το λατρευω!
Συμβουλη: Να μαθαιτε να το παιζετε στη γρηγορη ταχυτητα γιατι αλλιως περνει πολυ χρονο η εξελιξη του

εγω τους εχω βαλει κ εχουν ζευγαρωσει κ τους στελνω για δουλεια κιολας

Συμβουλη: Να μαθαιτε να το παιζετε στη γρηγορη ταχυτητα γιατι αλλιως περνει πολυ χρονο η εξελιξη του

Παιδια εγω το παιζω παρα πολυ γρηγορα οταν φτιαχνω καποια καινουρια γειτονια μεχρι που τα ζωακια αλλα και τα αφεντικα τους να αποκτησουν πολλους απογονους και μετα προχωραω πιο χαλαρα.:) ;)

εγω τους εχω βαλει κ εχουν ζευγαρωσει κ τους στελνω για δουλεια κιολας

Ω! Εγω τους εχω κανει να εχουν παρα πολλους απογονους! Οχι ρατσας...Εχει περισσοτερο ενδιαφερον οταν δεν ειναι ρατσας και οταν οι γονεις τους ειναι τελειως διαφορετικοι γιατι τοτε δεν ξερεις ποτε πως θα γινουν τα ζουζουνια οταν θα μεγαλωσουν!;) :)

Ένα πράγμα δεν έχω δοκιμάσει μόνο..
Μπορείς να ζευγαρώσεις ζωάκια διαφορετικής ράτσας;;

Μα αυτο λεω οτι κανω!:) Ζευγαρωνω ζωακια διαφορετικης ρατσας κι ετσι βγαινουν ολα τα ζουζουνια τα μωρακια διαφορετικα το ενα απ το αλλο!:) ;) :up:

εχει ο αδερφος μου το sims2.αν ξεκινησεις να παιζεις περναει η ωρα και δεν το καταλαβαινεις!!!τωρα θελει να παρει και το pets,εχω περιεργεια να δω πως θα ειναι:up:

Μα αυτο λεω οτι κανω!:) Ζευγαρωνω ζωακια διαφορετικης ρατσας κι ετσι βγαινουν ολα τα ζουζουνια τα μωρακια διαφορετικα το ενα απ το αλλο!:) ;) :up:

Kαταλάβατε τι θα πάθω τώρα ε;;; Θα λιώσω μέχρι να διασταυρώσω όλες τις ράτσες :P

Στο festive holiday (με τα χριστουγεννα) ερχεται αγιος βασιλης; Γιατι εμενα δεν μου ερχεται ενω ενα κοριτσι μου ειπε οτι ερχεται το βραδυ...λακτουλα σου ερχεται; Και αν ναι πως;;;;;...:confused: :(

Nai erxetai ( sorry gia ta agglika grammata alla eimai apo pc mias filhs kai den exei greek)! Ftiaxneis santa cookies kai ta afhneis gia thn nyxta, kai exeis kai ena apo ta duo elata kapou sto spiti. Tote kata tis 12 thn nuxta erxetai :P

Τελεια!:D Πως φτιαχνεις ομως santa cookies;:confused: :)

νιαου αν δεν κανω λαθος, πας στο ψυγειο και ειναι στο make a snack(η κατι τετοιο)και επιλεγεις santa cookies.

νιαου αν δεν κανω λαθος, πας στο ψυγειο και ειναι στο make a snack(η κατι τετοιο)και επιλεγεις santa cookies.

O.K THANKS!!!!!:) :D :up:

πηραμε προχτες το παιχνιδι κι εχουμε ξετρελαθει:up: πως ομως ζευγαρωνετε τα ζωακια σας??δεν μπορω να το βρω:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back