Titran's Winifred, ένα μπλε αστεράκι Νορβηγικού Δάσους!

• Thread starter Thread starter Aleksa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αρχοντική με στυλ και φινέτσα...:worship::inlove:
Και το ξέρει, το αποδεικνύει με το στήσιμό της μπροστά στο φακό:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσεις βάλατε το μπικίνι σας και εμείς πάθαμε εγκεφαλικό!!
Τί Θεά είναι αυτή;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε πολυ!:D

H γλυκιά μας Titran's Winifred,Winnie για τους φίλους,γιορτάζει σήμερα τα πρώτα της γενέθλια!Χρόνια σου πολλά αρκουδάκι μου,να σε χαιρόμαστε!
Φωτό προ ολίγων λεπτών,απολαμβάνοντας τον ήλιο και το αεράκι στο catrun.
14473180086_1a4184b2d7_o.jpg

Να σας ζήσει Δώρα μου κι αυτό το πανέμορφο πλασματάκι!!! κούκλα έγινε!!!

Αχχχχ.... Τα κατσαρά μουστάκια! :inlove:

Δώρα μου να ζήσει, να΄ναι υγιέστατη και ευτυχισμένη γατούλα κοντά σας για πολλά πολλά πολλά ΠΟΛΛΑ χρόνια!
:flowers::cake:

Eυχαριστουμε πολυ!

Η Winnie το γιορτάζει με ατελείωτο κυνήγι πουλιών,ευτυχως για τα πουλακια,μεσα από τη σίτα.
14309677899_7c951e0ac1_o.jpg

Η Winnie το γιορτάζει με ατελείωτο κυνήγι πουλιών,ευτυχως για τα πουλακια,μεσα από τη σίτα.
14309677899_7c951e0ac1_o.jpg

Θυμάμαι Δώρα που όταν σου χα πει για την Κίρα που ρεμβάζει κοιτώντας τα πουλάκια που είχες πει "έλα λίγο πιο κάτω καλό μου λίγο πιο κοντά...." χαχαχαχαχαααχαχα κάπως έτσι και το κοριτσούδι τούτο έτσι;;;;:D

Ακριβως ετσι!

H Winnie μας μεγάλωσε,και περιμένει με αγωνία όπως κι εμείς,τα πρώτα της γατάκια!
10408666_671415982969906_8506220585832565340_n.jpg

10429489_671416212969883_7851808088983957994_n.jpg

10269651_671416302969874_6248579200574461229_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλό.:D
Αλήθεια ποιός είναι ο τυχερός μπαμπάς; Για να πάρουμε δηλαδή μια ιδέα πως θα είναι τα μικρούλια.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπαμπάς είναι ο Ramson μας,θα γινουν για πρωτη φορα γονεις και οι δυο.

Νομίζω πως θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι συνδυασμοί που θα προκύψουν. Δεν βλέπω την ώρα να τα δω.:D

Η Winnie μας μεγαλώνει και ελπίζουμε μέχρι το τέλος του έτους να μας χαρίσει ένα ακόμη σετ πανέμορφα γλυκάκια.Αυτή θα είναι η τελευταία της γέννα,έπειτα θα χαίρεται την ξεγνοιασιά της χωρίς τις σκοτούρες της μητρότητας. :P
29703228522_d751301769_z.jpg

29190436363_13596281c9_z.jpg

29523980620_198daa910a_z.jpg

29816705265_56297dba23_z.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ομορφιά της, κόβει την ανάσα
heart-shape2_orig.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και καλή χρονιά απο τη Winnie μας,με τη χειμωνιάτική της πλέον φορεσιά.Τα σχέδια για την επόμενη γέννα της μετατέθηκαν κι έτσι θα χαρεί να σας γνωρίσει όλους από κοντά στην 30ή και 31η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας της FIFe που διοργανώνει ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας,στις 4 & 5 Φλεβάρη,στην Αθήνα,στο Πολιτιστικό κέντρο Δαΐς,στο Μαρούσι.Θα παρουσιαστούν πολλά Νορβηγακια από την Ελλάδα και το εξωτερικό,καθώς θα γίνει αφιέρωμα στις γάτες Νορβηγικού Δάσους!Προς το παρόν απολαύστε τη σε φωτογραφίες!
CH Titran's Winifred 3.5 years old by moukelis, on Flickr

Winnie, θεά, καλό χειμώνα! Με πολλές -πολλές επιτυχίες!
love-shower-smiley_orig.gif

:kissing::inlove::inlove::inlove:

Διάβασα το θέμα από την αρχή και δεν μπορούσα να μαζέψω τα σάλια μου:loltooth:Πάντοτε προτιμούσα τις μακρύτριχες γάτες και ειδικά τις Main Coon και του Νορβηγικού δάσους.Είστε πολύ τυχεροί που έχετε αυτό το πανέμορφο πλάσμα κοντά σας.Δεν είμαι υπέρ των ρατσών αλλά όπως και να το κάνεις είναι πολύ ιδιαίτερα ζώα.
Να μου την φιλήσετε πολλές πολλές φορές,είναι τόσο μα τόσο όμορφη:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back