Tily: το χνουδωτό και στρουμπουλό μου μοντελάκι

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά η μικρή είναι για πολλές δαγκωνιές. Πανέμορφο μωρό:)

gelly τι έγινε με την cecille ? Μας κρατάτε σε αγωνία ρε παιδιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cecile...να υποθέσω πως "ταβλιάστηκες" με το που ειδες τις φωτό με τη μικρή, εεε? :P
Α δεν ξερω αν "ταβλιαστηκε" η Cecile με την ομορφια μου, αλλα αν συνεβη, εγω προτεινω αντι για θεραπεια με κομπρεσες θεραπεια με live Tilly:P:P:P

Βρε λες;;;;:hmm::P
Άσε τα πολλά λόγια μπουμπού και ετοίμαζε το κουβαδάκι σου για άλλη παραλία:P.
Τα ετοιμαζω, τα ετοιμαζω Θεια Κωνσταντινα αλλα αυτη η χαζομαμα μου μου κοβει την χαρα. Πανω που αρχισα να χαιρομαι που τοσοι και τοσοι συζητουν για την ομορφια και το ναζι μου, αυτη η στριγγλα κανει δυο μερες να ανοιξει τον υπολογιστη. Και οταν γκρινιαζω μου λεει οτι υπαρχουν και αλλα που προεχουν απο το πλασαρισμα της ομορφιας και της χαρης μου:mad:. Ε πες μου τωρα εσυ, πως εγω θα βρεθω στην παραλια μου με τα κουβαδακια μου Ε???????????????
Αντι να ασχολειτε μαζι μου, παιρνει ενα μεγαλο περιεργο κλουβι και μου λεει οτι παει να πιασει γατουλες για να τις προλαβει να μην γεννησουν αλλα μωρακια και τα βρισκει παρατημενα, οπως εμενα:(.
Ειναι κατασταση αυτη,πες μου τωρα δηλαδη:whistle:?

Τι όμορφη που είναι η μικρή τιγρογατίτσα???:P:P:D:DΚαλή τύχη να έχει!!:D:D:D
Αχ σε ευχαριστω Θεια Ναταλια για την καλη σου ευχη και για το καλο σου γουστο:P

Καλά η μικρή είναι για πολλές δαγκωνιές. Πανέμορφο μωρό:)

gelly τι έγινε με την cecille ? Μας κρατάτε σε αγωνία ρε παιδιά.
Αααα οχι και δαγκωνιες Θεια Βουλα:worry:. Φθανουν τα φιλια και τα ζουπηγματα απο την χαζομαμα και τα πατουσια και τα κυνηγητα απο τα τρελογατα του σπιτιου. Δεν θα το αντεξω να αρχισουν και οι δαγκωνιες:P
Περιμενω να ερθει να με δει η Cecile. φανταζεσαι εκτος απο κατσιασμενη απο τα φιλια και τα ζουπηγματα να με δει και δαγκωμενη:worry:?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ετοιμαζω, τα ετοιμαζω Θεια Κωνσταντινα αλλα αυτη η χαζομαμα μου μου κοβει την χαρα. Πανω που αρχισα να χαιρομαι που τοσοι και τοσοι συζητουν για την ομορφια και το ναζι μου, αυτη η στριγγλα κανει δυο μερες να ανοιξει τον υπολογιστη. Και οταν γκρινιαζω μου λεει οτι υπαρχουν και αλλα που προεχουν απο το πλασαρισμα της ομορφιας και της χαρης μου:mad:. Ε πες μου τωρα εσυ, πως εγω θα βρεθω στην παραλια μου με τα κουβαδακια μου Ε???????????????
Αντι να ασχολειτε μαζι μου, παιρνει ενα μεγαλο περιεργο κλουβι και μου λεει οτι παει να πιασει γατουλες για να τις προλαβει να μην γεννησουν αλλα μωρακια και τα βρισκει παρατημενα, οπως εμενα:(.
Ειναι κατασταση αυτη,πες μου τωρα δηλαδη:whistle:?

Αααα, όλα κι όλα μικρή τιγρένια!
Ξέρει τι κάνει η μανούλα σου, να μην παραπονιέσαι καθόλου.;)

Γεια σας και παλι:)

Αργησα να μπω και να σας γραψω τα νεα μου. λογω μετακομισης;)
Απο το Σαββατο το βραδυ την βγαζω στο δικο μου σπιτακι, με την νεα μου πολυ πολυ γλυκια γατομαμα.:clapup::clapup::clapup:. Ελπιζω να ανοιξει Θεματακι για την αφεντια μου και να σας λεει τα νεα μου και τα κατορθωματα μου στο καινουριο μου σπιτι.
Σας φιλω γλυκα ολους και σας ευχαριστω πολυ πολυ για τα καλα σας λογια και τις ευχες σας.
Που θα μου παει, με την γκρινια μου θα την πεισω την μανουλα μου να μου ανοιξει ενα θεματακι και για μενα :P.
Το μικρο ναζιαρικο μωρο σας
Tilly

Καλη σου τυχη μπεμπα στο νεο σου σπιτι!

:clapup::clapup::clapup::clapup:

Σιγά μην αφήναν τέτοια μούρη. Την επιβεβαίωση περιμέναμε. Αλλά Σεσίλ θέλουμε και θεματάκιιιιι!!!!!!!!!!!!

Σιγά μην αφήναν τέτοια μούρη. Την επιβεβαίωση περιμέναμε. Αλλά Σεσίλ θέλουμε και θεματάκιιιιι!!!!!!!!!!!!

Αχ τωρα ειναι που σας μπερδεψα:P. Δεν με προλαβε η παραλιγο μαμα μου η Cecille:(. Ομως μια αλλη πολυ πολυ γλυκια γατομανουλα απο το forum ηρθε, με ειδε, θαυμασε την ομορφια μου και τα ναζια μου και επι τοπου αποφασισε οτι θα γινω το γατοπαιδακι της.:clapup::clapup::clapup:

Ποια , αν επιτρέπεται; Όπως και να 'χει συγχαρητήρια!!!

Αχ τωρα ειναι που σας μπερδεψα:P. Δεν με προλαβε η παραλιγο μαμα μου η Cecille:(. Ομως μια αλλη πολυ πολυ γλυκια γατομανουλα απο το forum ηρθε, με ειδε, θαυμασε την ομορφια μου και τα ναζια μου και επι τοπου αποφασισε οτι θα γινω το γατοπαιδακι της.:clapup::clapup::clapup:

Εμείς πρόβλημα δεν έχουμε. Φωτογραφίες θέλουμε να βλέπουμε της κοπελίτσας:clapup:

αξιολάτρευτη μουρίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!

αξιολάτρευτη μουρίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελουμε φωτογραφιες και Θεματακι Karamela org.:P
Μου λειπουν η φατσουλα της και τα καμωματα της αλλα ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη για την καλη της τυχη να ερθει στα χερια σου η μικρουλα μου.:clapup:. Δωσε πολλα φιλακια στα μαγουλακια της και πες της της μικρουλας οτι ειναι καιρος να μαθει τροπους και να μην χωνεται στα ντουλαπια για να κλεψει ψωμι:mad:. Με εκθετει, με εκθετει ανεπανορθωτα η ατιμη:P:P.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back