aretha
Περιβόητο μέλος
Κάνε δεξί κλικ στο σχετικό εικονίδιο που έχεις στο taskbar (κάτω δεξιά στην οθόνη σου). Εκεί λογικά θα έχει κάποιο exit ή stop ή κάτι τέτοιο.Έχω το AVG. Εμ... πώς το απενεργοποιώ;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Αμάν πια, πρέπει να είσαι κομπιουτεράς για να εγκαταστήσεις ένα παιχνίδι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Αμα ρωτησεις σε κανενα multirama? η βεβαια μπορει εδω να ξερει καποιος αλλος...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαι και εγω fun των the sims2 οχι μονο του expantion pack pets αλλα γενικα του παιχνιδιου βεβαια το pets ηταν παντα το αγαπημενο μου.Το παιχνιδι το παιζω εδω και 6 χρονια και ακομα το βρισκω πολυ ωραιο...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Kαι εγώ είμαι simομανιακή. Προχθές εκγατέστησα κ το καινούργιο expantion το apartment LifeΚαλησπερα σε ολους...!Ειμαι και εγω fun των the sims2 οχι μονο του expantion pack pets αλλα γενικα του παιχνιδιου βεβαια το pets ηταν παντα το αγαπημενο μου.Το παιχνιδι το παιζω εδω και 6 χρονια και ακομα το βρισκω πολυ ωραιο...!
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Βγηκε???? Πλακα κανεις... Εγω το περιμενα την ανοιξη... Το κατεβαζω τωρα...!!!!Kαι εγώ είμαι simομανιακή. Προχθές εκγατέστησα κ το καινούργιο expantion το apartment Life![]()

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχεις προβλημα στην εγκατασταση? Μηπως θελει το crak?Κι εγώ ήθελα να κάνω εγκατασταση το πετς γιατι το εχω σπασμενο,αλλα τα παλιοβιστα μου εχουν σπασει τα νευρα...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αχ δεν τοήξερες; ναι βγήκε!!! την άνοιξη νομίζω βγαίνει το 3. Με τι το κατεβάζεις με torrent;Βγηκε???? Πλακα κανεις... Εγω το περιμενα την ανοιξη... Το κατεβαζω τωρα...!!!!![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχουμε γραφτει με τον Κωστα στο Usenext και μπορεις να κατεβαζεις τα παντα απο εκει ταινιες,μουσικες,παιχνιδια,εγγραφα(βεβαια με πληρωμη αλλα τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι πως δε θα εχει ιους δεν ειναι πολλα τα χρηματα για να καταλαβεις για 30GB καθε μηνα πληρωνουμε 85 ευρω το χρονο)και ειναι και πολυ γρηγορο,κατεβαζει στο μισο χρονο απο τα αλλα sites.Το appartement life δεν ειναι το 3?Αχ δεν τοήξερες; ναι βγήκε!!! την άνοιξη νομίζω βγαίνει το 3. Με τι το κατεβάζεις με torrent;
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη δεν το δεχονται...Εχω και το κρακ,αλλα τα βιστα εχουν προβλημα με μη αυθεντικο λογισμικο.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι δεν εινα το 3 είναι ένα προσχέδιο ουσιαστικά που σε βάζει στη λογική του 3Εχουμε γραφτει με τον Κωστα στο Usenext και μπορεις να κατεβαζεις τα παντα απο εκει ταινιες,μουσικες,παιχνιδια,εγγραφα(βεβαια με πληρωμη αλλα τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι πως δε θα εχει ιους δεν ειναι πολλα τα χρηματα για να καταλαβεις για 30GB καθε μηνα πληρωνουμε 85 ευρω το χρονο)και ειναι και πολυ γρηγορο,κατεβαζει στο μισο χρονο απο τα αλλα sites.Το appartement life δεν ειναι το 3?
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ηξερα οτι τα Vista το εκαναν αυτο... Κοιτα απο οτι ξερω τα vista ειναι πολυ καλα, αλλα και τα ΧΡ που εχω μια χαρα ειναι και δεν μου εχουν εχουν βγαλει κανενα τετοιο προβλημα...Ναι σου βγάζει πρόβλημα κάθε τρεις και λίγο...Άμα συνεχισει ετσι μπορει να τα βγαλω και να βάλω τα ΧΡ,απλα φοβαμαι να κανω μονη μου φορματ και χωρισμα δισκου στο λαπτοπ.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ααααααααα καταλαβα....Όχι δεν εινα το 3 είναι ένα προσχέδιο ουσιαστικά που σε βάζει στη λογική του 3

elvenstar
Επιφανές μέλος
Λοιπόν άκου τι θα κάνεις επειδή μάλλον η Βέρσιον που έχεις είναι παλια δλδ για ΧΡ θα μπεις στην επίσημη σελ. της ΕΑ και θα κατεβάσεις τα καινούργια πατς που έχουν, για κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστά κ αφού τελειώσεις την εγκατάσταση του παιχνιδιού μετά θα εκγαταστήσεις κ το πατσ κ θα είσαι έτοιμη για παιχνίδιΚι εγώ ήθελα να κάνω εγκατασταση το πετς γιατι το εχω σπασμενο,αλλα τα παλιοβιστα μου εχουν σπασει τα νευρα...

Να ρωτήσω τώρα μήπως έχει καμια σας κανένα Περσικό γατάκι γατί αυτά που κατέβασα εγώ είναι όλα χάλια κ κανένα δεν μοιάζει με περσικό

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΚ Σλιθ,ευχαριστω,θα το δοκιμασω!Λοιπόν άκου τι θα κάνεις επειδή μάλλον η Βέρσιον που έχεις είναι παλια δλδ για ΧΡ θα μπεις στην επίσημη σελ. της ΕΑ και θα κατεβάσεις τα καινούργια πατς που έχουν, για κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστά κ αφού τελειώσεις την εγκατάσταση του παιχνιδιού μετά θα εκγαταστήσεις κ το πατσ κ θα είσαι έτοιμη για παιχνίδι
Να ρωτήσω τώρα μήπως έχει καμια σας κανένα Περσικό γατάκι γατί αυτά που κατέβασα εγώ είναι όλα χάλια κ κανένα δεν μοιάζει με περσικό![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool