Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω σπουδαζω βιολογια εδω στην αθηνα.ειμαι στο πτυχιο(τελειωσα το 5ο ετος) και τωρα δινω τα τελευταια μου(ελπιζω μαθηματα)
δυστυχως ελευθερος χρονος δν υπαρχει πολυ,αλλα σ'αυτον που εχω μ'αρεσει παρα πολυ να πηγαινω σινεμα και γυμναστηριο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καλοκαιρι πηγαινα γυμναστηριο στη κορινθο που ειναι οι γονεις μου θελω να ξαναρχησω εκει μ αρεσε πολι το περιβαλον.Πιο παλια ζωγραφιζα αλλα καποια στιγμη με ολα αυτα αλλα και με αισθηματικα τα παρατησα(θελω να ξαναρχησω) το μονο που εξακολουθουσα ηταν να γραφω ποιηματακια ειδικα σε στιγμες βαθιας λιπης και μεγαλης συναισθηματικης φόρτισης. Και τωρα πλεον και με ζωντανα ειτε δικα μου ειτε οχι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
@anabou:εχω ενα φιλο που σπουδαζει κι αυτος στην ιδια σχολη και μου ελεγε οτι ειναι αρκετα δυσκολη,θυμαμαι οτι πιεζοταν πολυ.
δεν ξερω αν ειχατε κι εσεις καταληψεις,αλλα εμας μας εκαναν μεγαλη ζημια.χασαμε την εξεταστικη του ιουνιου και τωρα τρεχουμε και δε φτανουμε.ειναι μαθηματα 2-3 την ιδια μερα οποτε που να δωσεις ολα οσα ηθελες.συν το οτι οι καθηγητες κανουν τα αδυνατα δυνατα για να μας βασανισουν.αυτοι που ηταν κατα της καταληψης βαζουν θεματα εκτος βιβλιου.
η απορια μου παντα ηταν γιατι μας κανουν τη ζωη δυσκολη,αφου ξερουν οτι και να τελειωσουμε τα πραγματα ειναι δυσκολα.
γιατι λοιπον δε μας βοηθανε να τελειωσουμε μια ωρα νωριτερα??
ισως στην επαρχια βεβαια ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα,
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κι εγω μετα το πτυχιο για αρχη τουλαχιστον με βλεπω να δουλευω σε κατι τελειως ασχετο απο αυτο που εχω σπουδασει.δυστυχως ειναι δυσκολα πια τα πραγματα ακομα κι αν εχεις πτυχιο...

ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
1. Εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας γραφίστρια-web designer, αυτοδίδακτη (δεν έχω τελειώσει σχολή γραφιστικής, όσα ξέρω τα ξέρω απο πολύ διάβασμα και εμπειρία). Φέτος θα πάρω κάποια μαθήματα στο ΑΚΤΟ ώστε να καλύψω ενδεχόμενα γνωστικά κενά και να βελτιωθώ στη δουλειά μου.
2. Σπούδαζα ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών στο ΑΠΘ, αν και ουσιαστικά τα είχα παρατήσει μετά το πρώτο έτος γιατι η σχολη δεν μου άρεσε καθόλου. Πρόσφατα πήρα επιτέλους την απόφαση που έπρεπε να είχα πάρει εδώ και καιρό και μετακόμισα πάλι Αθήνα. Στη σχολή τυπικά θα συνεχίσω να είμαι γραμμένη τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο ώστε αφενός μεν να έχω ένα αποκούμπι, αφετέρου να έχω τα οικονομικά προνόμια που έχει μια φοιτήτρια.
3. Οπότε, τώρα που κατέβηκα πάλι Αθήνα (και νιώθω αναζωογνοημένη, μιας και η Θεσ/νίκη δεν μου άρεσε ποτέ) θα ξαναδώσω πανελλήνιες με στόχο Αρχκτεκτονική ΕΜΠ (αύριο θα κάνω το πρώτο μου μάθημα στο φροντηστήριο!! Μάλλον θα είμαι η μεγαλύτερη εκει μέσα, λολ
), όχι για να βελτιώσω τον πρηγούμενο μου βαθμό (19000 μόρια είχα βγάλει την προηγούμενη φορά, μακάρι να γράψω τους ίδιους βαθμούς και φέτος!) αλλά γιατί το εφυέστατο (
) εκπαιδευτικό μας σύστημα ορίζει οτι εφόσον δεν έχω δώσει σχέδιο την πρώτη φορά, δεν γίνεται να δώσω μόνο αυτό, οοοχι, πρέπει να τα δώσω όλα! Χμμμ αυτά τα ολίγα (?)

Lady
Δραστήριο μέλος
Εγώ δε ξέρω τι να πω για μένα!

Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω σπουδάσει Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Fribourg στην Ελβετία. Δουλεύω σαν προγραμματιστής εδώ και 6 χρόνια. Τα τελευταία 3 σε εφαρμογές πληροφορικής στον χώρο της ναυτιλίας.
Γατοπατέρας 2 πανέμορφων και καλόκαρδων γατιών, του Gandalf και του Aragorn, τους οποίους έχετε γνωρίσει από άλλα ποστ ( αλλιώς δείτε την υπογραφή μου ).
Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με :
- Υπολογιστές (χόμπυ και επάγγελμα), αυτό τον καιρό φτιάχνω και ένα on-line game με κάτι φίλους
- Ψάρεμα και ψαροτούφεκο
- Φωτογραφία https://www.nightfall.gr/gallery/
- Ταξίδια, μαγειρική, ταινίες, λογοτεχνία φανταστικού,θρίλερ και τρόμου
- Μουσικές προτιμήσεις Rock, Hard Rock & Heavy Metal
- Υποστηρικτής του Π.Α.Ο 1908
Αυτά τα λίγα για μένα
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασχολούμαι με παζλ φανατικά, και τρελαίνομαι για εκδρομές. Μου τη σπάει ο χειμώνας και το κρύο, αλλά πορώνομαι κάτι απογευματα σαν το χτεσινό να πίνω ζεστή σοκολάτα κουκουλωμένη στον καναπέ!
Ladycat έχεις τελειώσει φοβερή σχολή. Γιατί δεν ασχολείσαι με το άθλημα? Δεν προέκυψε ή δεν σου άρεσε τελικά?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποκίτο, Γκρινιάρη τι κάνατε όσο μιλαγα στο τηλέφωνο?

Όνομα: Φωτούλα
Φύλο: Γυναίκα (και δεν θέλω σχόλια)
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένη με τον Τάσο (πληροφορικάριο εκπαιδευτικό και μεγάλο χορηγό της οικογένειας, κάτι σε Cosmote ένα πράγμα) με δύο παιδιά τη Νερίνα και τη Νάσια και ένα γάτο τον Μαντού (εκ της γνωστής δοκιμασίας).
Επαγγελματική κατάσταση: Αποτυχημένη νοικοκυρά, μητέρα και σύζυγος.
Μορφωτική κατάσταση: Παρατημένη νομική (αχ πόσο μου λείπει η Θεσσαλονίκη).
Διάθεση: Μονίμως άρατα μούρατα μωρή Αστέρω.
Οικογενειακή ατάκα: Τρείς λαλούν και οκτώ χορεύουν.
Προσωπική ατάκα: "Ποιος ήρθε;"
Μουσική: Rock, ελληνικό έντεχνο, Βασίλης Καρράς και αρρωστημένη σχέση με την Όπερα (μην ακούσω σχόλια)
Προσωπική παροιμία: "Μεγάλη μπουκιά να φας μεγάλο λόγο να μην πεις".
Μεγάλες κουβέντες: "Ω! περίμενε αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε" (Μαγιακόφσκι) και "Αύριο είναι μια άλλη μέρα" (Σκάρλετ 'Ο Χάρα)
Χόμπι: Η ζωή
Άλλα ενδιαφέροντα: Εκτός απο τα σταθερά (παιδιά, διάβασμα, γράψιμο, ζώα, άντρας και οικογένεια με την ευρεία έννοια), κατά καιρούς την ψωνίζω με διάφορα.
Επισυνάπτω φωτογραφία (του γάτου όχι δική μου)

Συνημμένα
anabou
Διάσημο μέλος
Από καταλήψεις άλλο τίποτα στη σχολή μου! Πρώτοι κλείνουμε και τελευταίοι ανοίγουμε. Από τα 6 χρόνια αν έχω δώσει 2 φορές εξεταστική τον ιούνιο είναι ζήτημα! Όσο για την δυσκολία της εξαρτάται ποιο δρόμο θα διαλέξεις αν επιλέξεις αυτόν της αντιγραφής και μιας διπλωματική της πλάκας όλα είναι εύκολα αλλιώς... Επίσης όλοι είναι εναντίον σου όταν θες να τελειώσεις από τους καθηγητές μέχρι τον θυρωρό! Μια φίλη μου έδινε το τελευταίο μάθημα για πτυχίο και δεν εμφανίστηκε ο θυρωρός να τους ανοίξει τα κτίρια να μπουν μέσα και η εξέταση αναβλήθηκε για κανένα μήνα@purina:στειλε εδω κανενα απο τα ποιηματα σου να το διαβασουμε κι εμεις![]()
@anabou:εχω ενα φιλο που σπουδαζει κι αυτος στην ιδια σχολη και μου ελεγε οτι ειναι αρκετα δυσκολη,θυμαμαι οτι πιεζοταν πολυ.
δεν ξερω αν ειχατε κι εσεις καταληψεις,αλλα εμας μας εκαναν μεγαλη ζημια.χασαμε την εξεταστικη του ιουνιου και τωρα τρεχουμε και δε φτανουμε.ειναι μαθηματα 2-3 την ιδια μερα οποτε που να δωσεις ολα οσα ηθελες.συν το οτι οι καθηγητες κανουν τα αδυνατα δυνατα για να μας βασανισουν.αυτοι που ηταν κατα της καταληψης βαζουν θεματα εκτος βιβλιου.
η απορια μου παντα ηταν γιατι μας κανουν τη ζωη δυσκολη,αφου ξερουν οτι και να τελειωσουμε τα πραγματα ειναι δυσκολα.
γιατι λοιπον δε μας βοηθανε να τελειωσουμε μια ωρα νωριτερα??
ισως στην επαρχια βεβαια ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα,

AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για την δυσκολία της εξαρτάται ποιο δρόμο θα διαλέξεις αν επιλέξεις αυτόν της αντιγραφής και μιας διπλωματική της πλάκας όλα είναι εύκολα αλλιώς...
μεγάλη αλήθεια είπες anabou.
Ειδικά σε σχολές του Πολυτεχνείου(και εγώ ΕΜΠ Ηλεκτρ.Μηχ.Μηχ.Υπολογιστών είμαι)
άμα πάρεις την οδό της αντιγραφής και της εύκολης λύσης( αυτό που κάνει Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ(ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ!) μπορεί να τα καταφέρεις αλλά στο τέλος θα έχεις μάθει.. τα τρία σου.....
Ακολουθώντας τον τίμιο δρόμο(αυτό που κάνει η μειοψηφία της μειοψηφίας) για να ανταπεξέλθεις μόνος σου πάντως και να καταλάβεις αυτά που μαθαίνεις (καμιά 60άρα μαθήματα, όλα ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ από μόνα τους!), πρέπει να λιώσεις..
πονάει η αλήθεια αλλά έτσι είναι...
Και (σχεδόν) ΟΛΑ είναι εναντίον σου
anabou
Διάσημο μέλος
μεγάλη αλήθεια είπες anabou.
Ειδικά σε σχολές του Πολυτεχνείου(και εγώ ΕΜΠ Ηλεκτρ.Μηχ.Μηχ.Υπολογιστών είμαι)
άμα πάρεις την οδό της αντιγραφής και της εύκολης λύσης( αυτό που κάνει Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ(ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ!) μπορεί να τα καταφέρεις αλλά στο τέλος θα έχεις μάθει.. τα τρία σου.....
Το ξέρω ήμουν κι εγώ στο αμφιθέατρο
κι έχω δεί σκηνές απείρου κάλλους. Μέχρι και βιβλιοδετημένα σκονάκια έχω δει 
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Τον ελεύθερο μου χρόνο αχολούμαι με κολύμπι, χειμερινό, καλοκαιρινό, καταδύσεις, αναρρίχηση, ορειβασία. Με τρελλαίνουν τα ταξίδια και γενικά να φεύγω. Μου αρέσει η φωτογραφία και ότι έχει να κάνει με αυτή. Βέβαια, ασχολούμαι με υπολογιστές, και όλο μου το ζωικό βασίλειο.
Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δε βγαίνω έξω τα βράδια και γενικά προτιμώ Κυριακή πρωί να σηκωθώ στις 7 και να πάω για βουτιά από το να περάσω το Σαββατόβραδο μου έξω και το πρωί να μη σηκώνομαι...
Οι φίλοι μου με λένε τρελλή, μάλλον γιατί ζω κάθε στιγμή πολύ έντονα.Θα λυπηθώ;Θα λυπηθώ ΠΑΡΑ πολύ!Θα χαρώ;Θα χαρώ ΠΑΡΑ πολύ!Δεν υπάρχει για μένα μέση λύση!!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Εργάζομαι πολλές ώρες την ημέρα και είμαι αυτό που λένε "γυναίκα καριέρας" (με τα καλά και τα κακά του). Χόμπυ μου είναι η ζωγραφική (όταν προλάβω). Είμαι ευχαριστημένη με τη ζωή μου και αγαπώ τη δουλειά μου (βέβαια μου την σπάει ώρες ώρες). Δεν έχω νιώσει ακόμη την ανάγκη να κάνω παιδιά, τα οποία μάλλον δεν με ελκύουν.
Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή πρέπει να επισημοποιήσουμε με τον Δημήτρη!
Ως προς τις φιλοδοξίες μου μπορώ να πω ότι το όνειρό μου εν μέρει γίνεται πραγματικότητα και αυτό γιατί επιτέλους κατάφερα να ξεκινήσω να φτιάχνω ένα εξοχικό.Είναι πολύ άσχημο να μην έχεις ένα χωριό , γι'αυτό και είμαι καταενθουσιασμένη.Όσο για τα υπόλοιπα όνειρα η πορεία θα δείξει......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool