To μπλε - μωβ ψαράκι μου, ο Lucky

Εχω την εντυπωση οτι οι μονομαχοι μπορουν να συνυπαρξουν με χρυσοψαρακι:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα παντως δεν κανει μαζι με αλλο ψαρι.Ειχα βαλει μαζι με τον μονομαχο ενα μαυρο χρυσοψαρο και μου το σκοτωσε:(.Εχω δει ομως και χρυσοψαρα να σκοτωνουν χρυσοψαρα....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον εχεις μονο του η' και με αλλα ψαρια?

τον ειχα για κανενα χρονο μονο του και μετα πηρα γαριδουλες και 2 glowing tetra. Δεν ειχαν προβλημα συμβιωσης παντως. Πρεπει ομως να ρωτησεις με τι ψαρια ταιριαζει γιατι αν βαλεις πχ χρυσοψαρο θα τον χασεις τον μονομαχο. Τωρα που θα επιστρεψω σπιτι μου απο τις διακοπες θα παρω ψαρακι και σκεφτομαι να παρω παλι μονομαχο :hmm: Αλλα το κακο ειναι οτι δεν ζουν πολλα χρονια, γυρω στα 3 αν θυμαμαι καλα :/:

Tι τροφη του δινεις?Εγω μια που ειναι ειδικη για μονομαχους αλλα σε μορφη μπιλιας.Του δινω 2 μπιλιες την ημερα.

Πριν ενα χρονο,εσωσα ενα ψαρι μονομαχο απο τις κακες συνθηκες και τις ταλαιπωριες των αγορων του πανηγυριου.Ολοι ξερουμε οτι οι ανθρωποι που πουλουν ζωα στα πανηγυρια,τα ταλαιπορουν.Ετσι κι εγω ειχα αποφασισει να σωσω καποια.Μολις ειδα αυτο τον εντυπωσιακο μονομαχο,χωρις δευτερη σκεψη τον αγορασα.Τον ταιζαν τροφη για χρυσοψαρα,η οποια του εκανε κακο στην υγεια αλλα και στα χρωμματα του.Τωρα,μετα απο ενα χρονο,ζει εδω μαζι μου με την ειδικη διατροφη του,την φροντιδα και την αγαπη που του προσφερουμε.
καλα εκανες και το πηρες προσεχε μην εχει καμια αρρωστεια:)

[QUOTE][/QUOTE]εχω ενα μονομαχο και τον πηρα προσφατα αλλα αναρωτιεμαι αν αυτα τα ψαρια ειναι ιδιαιτερα κινητικα.Αν ξερετε κατι μπορειτε να με πληροφορησετε

[QUOTE][/QUOTE]εχω ενα μονομαχο και τον πηρα προσφατα αλλα αναρωτιεμαι αν αυτα τα ψαρια ειναι ιδιαιτερα κινητικα.Αν ξερετε κατι μπορειτε να με πληροφορησετε
γιατι πρωτη φορα παιρνω ψαρι μονομαχο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: To μπλε-μοβ ψαράκι μου, ο Lucky.

Να σου επισημανω..οτι το ποστ της ιωαννας ειναι απο τις 28-8 2009...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: To μπλε-μοβ ψαράκι μου, ο Lucky.

Εγω εχω δυο ψαρακια που τα πηρα απο το pet shop τη Ναντ και τον Ντενις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back