lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πας να διανυκτερευσεις εξω απο το μαγαζι, οπως κανανε στην κινα(νομιζω)για το PS3.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Αν δεν το ξέρετε με τον κωδικό motherlode παίρνετε λεφτά και δεν χρειάζεται να δουλεύετε για να αγοράζετε καινούρια πράγματα!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιάου έχεις όλα τα expansions του Sims 2;
Nαι

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Chrisidor για τον κωδικο booProp.... λες? Θελει να τον γραψεις προσεκτικα με τα κεφαλαια τα γραμματα που πρεπει! Ο αγαπημενος μου κωδικος ειναι ForceTwins που αναγκαζει τις εγκυες να γεννουν διδυμα!![]()
Σε ποια εχει κεφαλαια?
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Είναι λάθος; Χθες πάντως που τον ξαναδοκίμασα έπιασε μόνο για λίγο και μόνο για τις φιλίες. Έχει χρονικό περιορισμό; Για τα skills που με ενδιαφέρουν περισσότερο δεν έκανε τίποτα. Ούτε και για τις καθημερινές ανάγκες. Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς τι να γράψω και τι πρέπει να κάνω μετά; Ευχαριστώ!
Όσο για τα δίδυμα...να μου λείπει! Στην αρχή έκανα πάντα δίδυμα χωρίς να βάζω κάποιον κωδικό και μου είχαν σπάσει τα νεύρα! Μάλλον έφταιγε που προσπαθούσα να μείνω έγκυος πάνω από μια φορά ταυτόχρονα!

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
μ'αρεσει κ μενα πολυ αυτο το παιχνιδι, εχω φαει κολλημα πολλα χρονια τωρα, αλλα με το να εχω notebook κ οχι κανονικο pc, παλι καλα που μπορω να παιζω τη βασικη εκδοση του sims2!!

Μπορει καποιος να μου δωσει περισσοτερες λεπτομερειες?
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Τον γράφω ακριβώς έτσι: Boolprop testingcheatsenabled true
Είναι λάθος; Χθες πάντως που τον ξαναδοκίμασα έπιασε μόνο για λίγο και μόνο για τις φιλίες. Έχει χρονικό περιορισμό; Για τα skills που με ενδιαφέρουν περισσότερο δεν έκανε τίποτα. Ούτε και για τις καθημερινές ανάγκες. Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς τι να γράψω και τι πρέπει να κάνω μετά; Ευχαριστώ!![]()
Oχι, δεν εχει χρονικο περιορισμο. Ειναι παραξενο που σου σταματαει
Οσο για το αλλο, θα πρεπει για λιγο, οπως ειχα πει, να βγεις απο το σπιτι που παιζεις εκεινη τη στιγμη, κι οταν θα ξαναμπεις, θα σου γινεται

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω μολις δοκιμασα και τους δυο κωδικους, αλλα δεν καναν τιποτα...
Μπορει καποιος να μου δωσει περισσοτερες λεπτομερειες?
Κανεις πρωτα: Shift-Ctrl-C ; για να σου βγει το κουτακι να γραψεις τον κωδικο;
Αλλιως δεν ξερω τι γινεται...
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Sardela ο κωδικός motherlode για τα λεφτά δεν πιάνει σε εσένα;
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν λες να βγω από το σπίτι εννοείς να πάω κάπου με το ταξί ή απλώς να βγω στο πεζοδρόμιο; Πρέπει να πατήσω κάπου και το Shift;
Sardela ο κωδικός motherlode για τα λεφτά δεν πιάνει σε εσένα;
Οχι να βγουν οι σιμς. εσυ να βγεις απο το σπιτι και να πας στη γειτονια, αλλα και με ταξι να βγουν οι σιμς και να ξαναγυρισουν παλι γινεται. Απλα να μην βλεπεις για λιγο το σπιτι και μετα να το ξαναδεις
Οχι, η σαρδελα εννοουσε το Boolprop και το ForceTwins.
Sardela το Force Twins δεν ειναι κωδικος, αλλα επιλογη του Boolprop. Καταλαβες;

Οχι να βγουν οι σιμς. εσυ να βγεις απο το σπιτι και να πας στη γειτονια, αλλα και με ταξι να βγουν οι σιμς και να ξαναγυρισουν παλι γινεται. Απλα να μην βλεπεις για λιγο το σπιτι και μετα να το ξαναδεις![]()
Οχι, η σαρδελα εννοουσε το Boolprop και το ForceTwins.
Sardela το Force Twins δεν ειναι κωδικος, αλλα επιλογη του Boolprop. Καταλαβες;![]()
ΟΧΙ, δεν καταλαβα!
Το motherlode λειτουργει κανονικα!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Αλλιώς υπάρχει και το ελιξίριο!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω γραφω παντα και πιανει boolProp TestingCheatsEnabled true. Οχι το ForceTwins ειναι και κωδικος και οταν εχετε μια γυναικα η αντρα εγκυο, τον πατατε και παντα πιανει! Ο boolProp για να καταλαβεις αν εχει ενεργοποιηθει (αφου αποθηκευσεις και βγεις στην γειτονια) δεξια πανω στην οθονη σου θα εχει κατι γραμματα που σημαινει οτι δουλευει!
????????????????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool