The Sims2 Pets!

Κι εγώ έχω το Sims Pets 2. Αν και δεν σου προκαλεί το συναίσθημα της αδρεναλίνης που σου προκαλούν τα άλλα video games, μου αρέσει αρκετά. Θα το χαρακτήριζα απλώς χαριτωμένο και δεν πιστεύω ότι μπορώ να λέγομαι fan των Sims. Aλλα οκ, διασκεδάζω με την εικονική πραγματικότητα που μου προσφέρει το Sims!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το sims 2 seasons το παραγειλα και θα το εχω αυριο!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το sims 2 seasons το παραγειλα και θα το εχω αυριο!!!!:up:

Ουααααουουουουου!!!
nuts.gif

Πωωωωωωωωωωωωως;
nuts.gif

Στην Αθήνα θα έχει βγει αραγε;;;:( :/:

ομως θα ειναι κοπυ και μου ειπε οτι το κατεβαζεις!!!!ολεεεεε ειμε πολυ χαρουμενος:D στην Αθηνα νομιζω μεσα τοθ Μαρτη!

ομως θα ειναι κοπυ και μου ειπε οτι το κατεβαζεις!!!!ολεεεεε ειμε πολυ χαρουμενος:D στην Αθηνα νομιζω μεσα τοθ Μαρτη!

:/: :/: :/: :/:
ΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοο!
Α-Π-Ο-Γ-Ο-Η-Τ-Ε-Υ-Σ-Η!!!:(
Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;:( :mad: :/:

ειμαι και εγω κολημενη με το σιμσ μιπως μπορει καποιος να μου πει ολα μα ολα τα expansion πια ειναι;

Sims2
Sims2 Pets
Sims2 Business
Sims2 University
Sims2 Glamour Life
Sims2 Holiday Stuff
Sims2 Familly Fun Stuff
Sims2 Seasons

Ξέχασα κανένα;;:hmm: :P

Το Τhe Sims2 Seasons το αγόρασα σήμερα!!!:D :up:
Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!:D :up:
Βέβαια, δεν το έπαιξα, τις οδηγίες είδα μόνο, αλλά μου αρέσει πολύ. Δεν το έπαιξα επειδή όπως σας είχα ξαναπεί, μου έβγαζε μόνο αγόρια το παιχνίδι κι έτσι έκανα απεγκατάσταση κι εκεί που πήγα να ξανακάνω εγκατάσταση ΟΟΟΟΟΟΟΛΩΝ των σιμς (:blink: ) θυμήθηκα ότι τους είχα δώσει σε ένα κορίτσι να τους αντιγράψει. Το οποίο παρεπιπτόντως τους έχει εδώ και 2 μήνες!!!
Και τώρα πώς θα παίξω εγω; Μου λέτε; Ε λοιπόν δεν θα ξαναδώσω κανένα παιχνίδι σε άλλον! Τώρα έχασα εγώ τη μέρα μου και δεν θα δω πως είναι οι σιμς 2 seasons!!! Αμάν πια!!!:mad:

τα εχω ολα εκτος απο το seasons ειπατε κυκλοφορει στη θεσσαλονικη;;;

Νιαου πως ειναι? Τελειο φανταζομαι!!!! :up: Το Sims Life Stories ειναι ιδιο με το Σιμς2 σχεδον, δεν εχει επεκτασεις, απλα σου εχει καποιους στοχους για να προχωραει το παιχνιδι... δεν ειναι τπτ σπουδαιο!

Νιαου πως ειναι? Τελειο φανταζομαι!!!! :up: Το Sims Life Stories ειναι ιδιο με το Σιμς2 σχεδον, δεν εχει επεκτασεις, απλα σου εχει καποιους στοχους για να προχωραει το παιχνιδι... δεν ειναι τπτ σπουδαιο!

Ωραίο (από έξω-ακόμα να το παίξω!!!:mad: )!!!
Τελικά το πήραμε απο το κορίτσι που του το είχα δανείσει και τώρα τα ξανακάνω ΟΛΑ εγκατάσταση, από την αρχή!!!:blink: :/:
Πολύύύύύυύύύύύ κουραστικό!:(

Εχει βγει στην αγορα στην Ελλαδα? Η το αγορασες απο το διαδικτυο?

Εχει βγει στην αγορα στην Ελλαδα? Η το αγορασες απο το διαδικτυο?

Ουουουουου!!!:up:
Βγήκε την Παρασκευή καλέ!:D :P
Τ-Ε-Λ-Ε-ΙΟ!!!
Το παιξα χθες το βράδυ και είναι τέέέέέλειο!!!
Να το πάρεις όπωςδήποτε!:D
Εχει και...ηχητικά εφε!!!
Εχθές να φανταστείς ήμουν με τη φίλη μου (Κι εκει που παίζαμε σιμς και ήταν άνοιξη και ακούγεται ένας κεραυνός) και μου λέει:
Ωχ! Από που ακούστηκε αυτό; Από έξω; Και της απαντάω (επείδη κατάλαβα οτι εννοούσε έξω άπο το σπίτι των σιμς): Ναι....(και μετα που κατάλαβα) στους σιμς!
Και μου λέει:
Αάάάάάάάάάάάά!!!:redface: :D

Τόσο αληθινοί είναι οι ήχοι στις εποχές!!!
Τέλειο!!!:up: :) :P

Ναι το ειδα στο Πλαισιο οτι βγηκε! Λοιπον δεν περιμενα να το πω αλλα ανυπομονω να παω Πατρα να το αγορασω και τα κολλησω στον πι.τσι. να παιξω!!! :) :D :lol:

αγορασα το seasons και τωρα θα το παιξω!!!!!!!!:up: :P

Τί έγινε;;;:D :P

Αχ αχ, σας ζηλευω που ηδη το εχετε...!!! ;) Εγω ακομα...

Α γινεσαι κακια :down: Δεν εχει εδω καταστημα για να το αγορασω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back