To πορτραίτο της Καλίσι!

Καλέ γιατί να πάει Ισπανία το κορίτσι; Εκεί έχουν χειρότερη κρίση από εμάς...το πολύ-πολύ μέχρι Αθήνα να πάει (ή να την κλέψουμε)...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό μήνα! :) , τα σχέδια άλλαξαν η Καλίση θα πάει σε εκτροφειο αλλά στην Ελλάδα!
Θα πάει στο Atlantis Cattery στη Σαντορίνη σε ενα μήνα και 5 ημέρες γίνεται ενός έτους .. <3
Χαίρομαι πολύ που θα μείνει εδώ και την βλέπω με κάθε ευκαιρία, και έχω αγωνία να δω τα μωρά που θα δώσει όταν έρθει η ώρα. ! <3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό μήνα! :) , τα σχέδια άλλαξαν η Καλίση θα πάει σε εκτροφειο αλλά στην Ελλάδα!
Θα πάει στο Atlantis Cattery στη Σαντορίνη σε ενα μήνα και 5 ημέρες γίνεται ενός έτους .. <3
Χαίρομαι πολύ που θα μείνει εδώ και την βλέπω με κάθε ευκαιρία, και έχω αγωνία να δω τα μωρά που θα δώσει όταν έρθει η ώρα. ! <3

Πολύ θετικό που θα μπορείς να μην βλέπεις, εύχομαι τα καλύτερα.
Δεν είναι τυχαίο που έγραψες νέα της σήμερα μετά το πρώτο επεισόδιο της σειράς...
Πανέμορφο όνομα επίσης!!!!!

:clapup: Είναι χάρμα οφθαλμών! :inlove:
Τέτοια κοσμήματα, καλό είναι να μένουν εδώ να τα θαυμάζουμε ;)

Πραγματικά είναι χάρμα οφθαλμών....τα καλύτερα για τη μικρούλα!!!:)

Τι υπέροχη που είναι!!!

Κι εγώ έχω αγωνία να δω τα μωρά...χε, χε, χε...Σαντορίνη ε; Για να κανονίσω διακοπές προς τα εκεί, αντί βαλίτσα θα πάρω γατοβαλιτσάκια...:devil:

Fideludi η μικρή μας είχε μια ατυχία και θα στειρωθεί για δικό της καλό.
θα επιστρέψει σε λίγες ημέρες κοντά μας και ελπίζω μέχρι τότε να βρει το πανοτινό της σπίτι.

Κι εγώ είχα περιέργεια να δω τα μωρά της αλλά η φύση είχε άλλα σχέδια.

Η κουκλιτσα μωρε δεν πειραζεθ η υφιεια της πανω απ ολα ολα ευνοϊκα ετχομαι μα της κανεις αγκαλια κ φιλια στα μαγουλακια απο μενα

'Eχετε δει τη σειρά The game of Thrones?
Θυμόσαστε την πριγκίπισσα Καλίσι?
Από εκεί είναι εμπνευσμένο το όνομα αυτής εδώ της μικρής κυρίας, είναι 7 εβδομάδων μόλις και ζυγίζει 1300 γραμμάρια.
Η μικρή τρελένεται να κάνει βλακίτσες και να ποζάρει..
είναι παιδί της Elizabeth Taylor & του Ωκεανού.,
(pedigree & φωτογραφίες των γωνιών μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μου)
Η Καλίσι είναι option για εκτροφείο στην Ισπανία.
Απολαύστε την

Μα τι όμορφη που είναι...αφράτη, χιονένια η Καλίσι!!! να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε!!!:)
Τώρα διάβασα για την υγεία της....ελπίζω ότι δεν θα είναι τίποτα σοβαρό...εξάλλου η ομορφιά της είναι αδιαφμισβήτητη και μοναδική!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Μια λοίμοξη έπαθε, απλώς σαν στειρωμένο ζωάκι θα την αντιμετώπιζε πολύ πιο ανώδινα και γρήγορα ενώ σαν ενεργή γατούλα εκτροφής θα ήταν πιο μακροχρόνια και επίπονη η θεραπεία της, με γνώμονα το δικό της καλό και κανενός είδους συμφέρον στειρώθηκε και ήδη ανάρωσε το μικρό μου ζιζάνιο. <3

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back