To γατάκι χρειάζεται γιατρό

• Thread starter Thread starter Gina1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μετά την περιπέτεια με τη Μίου,τρελένομαι όταν ακούω τέτοια!Και πώς θα πρέπει να ξέρουμε τι πρέπει να γίνει;Να μυρίσουμε τα νύχια μας;Στη δική μας περίπτωση,μια έγκαιρη επέμβαση θα είχε βελτιώσει τα πράγματα.Το ξέρω πια πως δε θα είχε αποφευχθεί ο ακρωτηριασμός,αλλά δε θα είχαμε τομή από τον πωπό ως τα πλευρά!Όταν το βλέπω,μου φεύγει η ψυχή μήπως ανοίξουν τα ράμματα!Δε λέω να κάνουν κάτι που δε μπορούν ούτε ζητάω να κάνουν θαύματα.Ας μας πουν τουλάχιστον να πάμε κάπου αλλού.Εγώ τη Μίου τη βρήκα κάτω από ένα αμάξι και την έβγαλα με το ζόρι,αλλά τώρα είναι μέλος της οικογένειάς μου!Ζει στο σπίτι μου και μοιράζομαι μαζί της περισσότερες ώρες από τον οποιονδήποτε.Είναι τόσο απλές οι σχέσεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ψηφίζω Αίλουρο χωρίς δεύτερη σκέψη!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που γίνεται είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΤΡΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που γίνεται σε μωρά. :mad: :mad: :mad:

Περαστικά στο γατάκι. Τουλάχιστον τώρα, μπήκε σε ένα σωστό δρόμο η θεραπεία του.

ελπίζω το γατουλίνι να γίνει σύντομα καλά:(

πως πάει το γατάκι?

Έχω βαρεθεί να διαβάζω για άσχετους γιατρούς και για τα προβλήματα (κάποιες φορές μοιραία) που δημιουργεί στα γατάκια η ασχετοσύνη τους! Έλεος πια! Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αναρρώσει γρήγορα, τουλάχιστον τώρα είναι σε καλά χέρια!

Εχεις βαρεθει (και δε το λεω μονο για σενα...)αλλα λιστα με καλους γιατρους ακομα να φτιαξουμε...αν συμπληρωνε το αλο ποστ ο καθενας και οργανωνομασταν με τα λινκς και την κεντρικη θα ειχαμε πολυ καλυτερα αποτελεσματα στα γατακια μας... γιατι κακα τα ψεματα ενας που μενει στην αλλη ακρη της αθηνας η χρειαζεται νακρατηθει καπου το ζωο του για μερες δεν μπορει να το παει στον αιλουρο...χρειαζομαστε σε καθε περιοχη και πολη καλους γιατρους...

σε αυτο που λεει η γιασμιν εχει δικιο

Βρε το φουκαριάρικο το ψιψινέλι.....
ευτυχώς που τώρα θα ειναι σε καλά χέρια, γενικώς!

Προσωπικά μόνο τον Αίλουρο γνωρίζω. Πλησιάζει ο καιρός για το εμβόλιο του Σάκη (τέλος του μήνα) και δεν ξέρω που θα τον πάω. Να τον πάω στον Αίλουρο χωρίς μεταφορικό μέσο είναι δύσκολο. Ίσως τον πάω στον κτηνίατρο που εγχείρησε τον σκύλο της θείας μου πέρυσι, θα σας πω τότε εντυπώσεις.

Αναστασια την αλλη εβδομαδα(μαλλον το σαββατο)θα παω τον μικρο για εμβολια.
Αν θελεις ελα μαζι μου.;)

Είναι δυνατόν; ότι οδηγίες μου είπε τις είχε γράψει και σου τις έδωσα, είδες ότι έγραφε αλλαγή μέχρι 10 ιουνίου. δεν ήξερα ότι έπρεπε να βγάλει ακτινογραφίες και η γιατρός δεν μου είπε κάτι. ότι μου είπε έκανα. το καημένο! σου έχω δώσει και την κάρτα της ηλίθιας (δεν θυμάμαι το όνομα της) θα σου πρότεινα να το δημοσιεύσεις για να μην την πατήσει κανένα άλλο ζωντανό. εύχομαι να πάμε όλα καλά.

πως πάει το γατακι?

Μια χαρά μέχρι τώρα. Το πόδι μάλλον τη γλίτωσε την μόλυνση και το χρησιμοποιεί μια χαρά, αν και λίγο στραβό βέβαια. Τώρα όπου να' ναι θα πάμε και διακοπές. Πιστεύω να του αρέσει...

:P :) χαιρομαι που αλλο ενα γατακι ειχε την τυχη να βρει εναν τοσο καλο ανθρωπο απο την αρχη(περιπου) της ζωης του και δεν θα χρειαστει να ταλαιπορηθει αλλο στον δρομο!!:up:
και δραττομαι της ευκαιριας να πω ενα τεραστιο ''μπραβο!!!!!'' σε ολους αυτους που υιοθετουν αδεσποτα και ιδιαιτερα αδεσποτα με προβληματα υγειας, ενω μερικοι αλλοι (αν οχι πολλοι) θελουν να αγοραζουν ''φιλους'' ρατσας!!:mad: :mad: λες και εχουν κατι παραπανω απο τα υπολοιπα που ειχαν την ατυχια (για αυτους) να γεννηθουν απο μανουλα του δρομου...:(

χαίρομαι πάρα πολύ που ξεπέρασε τη μύλυνση. θα ήταν κρίμα εξ αιτίας μιας ηλίθιας γιατρού να έχανε το ποδαράκι του. Δεν μπορούσα να το κρατήσω γιατί ποτέ δεν είχα γατάκι και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω σε ένα γατάκι που είχε πρόβλημα. Επίσης είμαι και πάρα πολλές ώρες εκτός σπιτιού και δεν θα είχε την απαιτούμενη φροντίδα από εμένα. Το πήγα σε γιατρό και έπεσα και σε ηλίθια και είχα φοβερές τύψεις όταν μου είπες ότι θα έχανε το ποδαράκι του γιατί εγώ έκανα ότι μπορούσα αλλά τελικά δεν ήταν αρκετό.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που το ανέλαβες, είναι πολύ τυχερό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back