To γατάκι χρειάζεται γιατρό

brainstorm

Νεοφερμένο μέλος

Ο brainstorm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Τελικά αύριο θα πάρω το νέο γατάκι απο το "mouliko".
Όπως φαίνεται και απο τη φωτογραφία, το γατάκι έχει χτυπηθεί απο αυτοκίνητο. Το φρόντισε ένας γιατρός στη περιοχή της κοπέλας. Το θέμα είναι ότι εγώ μένω Νίκαια. Ξέρει κανείς κανένα καλό κτηνίατρο στη περιοχή ή εκεί γύρω; Διότι ένας που ήξερα ήταν ότι να ναι. Απο την άλλη θα πρέπει να στειρωθεί το γατάκι, αλλά υποθέτω ότι θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός, μέχρι να αποκατασταθεί το τραύμα του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P5240157b.JPG
    P5240157b.JPG
    108,8 KB · Εμφανίσεις: 81
Προτείνω ΑΙΛΟΥΡΟ ασυζητητί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εαν θες κ μπορεις την Τριτη το πρωι το παμε μαζι στον αιλουρο να το δει ειναι εξιδικευμενος με τις γατες

Ποιός είναι ο Αίλουρος? Διεύθυνση? τηλέφωνο? Διότι απο ότι κατάλαβα θα χρειαστούν αρκετές επισκέψεις.
Ευχαριστώ

ο αιλουρος ειναι στο παλιο φαληρο εσπερου2 στην σταση του τραμ παρκο του φλοισβου κ εγω εκει παω τα δικα μου γατια

Αχ..τι γλυκο που ειναι μωρε... ασε την στειρωση..εχεις καιρο ακομη μπροστα. Ειναι μικρουλη αυτο τ ο γατακι. Κοιτα να γινει καλα πρωτα και να μεγαλωσει.

Περαστικα στο μικρουλι. Η στειρωση ειναι οντως μακρυα

mouliko

βγάλαμε τις τσίμπλες με φυσιολογικό ορό και είμαστε πιο όμορφοι. τώρα τρώμε και σε λίγο θα κοιμηθούμε. η αυριανή μέρα είναι μεγάλη!

η καρτελα της γιατρου γραφει: κακωσεις μηχανικες στον οπισθιο δεξιο ταρσο, κατω ακρο κνημης και περονης. του εκανε ραμματα και το εδεσε. αλλαγη γραφει 1 με 10 ιουνίου.

νομιζω οτι ειχες δικιο οτι ειναι κοριτσι. τις εβγαζα τις τσιμπλες και το απολαμβανε. αυριο θα σου δωσω και την καρτελα του γιατρου και την καρτα αν θελεις να ρωτησεις κατι αν και μου φανηκε γεια σου αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη ετσι οπως ηταν το ερημο

Κάτι μου διέφυγε.:confused: Το φατσουνι βρήκε σπίτι Στον brainstorm????:)
Μπράβο παιδιά και ιδίως σε εσένα brainstorm μου ανέλαβες ένα πιο ιδικό γατάκι.:up: :up:

μπράβο σου πάντως. εύχομαι περαστικά στο νέο σου γατάκι. και εγώ προτείνω να πας στον Αιλουρό. Δεν πρέπει να σου είναι και ιδιαίτερα μακριά. εγώ κάνω ταξίδι απο΄Γαλάτσι να πάω πάντως:)

Δυστυχώς μόνο απο φωτογραφία το έχω δει, διότι είμαι Αμερική λόγω δουλειάς. Πήγε η κοπέλα μου και το πήρε. Σε δέκα ημέρες θα είμαι πίσω να το δώ απο κοντά. Είναι γλύκα απο τις φωτογραφίες και ακόμα και με τρία πόδια σε λειτουργία και άλματα κάνει και τρέχει κτλ. Μια χαρά.

Τελικά το γατάκι δεν είναι και τόσο καλά όσο νόμιζα. Το πήγα στον Αίλουρο και έχει σοβαρό πρόβλημα. Καταρχήν ο επίδεσμος έπρεπε να αλλάζετε κάθε μέρα, πράγμα που δεν ξέραμε. Τα ράμματα δεν έγιναν όπως θα έπρεπε. Αποτέλεσμα το πόδι έχει μολυνθεί και αν δεν βελτιωθεί σύντομα με τη φροντίδα τη δική μας και του γιατρόυ ίσως να χρειαστεί να αφαιρεθεί.
Επίσης ο γιατρός που το είχε φροντίσει προηγουμένως δεν είχε πάρει ακτινογραφίες και το έβαλε το κόκκαλο να κολήσει όπως να' ναι. Αποτέλεσμα έχει μπει στραβά το κόκκαλο και ίσως χρειαστεί να ξανασπάσει, για να κολήσει σωστά....

Περαστικά να είναι εύχομαι!!!

Το κακόμοιρο!!! Περαστικά!

Τελικά το γατάκι δεν είναι και τόσο καλά όσο νόμιζα. Το πήγα στον Αίλουρο και έχει σοβαρό πρόβλημα. Καταρχήν ο επίδεσμος έπρεπε να αλλάζετε κάθε μέρα, πράγμα που δεν ξέραμε. Τα ράμματα δεν έγιναν όπως θα έπρεπε. Αποτέλεσμα το πόδι έχει μολυνθεί και αν δεν βελτιωθεί σύντομα με τη φροντίδα τη δική μας και του γιατρόυ ίσως να χρειαστεί να αφαιρεθεί.
Επίσης ο γιατρός που το είχε φροντίσει προηγουμένως δεν είχε πάρει ακτινογραφίες και το έβαλε το κόκκαλο να κολήσει όπως να' ναι. Αποτέλεσμα έχει μπει στραβά το κόκκαλο και ίσως χρειαστεί να ξανασπάσει, για να κολήσει σωστά....

Τόσο μεγάλη ταλαιπωρία για το μικρούλι..:( Και τόσος πόνος επειδή ο πρώτος γιατρός ήταν απλά απρόσεκτος?? :mad: :mad: :mad: Τον τελευταίο καιρό βλέπω στο φόρουμ αρκετές περιπτώσεις που οι γιατροί κάνουν τραγικά λάθη!! Δηλάδη σε πόσους γιατρούς πρέπει να πηγαίνουμε πια για να είμαστε σίγουροι για την διάγνωση?? :down:

Τουλάχιστον ας περάσει κι αυτό το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για το γατάκι.. Περαστικά σας εύχομαι!

Τουλάχιστον τώρα πήγε στο σωστό γιατρό...

Τα γατάκια είναι τυχερά που υπάρχουν γιατροί, που είναι πάνω απ' όλα άνθρωποι, όπως ο κύριος Πάνος και φυσικά κι άλλοι..
Είναι άσχημο όμως να φτάνουμε στο σημείο να νιώθουμε ανασφάλεια όταν πηγαίνουμε στο γιατρό για κάτι σοβαρο..:(

Τι να πω...;Τα 'χω πάρει!:down:

Φοβερα εκνευριστικο. ΠΑρατεινεταιη ταλαιπωρια ενος ζωου και πολλαπλασιαζονται τα προβληματα του. Απορω.... πως πηραν πτυχιο ανευθυνοι και ανιδεοι;;;;;
:mad: :mad: :mad:
Περαστικα στο γατακι και οντως εκανες καλη επιλογη γιατρου πλεον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back